doktorum hamilelikte diyet verdi ne yapmalıyım????

Serifea4206

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2014
91
6
98
Ankara
27 haftalık hamileyim toplamda 7 kilo aldım geçen hafta 100 gr şeker yüklememde doktorum değerimin bi tanesinn yüksek olduğunu ve diyetisyene gitmem gerektiğini söyledi bugün gittim ve diyet verdi ama bu diyette yazanlarla bebeğimin gelişmeyeceğini düşünüyorum etrafta yaşayanlarda öyle diyor çok kararsızım ne yapmalıyım başına böle bişe gelen oldumu? şeker yüklemesinden öncede kendi doktorum çok hızlı kilo alıyorsun diyetisyene git demişti aldırmamıştım 6.5 ayda 7 kilo çokmu?

Kalan 3 ayda daha çok kilo alırsınız.
Doktorun verdiği diyeti uygulayın bence.
7 kilo 27 kilo olmasın

27 haftalık hamileyim toplamda 7 kilo aldım geçen hafta 100 gr şeker yüklememde doktorum değerimin bi tanesinn yüksek olduğunu ve diyetisyene gitmem gerektiğini söyledi bugün gittim ve diyet verdi ama bu diyette yazanlarla bebeğimin gelişmeyeceğini düşünüyorum etrafta yaşayanlarda öyle diyor çok kararsızım ne yapmalıyım başına böle bişe gelen oldumu? şeker yüklemesinden öncede kendi doktorum çok hızlı kilo alıyorsun diyetisyene git demişti aldırmamıştım 6.5 ayda 7 kilo çokmu?
gelişir korkma ben hamileliğim boyunca 20 kilo verdim hiç kilo almadım oğlum 3,700 doğdu.

Diyet listeni paylasablrmisin bende 6aya yakinlasiyorum 6kilo aldm istahim cok acik

Kız ben 14 kilo aldım. 28. Haftadayım öliyim ben o zaman

bende bu konuyu acmak icin girdim ama sen acmissin canim:KK73:bende 18 haftalik hamileyim ve 7 kilo almisim:KK61: doktor dikkat et dedi sadece ekmek seker ve tuzu hic yemesem acaba hem bebisim beslenir hemde kilo kontrolü saglarmiyim kizlar lütfen yardim

Bana da dikkat et dedi ama diyet önermedi zaten mal gibi bişey venm doktor sormasan ağzından laf çıkmıyo :)

30 haftada 18kg aldım kan şekerim normal bebek 1500gr. İntihar etmeye gidiyorum ben.

benimde moral sıfır 22. haftada 6 kilo aldım son kontrolde doktor böyle gidersen 30 kiloyla tamamlarsın çok hızlı kilo alıyosun filan dedi ama zaten ekmek pilav filan yemiyorum şimdi 3 gündür resmen aç geziyorum korkudan yediğim şeyler besleyici olabilir ama beni doyurmuyor napıcam bilmiyorum 57 kiloyla başladım doktor böyle devam edersen 80 kiloyla girersin doğuma dedi ne yiyeyim ben bacılar napayım öleyim mi açlıktan :KK61:

Bende 24. Haftadayim 6 kilo aldım ama yediklerime de çok dikkat ediyorum ekmek abur cubur ve akşam 6 dan sonra hiç bişey yemememe rağmen yine de alıyorum kafayı yiyip delircem artık zayıf da hamile kalmadim.. her tartiya çıkınca moralim sıfıroluyo

7 kilo çokmuymuş 6 aya :110:
Ben 21 haftalık oldum 12 kilo aldım :KK14: ve bana da kızdı doktorum.
Çok hızlı bir şekilde kilo alıyorum ve banada diyetisyene gitmemi söyledi mutlaka.
Moral bozukluğuyla bir hamilelik geçiriyorum şuan.

KAHVALTI SABAH 08.00
2 kibrit kutusu peynir
4-5 tane zeytin yada 2 ceviz1 adet haşlanmış yumurta
3 ince dilim ekmek
yağsız salata söğüş
şekersiz çay
ARA ÖĞÜN 10.30
1 porsiyon meyve
1 çay bardağı yarım yağlı süt veya yoğurt veya kefir
ÖĞLE 13.00
1 çay bard yoğurt
2 köfte kadar et yada et yerine geçen gıda 60gr
8 yemek kaşığı susuz sebze yemeği
3 dilim ekmek MENÜDEKİ YEMEKLER EKMEK YERİNE GEÇEN GIDALARSA EKMEK YOK
ARA ÖĞÜN 15.30
1 porsiyon meyve
AKŞAM 18.00
1 çay bard yoğurt
2 köfte kadar et yada et yerine geçen gıda 60 gr
7 yemek kaşığı susuz sebze yemeği
bol miktarda yağsız tuzsuz salata
ARA ÖĞÜN 21.00
1 porsiyon meyve

Diyet listeni paylasablrmisin bende 6aya yakinlasiyorum 6kilo aldm istahim cok acik
KAHVALTI SABAH 08.00
2 kibrit kutusu peynir
3 ince dilim ekmek
yağsız salata söğüş
şekersiz çay
ARA ÖĞÜN 10.30
1 porsiyon meyve
ÖĞLE 13.00
1 çay bard yoğurt
ARA ÖĞÜN 15.30
1 porsiyon meyve
AKŞAM 18.00
1 çay bard yoğurt
ARA ÖĞÜN 21.00
1 porsiyon meyve

diyet listem bu ekmek yerine geçen gıdaların listesi var meyve porsiyon ve gramları var et yerine geçen gıdalar var tatlılar kuruyemişler meşrubatlar soslar ketçap mayonezler hamur işleri kızartmalar makarna erişte vb şeyler daha aklıma gelmio yasak listesi var öyle işte

Cok sagol cnm. Butun bunlar bebegin gelisiminde yeterli oluyo
KAHVALTI SABAH 08.00
2 kibrit kutusu peynir
3 ince dilim ekmek
yağsız salata söğüş
şekersiz çay
ARA ÖĞÜN 10.30
1 porsiyon meyve
ÖĞLE 13.00
1 çay bard yoğurt
ARA ÖĞÜN 15.30
1 porsiyon meyve
AKŞAM 18.00
1 çay bard yoğurt
ARA ÖĞÜN 21.00
1 porsiyon meyve
Cok sagol cnm bu arada ben 1kg daha almisim .ama maasallah o yasakli listeden hic geri durmamisim . Uyguluyomusun diyeti bebegin gelisimi icin yeterli oluyomu kacinci haftandasin

Cok sagol cnm. Butun bunlar bebegin gelisiminde yeterli oluyo

Cok sagol cnm bu arada ben 1kg daha almisim .ama maasallah o yasakli listeden hic geri durmamisim . Uyguluyomusun diyeti bebegin gelisimi icin yeterli oluyomu kacinci haftandasin
29 hafta olduk canım valla uygulayamıyorum ya çalışıyorum bi gün uygulasam bigün kaçırıyorum birde nefis işte canım çekiyo yiyorum 4 tane çağla veya 4 tane erik yazmış yani mümkün olmuyo kısıtlayamıyorum kendimi yiyorum sonra vicdan azabı çekiyorum inan kaç kilo oldum korkumdanda tartılmıyorum

Bendede ayni sekilde listeye bakarak kahv altiyi ara ogun uyguluyorum sonra aksam bozuyorum yada tersi..metabolizmam cok değişti..dogumdan sonraya kalicak kismetse oyle gorunuyor

Back
X