- 26 Haziran 2013
- 2.591
- 4.976
- 133
- 31
- Konu Sahibi Bademli_Magnum
-
anamm bu cocuk senı arayacak benden soylemesı hazır olben geldimm anlatmaya başlıyorum:) kliniğe arkadaşımla gittim. çok kalabalıktı... kapıda bir sürü hasta bekliyo filan. sonra benimki çıktı odadan, göz göze geldik, güldük birbirimize. sonra bizde tam odanın karşısına oturduk bekliyoruz. 15 dk sonra filan odadan çıkıp beni çağırdı. yanında da asistan bi kız var. kıza dediki: "sen bi git bak bakalım menüde ne var" kızı gönderdi:) biz baş başa kaldık. bu başladı dişimi tamir etmeye, dişten konuştuk sürekli.. öle o günkü gibi aşk acısı olayına girmedi, daha ciddiydi:)
neyse bitti işi, zaten 5-6 dk filan sürdü. kalktım ben, tam çıkıcam odadan, bu bişey olursa ararsın dedi, bende dedimki "rahatsız ettim bugün aradım sizi ama burdan da ulaşmak zor oluyo" dedim. o da sorun değil dedi. sonra dediki "numaranın sonu neydi" dedi. söledim bende. teşekkür ettim, iyi akşamlar filan dedim çıktım.
gelişmeler böyle kızlar, artık ben yapacağımı yaptım gerisi ona kalmış....
ben geldimm anlatmaya başlıyorum:) kliniğe arkadaşımla gittim. çok kalabalıktı... kapıda bir sürü hasta bekliyo filan. sonra benimki çıktı odadan, göz göze geldik, güldük birbirimize. sonra bizde tam odanın karşısına oturduk bekliyoruz. 15 dk sonra filan odadan çıkıp beni çağırdı. yanında da asistan bi kız var. kıza dediki: "sen bi git bak bakalım menüde ne var" kızı gönderdi:) biz baş başa kaldık. bu başladı dişimi tamir etmeye, dişten konuştuk sürekli.. öle o günkü gibi aşk acısı olayına girmedi, daha ciddiydi:)
neyse bitti işi, zaten 5-6 dk filan sürdü. kalktım ben, tam çıkıcam odadan, bu bişey olursa ararsın dedi, bende dedimki "rahatsız ettim bugün aradım sizi ama burdan da ulaşmak zor oluyo" dedim. o da sorun değil dedi. sonra dediki "numaranın sonu neydi" dedi. söledim bende. teşekkür ettim, iyi akşamlar filan dedim çıktım.
gelişmeler böyle kızlar, artık ben yapacağımı yaptım gerisi ona kalmış....
ilk gidişinde bi sürü muhabbet açıp şimdi hiçbirşey söylememesi tuhaf geldi bana biraz
kızı da göndermiş üstelik
bilemedim bekliceksin artık hakkında hayırlısı olur umarım
bana da numaranın sonunu sorması garip geldi. kaydetmesi gerekmez miydi? :96:
bu arada dısın nasıl :26:
Ben diş hekimimle evlendim :))
Herkes bir değil tabi :))
Sadece örnek olsun diye yazıyorum. Yıllar önce çapa da diş fakültesine gitmiştim dişime kanal tedavisi yaptırmak için. İşte orada 4. sınıf öğrencisiydi o da. Diş hekimliğin de okuyordu yani. Sonra arkadaşlık flört falan derken yapamadık ayrıldık.
Ben başkasıyla evlendim o başkasıyla.
Ama sonra :)) taaa 15 yıl sonra o boşanmış ben boşanmış bir şekilde karşılaşıp tekrar görüşmeye başladık. Evliliğimizde de birinci yılımız dolmak üzere.
Her şey kısmet yani:))
Hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?