Doktorum ne yapmaya çalışıyor???

Ay acaba yeniden gormek icinmi.isini eksik.yapiyor

ben böyle durumlarda çok temkinliyimdir, yani birden böyle bir şeyle karşılaşıyosun ... adam rahat rahat aşka meşke çekiveriyor lafı, odada biri olmadığında farklı olduğunda farklı. dikkatli ol tatlım bugün sana yapan yarın başkasına da yapabilir. ben olsam aramazdım bi daha o doktora da gitmezdim ama iç güdülerine kulak vermen en iyisi

doktorun ne yapmaya calışıyor bılemıyorum ama kötü bir dişçi olduğu kesin canım...

ankaradaysan çok iyi bir diş hekimi önerebilirim.

Bende aynı şeyi düşündüm acaba sana yaptığı gibi başka birine de yapıyor mudur diye.Temkinli olmanda fayda var.Kendini çok kaptırma derim ben.

Ah canım ilk okuduğumda ben de çok heyecanlandım.
"Ara ara ara!"falan yazacaktım hatta..
Fakat daha sonra hem yazılanları okuyunca hemde üzerinde az biraz kafa yorunca bazı şeyler daha da netleşiyor..
Birincisi seni anlıyorum. Ten teni, göz gözü çeker. İnsanız sonuçta.. Arzularımız bolca mevcut.. Enerji uyuşması diye de birşey var.
Hoşlanabilirsin, hayal edebilirsin, arzulayabilirsin.. Bunlar gayet normal.
Fakaatt iş aşk'a gelince, yani ciddileşince dikkatli olmalısİn.
Klasik bir karikatür vardır bilir misin? Kadının kalbi olması gereken yerde fakat yanındaki adamın kalbi orasında.
Belki kaba oldu ama gerçekliğine kimse itiraz edemez.
Yaradan biz kadınları daha hassas daha derin ve daha duygusal yaratmış.
Sen ciddi bir gönül ilişkisi hayal ediyorken belki de o değişik değişik fantaziler kuruyordur kafasında seninle ilgili.
Bilemezsin..
O yüzden bazı arkadaşların da dediği gibi akışına bırak.
Bakalım tepkisi ne olacak zaten kendini ele verir.
Anlamadığım şey madem bukadar hoşlandı senden, bukadar cıvıtacak kadar;
neden en son gidişinde öyle mesafeli davrandİ ve numaranın son rakamlarını söylemeni istedi?
Hoşlanan aşık olan adam senle konuşur konuşmaz kaydederdi bence numaranı..
Fazla umutlanma aman.
Kalbin kırılır, onurun zedelenir..
Ama diyorsan ki ben öylesine takılmak istiyorum..
O zaman durma derim ben..

Oncelikle gecmis olsun.
Ben sanmiyorum bilerek kotu yaptigini isini seni gormek icin fln. Cocuk degil sonucta bu adam.
Ama 2 gundur unuttuguna gore asik degilsin ve burdakilerinde dedikleri gibi dikkat etmelisin :) bakalim bugun gittiginde nasil davranicak.

kendine çok güveniyo çünkü. rahatlığı ondan kaynaklanıyor. odada başbaşa kalınca farklı davranıyor çünkü kimse anlasın istemiyor:) ayrıca o gün annemde odaya teftişe geldi baktı filan noluyo diye. bu gene sus pus oldu benle normal konuşuyo filan:) annem cıkınca dediki korktum annenden dedi:) gitmek zorundayım cnm dün başka drye gittim adam bakmak istemedi. bu seferde olmazsa başka bi yere gidicem artık napalım

piştt naber kızz az once başka bı konuda msjını görünce naptı bizim acemi aşık dedim merak ettim bugun gittinmi bakalım :))

adam utandı annenden heralde :)ya tabikide başka insanların yanında rahat konuşamaz insan asistanların yanında hiç bir doktor öle konuşmaz zaten ...

ayrıca belkide hoşlanmıştır bellide olmaz . ben temkinli olman için yazdım .. böle tanışan çıkan evlenen çok var aslında .. etkileşim meselesi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…