• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktorum ne yapmaya çalışıyor???

bence de mesaj at hoşlanmasa numarasını yazmazdı..ayyy cok heyecanlandım merakla bekliyorumm bu işin sonunu.aşk var bence aşkk:16::16::16::16:

Ne çok ziyaretçi var konuda o dikkatimi çekti:37:
Neyse bence kanal tedavisiyse bahanende çok olur hem de daha birkaç kez bile gidebilirsin.
Hem o tümseğin kalmaması lazım normal değil o bence arayıp bunu söylediğinde o zaten gel diyecektir.

Bi kere bi kizida boyle pek takip ettim olmadi
Sen yaz sonucu merak ederim bakalim

Bence ara :) Sor. Dişim böyle oldu filan :)
Yalnız asistan kız odaya girince susması ilgimi çekti, ama benim paranoyam da olabilir :1:
Doktor çapkın da, asistan kıza da mı yazıyor da, onun yanında resmi ? :44:

Ayyyyy böyle cilveleşmelere,aşamalara bayılıyorummm ayoooooll.... Ben bile heyecanlandım , çekinirsen ver ben arayım hahaha... Derim bu annemin numarası benim numaram şu :D senin numarayı veririm hahaha :D (şaka yapıyorum tabi)

Son düzenleme:
Bence ara :) Sor. Dişim böyle oldu filan :)
Yalnız asistan kız odaya girince susması ilgimi çekti, ama benim paranoyam da olabilir :1:
Doktor çapkın da, asistan kıza da mı yazıyor da, onun yanında resmi ? :44:

Cnm kız nişanlı elinde yüzüğü vardı dr'da yoktu.. ama bilemiyorum tabi..

ooooooo ben bunun gibi çok duydum.benim de bir arkadaşa bu şekilde doktor numarasını veriyor.Safım arkadaşım arıyor. birkaç gün içinde buluşuyorlar.İlk günden evime gel diyor.Arkadaşım niyetini anlayınca adamı tersliyor.Doktor bey! de ne sandın siz kızlar da hemen evlilik hayalleri kurarsınız zaten diyor.......
Bence dikkatli ol derim.Tabiki herkese aynı durum olacak değil ama çok bi beklenti içerisine girme bence.Yazdıklarını okudum da çok heyecan yapmışsın ya :)

Asistanın yanında normal davranıyorsa,sonra sizi ilk görüşte aşk meşk konularına giriyorsaaa! yani ilk günden özel sorulara geçiyorsa ya evlidir ya sevgilisi vardır ya da sizi başka anlamda gözüne kestirmiştir.Doktorların çoğu böyledir inanın.Evli olup asistanıyla bile kırıştıran var.Bir de psikiyatrist doktorlara pek güvenmeyin.Tedavi sürdükçe size övgüler yağdırır asılır bu hoşlanmadan ya da aşktan değildir.Tamamen hasta kendini iyi hissetsin hayata dönsün diye bir yem atmaktır.Dikkat edin derim...

ooooooo ben bunun gibi çok duydum.benim de bir arkadaşa bu şekilde doktor numarasını veriyor.Safım arkadaşım arıyor. birkaç gün içinde buluşuyorlar.İlk günden evime gel diyor.Arkadaşım niyetini anlayınca adamı tersliyor.Doktor bey! de ne sandın siz kızlar da hemen evlilik hayalleri kurarsınız zaten diyor.......
Bence dikkatli ol derim.Tabiki herkese aynı durum olacak değil ama çok bi beklenti içerisine girme bence.Yazdıklarını okudum da çok heyecan yapmışsın ya :)

evet doğrudur. benimde başıma çok geldi eve çağırma olayı.. bakalım dr bey ne alemde :)

Ablacım evli olup olmadığını öncelikle öğren de ondan sonra bir atak yap bence. Madem çok hoşlandın peşinden git ve dene. Tabi azcık naz niyazda yap :D Ayy hayırlısı yaa ben bile heyecanladım :D

Back
X