- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Bademli_Magnum
bence de mesaj at hoşlanmasa numarasını yazmazdı..ayyy cok heyecanlandım merakla bekliyorumm bu işin sonunu.aşk var bence aşkk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence de mesaj at hoşlanmasa numarasını yazmazdı..ayyy cok heyecanlandım merakla bekliyorumm bu işin sonunu.aşk var bence aşkk![]()
Adam uyucak
Hadi ama
Bence ara :) Sor. Dişim böyle oldu filan :)
Yalnız asistan kız odaya girince susması ilgimi çekti, ama benim paranoyam da olabilir
Doktor çapkın da, asistan kıza da mı yazıyor da, onun yanında resmi ? :44:
yaşınız kaç ve doktorun tahmini yaşı ? merak ettim :)
ooooooo ben bunun gibi çok duydum.benim de bir arkadaşa bu şekilde doktor numarasını veriyor.Safım arkadaşım arıyor. birkaç gün içinde buluşuyorlar.İlk günden evime gel diyor.Arkadaşım niyetini anlayınca adamı tersliyor.Doktor bey! de ne sandın siz kızlar da hemen evlilik hayalleri kurarsınız zaten diyor.......
Bence dikkatli ol derim.Tabiki herkese aynı durum olacak değil ama çok bi beklenti içerisine girme bence.Yazdıklarını okudum da çok heyecan yapmışsın ya :)
baska musterılerıne de aynı numarayı yapmadıgı ne malum yahubence hıcc gırme o işlere
bundan ona hiccc bahsetmedeee