• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktorum ne yapmaya çalışıyor???

bence birkaç gün cevap vermeyin..

en az 2 gün bekleyin..
eğer sizden hoşlandıysa ve dogru dürüst bir insansa bu onun içinde sizin içidne tatlı bir heyecan olmus olur hem de hemen atlamamıs olursunuz biraz ağırdan almış olursunuz..

sonrasında da arkdslarımında dedıgı gıbı dıısnle ılgılı bır soruyla konuyu acabılırsın... sonrası da gelır zatenn..

inşallaaaahh güzel bir aşkın başlangıcına yorum yapıyoruzdur:D

bir sürü arkadaş gibi ben de aynı uyarıyı yapacağım; aman evli mi değil mi iyi öğren.
(ne kadar güvensizleştik bu konuda. :( )

bir de bence önce dişle ilgili soru sor, uçarıysa rencide olmamış olursun. Allah hayırlısını göstersin :)

bence hic disle ilgili blöflere girme

iyi geceler bugun icin tekrar tesekkür ederim gibilerinden bi msj at :))

Merhaba Arkadaşlar

Bugün yaşadığım birşeyi size danışmak istiyorum. Dişim için doktora gittim. Daha önce de hiç gitmemiştim, bilmiyorum doktorları iyi midir kötü müdür. Neyse diş ağrısı çekmektense gideyim bari dedim.

Sıraya girdik, yanımda annem de var, bekliyoruz. Sıra bana geldi. Orada doktorun asistanlığını yapan kız beni çağırdı. Odaya girmemle doktora kitlendim:) Acayip tatlı hoş bir çocuktu:) Şikayetimi sordu filan neyse biraz konuştuk... Ama çok soğuk bir tipti, suratsız kendini birşey zanneden, yüzüme bile doğru düzgün bakmadı. Sonra annemle asistan kız odadan çıktı. Biz başbaşa kaldık. Bunun bi çenesi açıldı. O suratsız gitmiş yerine başka biri geldi sanki.. Espiriler havada uçuşuyo resmen... Konu aşk meşk olaylarına geldi.. Diş acısından aşk acısına getirdi konuyu beyfendi:) Aşk acısı yaşadın mı hiç dedi.. bende evet dedim, ne zaman dedi.. geçen sene olmuştu birşeyler dedim.. Peki şuan var mı dedi.. yoo dedim.. Ne diyeceğimi de bilemedim...Heyecanlandım birden:) Arkasından gene böyle imalı bir laf etti. tam hatırlamıyorum şimdi. Sonra içeri asistanı gelince, bu sustu.. Normal davranmaya başladı...

Ve esas olay şu oldu.. Tedavi bitti, tam odadan çıkıyodum, o da kartına kendi cep numarasını yazdı, bana verdi.. Çok tuhaf geldi bana açıkçası.. Zaten kartında ismi cismi çalıştığı yerin numarasını yazıyor. Niye kendi numarasını da yazma gereği hissetti...Birşey olduğunda beni ara da demedi. Bi bahane bulup yarın arasam mı sizce? hani aradan çok vakit geçmeden.. yada yanına mı gitsem direk... Çok hoşlandım ondan :69::69::69::69:

ah ah biz kızlar neden hep böyleyiz bilmemki sonrada neden ilişkiler sağlam değil neden beni aldattı oysaki çok seviyordu hiç yapmazdı terk etmez sanmıştım diye konularla buraya tekrar geliriz.
ilk önce sormak istediğim konu şu doktor özel bir doktormu yoksa devlet kurumundamı gittiniz?
her gittiğiniz doktor size şikayetinizden önce kalbinizdeki acıyımı soruyor?
size telefon numarasını veren sadece doktor diye mi bu tav olup aşk hayalleri kurmanız
yaşım 28 demişsiniz gormeden once 17 filan zannettim
bende 1 ay diş tedavisi gördüm doktor benden para almadı tedaviden sonra alırım dedi
bunu arkadasıma soyledıgımde aynı bu mevzudakı gıbı aaa sana asık olmasın kız bak telınıde vermıs parada almamış mevzuları dondu demem o ki yaa bırakın allah askına bu işleri adama hergun onlarca hasta geliyor boyle ucuz numaralarla kız tavlayamıyacagını oda cok ıyı bılıyordur,arada olta atanlarda azımsanamıyacak kadar cok fakat bu kadar kolayda değil bu işler yanlış anlaşılmamışımdır umarım bı yanlışa dusmeyın dıye yazdım kusura bakmayın cogunluk gıbıı aaa canımm cıddımısınn aşık olmuş oda sana hadi at mesaj laylalalaylaylom yapamadıgım için

ah ah biz kızlar neden hep böyleyiz bilmemki sonrada neden ilişkiler sağlam değil neden beni aldattı oysaki çok seviyordu hiç yapmazdı terk etmez sanmıştım diye konularla buraya tekrar geliriz.
ilk önce sormak istediğim konu şu doktor özel bir doktormu yoksa devlet kurumundamı gittiniz?
her gittiğiniz doktor size şikayetinizden önce kalbinizdeki acıyımı soruyor?
size telefon numarasını veren sadece doktor diye mi bu tav olup aşk hayalleri kurmanız
yaşım 28 demişsiniz gormeden once 17 filan zannettim
bende 1 ay diş tedavisi gördüm doktor benden para almadı tedaviden sonra alırım dedi
bunu arkadasıma soyledıgımde aynı bu mevzudakı gıbı aaa sana asık olmasın kız bak telınıde vermıs parada almamış mevzuları dondu demem o ki yaa bırakın allah askına bu işleri adama hergun onlarca hasta geliyor boyle ucuz numaralarla kız tavlayamıyacagını oda cok ıyı bılıyordur,arada olta atanlarda azımsanamıyacak kadar cok fakat bu kadar kolayda değil bu işler yanlış anlaşılmamışımdır umarım bı yanlışa dusmeyın dıye yazdım kusura bakmayın cogunluk gıbıı aaa canımm cıddımısınn aşık olmuş oda sana hadi at mesaj laylalalaylaylom yapamadıgım için

cevabınız için teşekkür ederim. hayatta kimin iyi kimin kötü olduğuna o insanı tanımadan karar veremeyiz. eğer kötü olduğunu anladığımız halde o insanla birlikte olmaya devam ediyorsak sorun vardır. belkide benimde karşımdaki insan sapığın teki olabilir yada tam terside olabilir bunu bilemeyiz. dr olması hiçbir şeyi değiştirmez tabiki. bende üni mezunuyum şuanda da masterımı yapıyorum. iyi de bir işim var. sadece ondan cok hoslandım daha görür görmez. benle daha konuşmaya başlamadan önce hatta:) bu arada gittiğim yer özel bir hastane;)

valla bana hiç aşk kokusu gibi gelmedi
bildiğin olta atmışş sizde düşmek istiyosunuz
ben olsam hayatta aramazdım
ve beni asistan olayıda düşündürdü
yanında bir çalışan sonuçta belki iş ilişkisini etkilemesin diye o girince daha resmi davranmıştır
ama bir diğer ihtimalde asistanınada yazıyordurda o da elimden kayıp gitmesin hesabı...

cevabınız için teşekkür ederim. hayatta kimin iyi kimin kötü olduğuna o insanı tanımadan karar veremeyiz. eğer kötü olduğunu anladığımız halde o insanla birlikte olmaya devam ediyorsak sorun vardır. belkide benimde karşımdaki insan sapığın teki olabilir yada tam terside olabilir bunu bilemeyiz. dr olması hiçbir şeyi değiştirmez tabiki. bende üni mezunuyum şuanda da masterımı yapıyorum. iyi de bir işim var. sadece ondan cok hoslandım daha görür görmez. benle daha konuşmaya başlamadan önce hatta:) bu arada gittiğim yer özel bir hastane;)

asıl ben tesekkur ederım bu cevabınız beni gercekten rahatlattı .şimdi size şöyle bişi söyliyim bende ilk kez özel doktora gitmiştim, özellerde tedavi sonrasında ilk kez gidenlere kişisel bilgilerin yazılı olduğu kartvizit mutlaka verilir. verirkende şöyle denir; bir şikayetiniz veya olagan dışı bir rahatsızlıkta kontrol gününü beklemeden çekinmeden arayın..sizde bunu yanlış anlamış olabilirsiniz muhtemelen.
ayrıca aşk acısı konusundada biraz empatik yaklaşırsak aşk acısını yanınıda diş ağrısı neki diye de mizahi yaklaşmış olabilir...
ayy ben ne katı bişey oldum çıktım ya aşk dışında define bile bulcam o muayanede :52::52::52::52::52:

dişimle ilgili konuya girmek zorundayım çünkü gerçekten dişimde sıkıntı var şuan:)

Yalnız ben sana şunu söyleyeceğim kişisel numarasını arama bence, bir kez daha görüşeceksin zaten bu sıkıntı yüzünden.
Onda biraz daha anlamaya çalış niyetini. Cidden bazen biz masum hayaller kurarken, masum çıkarımlar yaparken onların aklından neler geçer. Temkinli olmakta fayda var bize burda tatlı bir macera gibi geldi ama senin için kötü bir macera olabilir. Daha sağlam basmalı, her ihtimal değerlendirilmeli. Belki de o senin ilk görüşte ondan hoşlandığını anlayıp faydalanmak istedi bu durumdan bilemeyiz belki de tam tersi ama bu kadar cesur olması da düşündürüyor insanı.

asıl ben tesekkur ederım bu cevabınız beni gercekten rahatlattı .şimdi size şöyle bişi söyliyim bende ilk kez özel doktora gitmiştim, özellerde tedavi sonrasında ilk kez gidenlere kişisel bilgilerin yazılı olduğu kartvizit mutlaka verilir. verirkende şöyle denir; bir şikayetiniz veya olagan dışı bir rahatsızlıkta kontrol gününü beklemeden çekinmeden arayın..sizde bunu yanlış anlamış olabilirsiniz muhtemelen.
ayrıca aşk acısı konusundada biraz empatik yaklaşırsak aşk acısını yanınıda diş ağrısı neki diye de mizahi yaklaşmış olabilir...
ayy ben ne katı bişey oldum çıktım ya aşk dışında define bile bulcam o muayanede :52::52::52::52::52:

Bunu ben de düşündüm nedense.

ayy ben ne katı bişey oldum çıktım ya aşk dışında define bile bulcam o muayanede

Buna da çok güldüm :1:

işte tuhaf olanda bu zaten. bana kartını verirken hiçbirşey demedi. yani sizin dediğiniz gibi de olabilir ama onunla bir şekilde yeniden konuşmam lazım çünkü dişimde sorun var bahane değil :) heralde o zaman anlaşılır gidişat:)

yok mu dişçiye gitmesi gereken şöyle azcık alımlı bir kız arkadaşın?

bakalım aynı şeyi yapıcakmıdır ?

ben çok paranoyayım da bu konularda:9::9:

işte tuhaf olanda bu zaten. bana kartını verirken hiçbirşey demedi. yani sizin dediğiniz gibi de olabilir ama onunla bir şekilde yeniden konuşmam lazım çünkü dişimde sorun var bahane değil :) heralde o zaman anlaşılır gidişat:)

peki kanal tedavisi tek seansta bittimi yani kontrole cagırmadımıkı sizi eger bittiyse ohoo benimki 1 ay sürdü benim doktorumda maviş mavişti :) şimdiye evlilik hazırlıkları yapıyo olurdum :))) şaka bir yana bence yarın tekarar git ve şikayetini belirt tabi süzüm süzümde bakma çocuga :) gitmeden önce ara ve randevu al ama :)

yok mu dişçiye gitmesi gereken şöyle azcık alımlı bir kız arkadaşın?

bakalım aynı şeyi yapıcakmıdır ?

ben çok paranoyayım da bu konularda:9::9:

Ben varım:37:

Cidden benim de dişim ağrıyor sabah da dişçiye gideceğim ama bizimki yaşlı hem de soğuk, muhabbet sevmez ben de tüm dişçileri öyle zannederdim biraz gençleri keşfetmek lazımmış:1:

Back
X