• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktorum ne yapmaya çalışıyor???

ah be güzelim arama bence..bende diş hekimiyim ve bu şekilde davranan doktor arkadaşları bilirim..tek dertleri güzel bir kız görünce birkaç sefelik eğlencedir..kızların arkalarından yaptıkları muhabbetlerde çok sefer kulağıma gelmiştir..ha mutlaka istisnai durumlar kişiler vardır ama çoğu bu şekilde ne yazıkki...

bence aramaman iyi olmuş
belki niyeti kötü değildi belki gerçekten hoşlandı beğendi senin obu beğendiğin gibi
ama yinede hemen aşk meşk konularından bahsetmesi,o kadar rahat konuşması asistanı gelince eski halina dönmesi,garip..

Birden lap diye aşk acısı çektin mi, şuan var mı al bak buda numaram mı denir

Ben olsam bu kadar rahat bir insana yüz vermem

Canim gittigin hastanede zaten senin iletisim bilgilerin vardir gercekten hoslandiysa zaten bir yolunu bulup sana geri donucektir
Yillar ben genx bir kiz iken annemin alisverisyaptigi bir magaza sahibi annemle gittigimde gormus hoslanmis ev telinden bana ulasmisti
Isteyen arar bulur

Arama kesinlikle

komsumun kızınada bir doktor aynısını yapmıştı bizde sevinmiştik bunlar bikaç defa görüştü ve adamın niyeti farklıymış.

yani doktor çoğu kıza böyle şeyler yapıyomus.gizli,gizli sizle aşk konuları konusmasıda baya ilginç geldi

boşverin üzülen olmayın sonra

Acaba bu adam doktor olmasaydı mesela kafede otururken geldi zarf attı ne düşünürdünüz benden hoşlandı mı yoksa "aa densiz, sapık" mı? Zira aynı durum benim gözümde daha bi'kere görmüş sizi.

Ara diyenlere de şaştım kaldım argo bi'tabir ama kendini ağırdan satmak diye bi'tabir vardır. Adam düzgün olsa işi başındayken çapkınlık yapmaz. Bu olaydan güzel bi'ilişki çıkarsa ben de bi'şey bilmiyorum.

Yaşınızı da küçük sanmıştım ama değilmişsiniz de
:44:

[COLOR="#FF00[SIZE=3][FONT=Arial Black][/FONT][/SIZE]00"]sonunda benim gibi düşünen birini bulabildim 11 sayfalık konuda çok şükür[/COLOR]

Aklında kalmaması için mesaj atmalısın...
Ben de yaşadım bu durumu zamanında:)
Mesaj atmıştım.
Sen de kendin için yap bunu:)

konun bana da cok tanıdık geldi.
genelleme yapmak tuhaf ama doktorlarda capkınlık durumu mevcut ne yazık kı.
doktorum bana da numarasını vermıstı, hemde oyle ılk gordugunde falan degıl
aramadım da ben kontroller sonunda senı sevıyorumlar havada ucustu falan
sonuc mu? o sımdı bana nefretle bahsettıgı bırıyle evlı bense yalnız..

elbet ıstısnalar kaıdeyı bozmaz ama asıstanın yanında normal davranıyo olması bu kadar cabuk numara vermesı kesınlıkle hoslanma olmamamalı bence

Canim gittigin hastanede zaten senin iletisim bilgilerin vardir gercekten hoslandiysa zaten bir yolunu bulup sana geri donucektir
Yillar ben genx bir kiz iken annemin alisverisyaptigi bir magaza sahibi annemle gittigimde gormus hoslanmis ev telinden bana ulasmisti
Isteyen arar bulur

iletişim bilgilerimi almadılar. kimliğime bakıp tc no'mu filan aldılar sadece...

konun bana da cok tanıdık geldi.
genelleme yapmak tuhaf ama doktorlarda capkınlık durumu mevcut ne yazık kı.
doktorum bana da numarasını vermıstı, hemde oyle ılk gordugunde falan degıl
aramadım da ben kontroller sonunda senı sevıyorumlar havada ucustu falan
sonuc mu? o sımdı bana nefretle bahsettıgı bırıyle evlı bense yalnız..

elbet ıstısnalar kaıdeyı bozmaz ama asıstanın yanında normal davranıyo olması bu kadar cabuk numara vermesı kesınlıkle hoslanma olmamamalı bence

aa öle mi kötü olmuş üzüldüm senin adına.. ben genelleme yapmıyorum, mesleğe göre adam seçicek halimiz yok sonuçta.. bu tamamen karakterle alakalı birşey... asistan kız nişanlı cnm, elinde yüzüğü vardı.. kendi halinde bir kızcağız.. sanmıyorum birşey olacağını... pranoyaklık yapmak istemiyorum daha doğrusu:)

aa öle mi kötü olmuş üzüldüm senin adına.. ben genelleme yapmıyorum, mesleğe göre adam seçicek halimiz yok sonuçta.. bu tamamen karakterle alakalı birşey... asistan kız nişanlı cnm, elinde yüzüğü vardı.. kendi halinde bir kızcağız.. sanmıyorum birşey olacağını... pranoyaklık yapmak istemiyorum daha doğrusu:)

yok zaten asistana da camur atmaya nıyetım yok sadece bı olasılık ve belkı tek taraflı bır dusunce
bence salı gunu bı daha bakmalısın tavırlarına boyle bızım konusmamızla olacak sey degıl, ıyı seyler olur umarm :)

yok zaten asistana da camur atmaya nıyetım yok sadece bı olasılık ve belkı tek taraflı bır dusunce
bence salı gunu bı daha bakmalısın tavırlarına boyle bızım konusmamızla olacak sey degıl, ıyı seyler olur umarm :)

aynen öyle ne desek boş şuan :)

Merhaba Arkadaşlar

Bugün yaşadığım birşeyi size danışmak istiyorum. Dişim için doktora gittim. Daha önce de hiç gitmemiştim, bilmiyorum doktorları iyi midir kötü müdür. Neyse diş ağrısı çekmektense gideyim bari dedim.

Sıraya girdik, yanımda annem de var, bekliyoruz. Sıra bana geldi. Orada doktorun asistanlığını yapan kız beni çağırdı. Odaya girmemle doktora kitlendim:) Acayip tatlı hoş bir çocuktu:) Şikayetimi sordu filan neyse biraz konuştuk... Ama çok soğuk bir tipti, suratsız kendini birşey zanneden, yüzüme bile doğru düzgün bakmadı. Sonra annemle asistan kız odadan çıktı. Biz başbaşa kaldık. Bunun bi çenesi açıldı. O suratsız gitmiş yerine başka biri geldi sanki.. Espiriler havada uçuşuyo resmen... Konu aşk meşk olaylarına geldi.. Diş acısından aşk acısına getirdi konuyu beyfendi:) Aşk acısı yaşadın mı hiç dedi.. bende evet dedim, ne zaman dedi.. geçen sene olmuştu birşeyler dedim.. Peki şuan var mı dedi.. yoo dedim.. Ne diyeceğimi de bilemedim...Heyecanlandım birden:) Arkasından gene böyle imalı bir laf etti. tam hatırlamıyorum şimdi. Sonra içeri asistanı gelince, bu sustu.. Normal davranmaya başladı...

Ve esas olay şu oldu.. Tedavi bitti, tam odadan çıkıyodum, o da kartına kendi cep numarasını yazdı, bana verdi.. Çok tuhaf geldi bana açıkçası.. Zaten kartında ismi cismi çalıştığı yerin numarasını yazıyor. Niye kendi numarasını da yazma gereği hissetti...Birşey olduğunda beni ara da demedi. Bi bahane bulup yarın arasam mı sizce? hani aradan çok vakit geçmeden.. yada yanına mı gitsem direk... Çok hoşlandım ondan :69::69::69::69:

Yaaa ne kadar tatlııı :16: Bence ara canım herşeyde vardır bir hayır madem hoşlandın bellı ki o da hoşlanmış bir adım at gerısı duruma gore gelır zatenn :21: bol şansss :54:

ah ah biz kızlar neden hep böyleyiz bilmemki sonrada neden ilişkiler sağlam değil neden beni aldattı oysaki çok seviyordu hiç yapmazdı terk etmez sanmıştım diye konularla buraya tekrar geliriz.
ilk önce sormak istediğim konu şu doktor özel bir doktormu yoksa devlet kurumundamı gittiniz?
her gittiğiniz doktor size şikayetinizden önce kalbinizdeki acıyımı soruyor?
size telefon numarasını veren sadece doktor diye mi bu tav olup aşk hayalleri kurmanız
yaşım 28 demişsiniz gormeden once 17 filan zannettim
bende 1 ay diş tedavisi gördüm doktor benden para almadı tedaviden sonra alırım dedi
bunu arkadasıma soyledıgımde aynı bu mevzudakı gıbı aaa sana asık olmasın kız bak telınıde vermıs parada almamış mevzuları dondu demem o ki yaa bırakın allah askına bu işleri adama hergun onlarca hasta geliyor boyle ucuz numaralarla kız tavlayamıyacagını oda cok ıyı bılıyordur,arada olta atanlarda azımsanamıyacak kadar cok fakat bu kadar kolayda değil bu işler yanlış anlaşılmamışımdır umarım bı yanlışa dusmeyın dıye yazdım kusura bakmayın cogunluk gıbıı aaa canımm cıddımısınn aşık olmuş oda sana hadi at mesaj laylalalaylaylom yapamadıgım için

doğru diysın. en son bende dişçiye gittiğimde doktor bana sen çok güzel bir kızsın, evlimisin ayaklarına falan yattı.heee evliyim eşimde kapıda dedim.herhalde şaka yaptığımı sandı. devam etti, eşini çok mu seviyosun, eşin seni hakediyormu, oda en az snn kadar güzelmi fln filan sonra ben hiç yüz vermedim. işim bitti benden sonra eşimin randevusu vardı o girdi, öküz kadar eşimi görünce küçük dilini yuttu adam.ondan sonraki tedavilerimde selamımı zor aldı :9:

Bunun adı aşık olmak ilk görüşte aşk değil resmen ASILMA ve olgun kendini bilen iyi bir meslek sahibinin kişiliği oturmuş bir bireyin yapacağı hareket değil.Aramada mesajda atma niyeti ciddiyse o açılsın.Böylelerinden ne köy olur ne kasaba sen kandırıldığın oyuna geldiğin üzüntüsüle kalırsın.

doğru diysın. en son bende dişçiye gittiğimde doktor bana sen çok güzel bir kızsın, evlimisin ayaklarına falan yattı.heee evliyim eşimde kapıda dedim.herhalde şaka yaptığımı sandı. devam etti, eşini çok mu seviyosun, eşin seni hakediyormu, oda en az snn kadar güzelmi fln filan sonra ben hiç yüz vermedim. işim bitti benden sonra eşimin randevusu vardı o girdi, öküz kadar eşimi görünce küçük dilini yuttu adam.ondan sonraki tedavilerimde selamımı zor aldı :9:

:)) oh iyi olmuş o doktora :))

bu arada Adolf amcanın sözü çok iyiymiş :9::9::9:

doğru diysın. en son bende dişçiye gittiğimde doktor bana sen çok güzel bir kızsın, evlimisin ayaklarına falan yattı.heee evliyim eşimde kapıda dedim.herhalde şaka yaptığımı sandı. devam etti, eşini çok mu seviyosun, eşin seni hakediyormu, oda en az snn kadar güzelmi fln filan sonra ben hiç yüz vermedim. işim bitti benden sonra eşimin randevusu vardı o girdi, öküz kadar eşimi görünce küçük dilini yuttu adam.ondan sonraki tedavilerimde selamımı zor aldı

:9::9::9::9::9::9: şu an gülme krizinde olduğum için cvp veremiyorummm

Bunun adı aşık olmak ilk görüşte aşk değil resmen ASILMA ve olgun kendini bilen iyi bir meslek sahibinin kişiliği oturmuş bir bireyin yapacağı hareket değil.Aramada mesajda atma niyeti ciddiyse o açılsın.Böylelerinden ne köy olur ne kasaba sen kandırıldığın oyuna geldiğin üzüntüsüle kalırsın.

Kesinlikle katılıyorum; ciddi bir başlangıç düşünen erkek böyle oyunlar yapmaz.

Kadının başlattığı ilişkiden pek hayır geldiğini görmedim ben bu güne kadar.

Back
X