• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktorum ne yapmaya çalışıyor???

Kesinlikle katılıyorum; ciddi bir başlangıç düşünen erkek böyle oyunlar yapmaz.

Kadının başlattığı ilişkiden pek hayır geldiğini görmedim ben bu güne kadar.

aksine bence artık kadınlar başlatıyor ilişkileri . ben çok gördüm . bizim gibi pasif insanlarda valla yalnız kalıyor ...tabi bu konu için konuşmuyorum genel konuşuyorum ..
konu sahibine gelince bence çok dikkatli ol bağlanma . doktorlar çapkın değil aslında da şu var bazı kadınlar doktor diye peşlerinden ayrılmıyor bundan dolayı adamların egoları tavan yapıyor .bundan dolayı her kadını elde edebilecklerini sanıyorlar . ondan böle rahatlar . senin nabzını ölmüş bir şekilde . aşk acısını falan soruyor adam yani bence seni yokluyor . daha önce ilşkin oldu mu vs vs diye . çünkü bu tip adamlar ilişkisi olmamış tecrübesiz kızlardan kaçarlar .
benimde başıma böle birşey gelmişti . göz doktorumdu . odaya girdim asistanı çıktı . bıdı bıdı konuşuyor . ailenle mi yaşıyorsun yaşın kaç vs . o zaman ben epey küçüktüm . herşeyi sordu kartını verdi . sen geldin mi bu hastaneye gelmedim deyince zaten gelsen seni hatırlarım çok güzelsn vs vs koca adamdı . o zaman ben 21 falandım oda bir 30 un üzerindeydi rahat .. sonra ne oldu ben odadan çıktım asistanı telde konuşuyordu . doktor bey o gün müasit değil eşini ve bebeğini kayınvalidesine memleketine götürcekmiş diyordu birine . ben şookk oldum . parmağında yüzük bile yoktu dikkat etmiştim .
bir jinekolog arkadaşım normal arkadaşım bu kadınların kendine çok asıldığından bahsetmişti . asla hasta-doktor ilişkilerinin sağlam yürümeyeceğini söylemişti . böle şeylerin içine girmediğini ama çoğu meslektaşının bu yoldan gittiğini ama çoğu kızıda bu uğurda harcadığını söylemişti .
sana çeşit çeşit örnek . ama sen hala bu adam benden masumca hoşlandı ondan böle davrandı diyorsan msj at . zaten msj atmaktan birşey çıkmaz nabzını yokla . baktın sapıtıyor bırakırsın . ama dikkat et bağlanma . her dediğini yapıcak duruma gelme . benden sana tavsiye . ben bu tür ilişkilere pek inanmıyorum . sonuçta oraya bir sürü güzel bakımlı insan gidiyor herkese yapıyor olabilir ayrıca iş ahlakı diye birşey var bu şekilde insanlara davranması son derece yanlış . hadi diyelim aşırı hoşlandı ve kaybetmek istemedi o zaman daha kibar bir şekilde ilgisini belli edebilirdi . senin geçmişinden onana ne . ben hiç masum bulmadım ..

Adam özel doktor muhabbet etmek müşteriyi bağlamak işinin bir parçası.

işinin parçası sadece işini güzel yapıp güleryüzlü davranmak
sizin dişiniz ağrısa veya başka bir şikayetiniz olsa ağrınızı dindirenemi gidersiniz
yoksa size özel doktor adı altında özelin anlamını kavrayamamış özel hayatla ilgili sorular soran birinemi?
ayrıca birkaç seans gitse aralarında resmiyet kalkmış samimiyet kurulmuş dicemde kızın ilk gidişi bu...
özel doktr diye bu ona asılma hakkınımı verir aklına geleni sorma hakkınımı verir?

ciddiyetsiz olduğu izlenimi verdi bana.ciddi adam böyle saçma bi hareket yapmaz.cıvık cıvık.insanda biraz çekingenlik,efendilik olur.ne o öyle kartını uzatmalar.gerçi doktorların çoğu kartını veriyor.benim de çok başıma geldi ama bu hoşlandıkları için değil bi durum olursa aramamız için.ama bu arkadaş aşktan meşkten girdiğine göre aranıyor.ama eğlencesine bence.

iki kere başıma geldi. birincisinde ameliyata girecektim ve haliyle çok korkuyodum. doktorumun yakışıklı bir asistanı vardı. :3: özellikle ameliyattan önce gerçekten çok hoş davrandı. ama amacı ben çok korktuğum için aklımı dağıtmak kendimi iyi hissettirmekti ama tabi ki o anda bunu anlayamamış mest olmuştum. o doktor bana iki operasyon yaptı ikincisinde konu kek yapıp getirmeme falan gelmişti bile :23: ama o kurlar cilveler orda kaldı tabiki. zaten nişanlıymış. ikincisi yine bir devlet hastanesinde sürekli gitmek zorunda olduğum bir rahatsızlığım oldu benimle özel olarak çok ilgilendi cebini falan yazdı verdi nöbet günümde gel dedi bariz yazdı yani. sonra birgün gittiğimde bir dikkat ettimki boynunda birşeyle oynuyor. meğerse evliymiş ve alyansı boynundaymış. daha önceki gidişlerimde sakladı, ama o gün alyansını açığa çıkarıp onunla oynarken bana evliyim mesajı vermeye çalışıyo. bi arkadaşın dediği gibi egolarını bazı kadınlar doktor doktor diye tavan yaptırdılar ondan böle küstahça ve rahat davranıyolar. salıya kadar mesaj atma bence arkadaşım. yaş tahtaya basmayalım salıya randevu al git bi yokla bakalım :34::34:

iki kere başıma geldi. birincisinde ameliyata girecektim ve haliyle çok korkuyodum. doktorumun yakışıklı bir asistanı vardı. :3: özellikle ameliyattan önce gerçekten çok hoş davrandı. ama amacı ben çok korktuğum için aklımı dağıtmak kendimi iyi hissettirmekti ama tabi ki o anda bunu anlayamamış mest olmuştum. o doktor bana iki operasyon yaptı ikincisinde konu kek yapıp getirmeme falan gelmişti bile :23: ama o kurlar cilveler orda kaldı tabiki. zaten nişanlıymış. ikincisi yine bir devlet hastanesinde sürekli gitmek zorunda olduğum bir rahatsızlığım oldu benimle özel olarak çok ilgilendi cebini falan yazdı verdi nöbet günümde gel dedi bariz yazdı yani. sonra birgün gittiğimde bir dikkat ettimki boynunda birşeyle oynuyor. meğerse evliymiş ve alyansı boynundaymış. daha önceki gidişlerimde sakladı, ama o gün alyansını açığa çıkarıp onunla oynarken bana evliyim mesajı vermeye çalışıyo. bi arkadaşın dediği gibi egolarını bazı kadınlar doktor doktor diye tavan yaptırdılar ondan böle küstahça ve rahat davranıyolar. salıya kadar mesaj atma bence arkadaşım. yaş tahtaya basmayalım salıya randevu al git bi yokla bakalım :34::34:

evet suç kadınlarda ... benim doktor arkadaşlarım bayanlar yani doktorla evlenmek istemiyor artık off yaa uğraşamam falan diyorlar . hemşiresidir hastasıdır . adamlar kendilerini pop yıldızı falan sanıyor . tabi herkes için geçerli değil . çok efendi ,işini layığınla yapan hekimlerimizi ayrı tutarım . ama bu tiplerde az değil yani . nedeni dediğim gibi hastanede hemşireden tut teknisyene sekreter kıza hastaya varıncaya kadar bir beğenilme bir hayranlık .... ve bazıları işte kaldıramıyor zannediyor herkes aynı ... tip tip insan var .... allah akıl fikir versin .. kötü niyetlileride bizden uzak tutsun ...

ben çok güvenme derim bu tarz muhabbet açan doktorların çoğu bunu yapıyo bence
benim de başıma iki kere geldi ikisi de evli çıktı ve hiç evli gibi davranmıyolar yüzük te takmıyolar
ben güvenmiyorum şahsen
zaten ilk görüşme böyle cıvık muhabbetler yapması da çok saçma bence ciddi olmadığının bi göstergesi

ama sen bilirsin yine de denemek istersen dene

Kesinlikle katılıyorum; ciddi bir başlangıç düşünen erkek böyle oyunlar yapmaz.

Kadının başlattığı ilişkiden pek hayır geldiğini görmedim ben bu güne kadar.

Kesinlikle öyle... kadının ağırlığı olmalı ve böyle tekliflere kalkışmamalı bunun zamanla alakası yok kadın her zaman aynı kadındır değerini bilerek hareket ederse.Ağırdan almalı kadın her hareketini ve de böyle hafifi erkeklerede yüz vermemeli bakalım dr umuz ciddi ise o ilk hamleyi yapsın siz yanlış hamle yaparsanız konu sahibi arkadaş mat olma olasılığınız oldukça kuvvetli.İlk adım atan kadın yalnız kalmaz atmayan kalır diye birşey yok her insan nasibini yaşar kısmet olduysa adım atmana gerek bile kalmaz.Bazen belli edilebilir belki ama karşı tarafa ilgisi onunda dozu adabıı vardır.İlerde bir gün hanım kişinin başı ağrırsa ilk adım konusunda adımlarına dikkat etmek için kılıkırk yarar ama canı acıyarak.

Bu devirde kimin niyetinin ne olduğunu anlamak zor. Bir insanın okumuş olması onun çapkın olmadığı anlamına gelmiyor ki. Ciddiyetsiz bir insan olabilir. Hastalarıyla bu tip yakın ilişkiler kuran sapık hiç mi yok? Burada karar verecek olan sizsiniz zamanla anlarsınız zaten ne olduğunu. İsterseniz arayın bari aramadım diye pişman olmazsınız.

merhaba arkadaşlar

bugün yaşadığım birşeyi size danışmak istiyorum. Dişim için doktora gittim. Daha önce de hiç gitmemiştim, bilmiyorum doktorları iyi midir kötü müdür. Neyse diş ağrısı çekmektense gideyim bari dedim.

Sıraya girdik, yanımda annem de var, bekliyoruz. Sıra bana geldi. Orada doktorun asistanlığını yapan kız beni çağırdı. Odaya girmemle doktora kitlendim:) acayip tatlı hoş bir çocuktu:) şikayetimi sordu filan neyse biraz konuştuk... Ama çok soğuk bir tipti, suratsız kendini birşey zanneden, yüzüme bile doğru düzgün bakmadı. Sonra annemle asistan kız odadan çıktı. Biz başbaşa kaldık. Bunun bi çenesi açıldı. O suratsız gitmiş yerine başka biri geldi sanki.. Espiriler havada uçuşuyo resmen... Konu aşk meşk olaylarına geldi.. Diş acısından aşk acısına getirdi konuyu beyfendi:) aşk acısı yaşadın mı hiç dedi.. Bende evet dedim, ne zaman dedi.. Geçen sene olmuştu birşeyler dedim.. Peki şuan var mı dedi.. Yoo dedim.. Ne diyeceğimi de bilemedim...heyecanlandım birden:) arkasından gene böyle imalı bir laf etti. Tam hatırlamıyorum şimdi. Sonra içeri asistanı gelince, bu sustu.. Normal davranmaya başladı...

Ve esas olay şu oldu.. Tedavi bitti, tam odadan çıkıyodum, o da kartına kendi cep numarasını yazdı, bana verdi.. çok tuhaf geldi bana açıkçası.. Zaten kartında ismi cismi çalıştığı yerin numarasını yazıyor. Niye kendi numarasını da yazma gereği hissetti...birşey olduğunda beni ara da demedi. Bi bahane bulup yarın arasam mı sizce? Hani aradan çok vakit geçmeden.. Yada yanına mı gitsem direk... çok hoşlandım ondan :69::69::69::69:

adam asistanlamı krıştırıyorki o gelince susuyor. Yada işinde ciddi dememkki çalışanlarına karşı falan özel konuyu bilmelerini istemiyormu..

Merhaba Arkadaşlar

Bugün yaşadığım birşeyi size danışmak istiyorum. Dişim için doktora gittim. Daha önce de hiç gitmemiştim, bilmiyorum doktorları iyi midir kötü müdür. Neyse diş ağrısı çekmektense gideyim bari dedim.

Sıraya girdik, yanımda annem de var, bekliyoruz. Sıra bana geldi. Orada doktorun asistanlığını yapan kız beni çağırdı. Odaya girmemle doktora kitlendim:) Acayip tatlı hoş bir çocuktu:) Şikayetimi sordu filan neyse biraz konuştuk... Ama çok soğuk bir tipti, suratsız kendini birşey zanneden, yüzüme bile doğru düzgün bakmadı. Sonra annemle asistan kız odadan çıktı. Biz başbaşa kaldık. Bunun bi çenesi açıldı. O suratsız gitmiş yerine başka biri geldi sanki.. Espiriler havada uçuşuyo resmen... Konu aşk meşk olaylarına geldi.. Diş acısından aşk acısına getirdi konuyu beyfendi:) Aşk acısı yaşadın mı hiç dedi.. bende evet dedim, ne zaman dedi.. geçen sene olmuştu birşeyler dedim.. Peki şuan var mı dedi.. yoo dedim.. Ne diyeceğimi de bilemedim...Heyecanlandım birden:) Arkasından gene böyle imalı bir laf etti. tam hatırlamıyorum şimdi. Sonra içeri asistanı gelince, bu sustu.. Normal davranmaya başladı...

Ve esas olay şu oldu.. Tedavi bitti, tam odadan çıkıyodum, o da kartına kendi cep numarasını yazdı, bana verdi.. Çok tuhaf geldi bana açıkçası.. Zaten kartında ismi cismi çalıştığı yerin numarasını yazıyor. Niye kendi numarasını da yazma gereği hissetti...Birşey olduğunda beni ara da demedi. Bi bahane bulup yarın arasam mı sizce? hani aradan çok vakit geçmeden.. yada yanına mı gitsem direk... Çok hoşlandım ondan :69::69::69::69:

ne oldu attınmı mesaj :)

selam kızlar:) akşam arıcam.. şuan işteyim yoğunum biraz. yarında hastaneye gidicem... gelişmeleri yazarım;)

selam kızlar:) akşam arıcam.. şuan işteyim yoğunum biraz. yarında hastaneye gidicem... gelişmeleri yazarım;)

slm cnm yarın git te aman dikkat et taciz etmesin buçapkın dr senii öyle yaparsa yatır onu o koltuğa sağlam dişlerini çek amanınn gine şizofrene bağladım :111::111::111::111::111::27::27:

Back
X