- Konu Sahibi Bademli_Magnum
- #121
Kesinlikle katılıyorum; ciddi bir başlangıç düşünen erkek böyle oyunlar yapmaz.
Kadının başlattığı ilişkiden pek hayır geldiğini görmedim ben bu güne kadar.
aksine bence artık kadınlar başlatıyor ilişkileri . ben çok gördüm . bizim gibi pasif insanlarda valla yalnız kalıyor ...tabi bu konu için konuşmuyorum genel konuşuyorum ..
konu sahibine gelince bence çok dikkatli ol bağlanma . doktorlar çapkın değil aslında da şu var bazı kadınlar doktor diye peşlerinden ayrılmıyor bundan dolayı adamların egoları tavan yapıyor .bundan dolayı her kadını elde edebilecklerini sanıyorlar . ondan böle rahatlar . senin nabzını ölmüş bir şekilde . aşk acısını falan soruyor adam yani bence seni yokluyor . daha önce ilşkin oldu mu vs vs diye . çünkü bu tip adamlar ilişkisi olmamış tecrübesiz kızlardan kaçarlar .
benimde başıma böle birşey gelmişti . göz doktorumdu . odaya girdim asistanı çıktı . bıdı bıdı konuşuyor . ailenle mi yaşıyorsun yaşın kaç vs . o zaman ben epey küçüktüm . herşeyi sordu kartını verdi . sen geldin mi bu hastaneye gelmedim deyince zaten gelsen seni hatırlarım çok güzelsn vs vs koca adamdı . o zaman ben 21 falandım oda bir 30 un üzerindeydi rahat .. sonra ne oldu ben odadan çıktım asistanı telde konuşuyordu . doktor bey o gün müasit değil eşini ve bebeğini kayınvalidesine memleketine götürcekmiş diyordu birine . ben şookk oldum . parmağında yüzük bile yoktu dikkat etmiştim .
bir jinekolog arkadaşım normal arkadaşım bu kadınların kendine çok asıldığından bahsetmişti . asla hasta-doktor ilişkilerinin sağlam yürümeyeceğini söylemişti . böle şeylerin içine girmediğini ama çoğu meslektaşının bu yoldan gittiğini ama çoğu kızıda bu uğurda harcadığını söylemişti .
sana çeşit çeşit örnek . ama sen hala bu adam benden masumca hoşlandı ondan böle davrandı diyorsan msj at . zaten msj atmaktan birşey çıkmaz nabzını yokla . baktın sapıtıyor bırakırsın . ama dikkat et bağlanma . her dediğini yapıcak duruma gelme . benden sana tavsiye . ben bu tür ilişkilere pek inanmıyorum . sonuçta oraya bir sürü güzel bakımlı insan gidiyor herkese yapıyor olabilir ayrıca iş ahlakı diye birşey var bu şekilde insanlara davranması son derece yanlış . hadi diyelim aşırı hoşlandı ve kaybetmek istemedi o zaman daha kibar bir şekilde ilgisini belli edebilirdi . senin geçmişinden onana ne . ben hiç masum bulmadım ..