- 21 Mart 2019
- 1.658
- 605
- 123
- Konu Sahibi Balliciklokma1234
-
Çok teşekkür ederim peki TUS kitaplarından çalışsam sizce bir şeyler öğrenebilir miyim? Resmen lisede daha çok şey biliyordum gibi hissediyorumMezun olanların çoğu bu şekilde mezun oluyor merak etmeyin bütün bölümlerde ki gibi kitap bilgisiyle uygulama aynı olmuyor, mecburi hizmette diğer doktor arkadaşlarınız yardımcı olacaklar merak etmeyinŞuan 5 lira bile kazanmak için kpss çalışmak ve atanamama ihtimaliniz yüksek bi bölümden mezun oluyor olabilirdiniz bütün mezunlar bu hisleri yaşıyor, alışılan durumun değişmesi belirsizlik biraz sıkıntılı olur ama o kadar daralacak durumda değilsiniz akışa bırakın kendinizi
Tıbba dair hiçbir şey bilmiyor gibiyim. Boşa geçen 6 seneSende böyle düşünüyorsan diğerleri ölsün o zaman
Fakültemiz çok rahattı sınavları hep çıkmış sorular çözüp geçerdim 2 sene covid sebebiyle online oldu zaten onlar da tahmin edebileceğiniz üzere.
Mezun olanlarin cogu boyle mezun olmuyor, okulda ogrenemedigini alanda çalışirken ogrenmesi normalmi sizce? Öğrenene kadar baktığı hastalar ne olacak? Saka gibisinizMezun olanların çoğu bu şekilde mezun oluyor merak etmeyin bütün bölümlerde ki gibi kitap bilgisiyle uygulama aynı olmuyor, mecburi hizmette diğer doktor arkadaşlarınız yardımcı olacaklar merak etmeyinŞuan 5 lira bile kazanmak için kpss çalışmak ve atanamama ihtimaliniz yüksek bi bölümden mezun oluyor olabilirdiniz bütün mezunlar bu hisleri yaşıyor, alışılan durumun değişmesi belirsizlik biraz sıkıntılı olur ama o kadar daralacak durumda değilsiniz akışa bırakın kendinizi
Mezun olanların çoğu bu şekilde mezun oluyor merak etmeyin bütün bölümlerde ki gibi kitap bilgisiyle uygulama aynı olmuyor, mecburi hizmette diğer doktor arkadaşlarınız yardımcı olacaklar merak etmeyinŞuan 5 lira bile kazanmak için kpss çalışmak ve atanamama ihtimaliniz yüksek bi bölümden mezun oluyor olabilirdiniz bütün mezunlar bu hisleri yaşıyor, alışılan durumun değişmesi belirsizlik biraz sıkıntılı olur ama o kadar daralacak durumda değilsiniz akışa bırakın kendinizi
Tıpkazanmış birisinin gerçekten boş beyinli olduğunu mu düşünüyorsunuz? Bu sadece tıpta değil hukukta da böyledir mesela okulda öğretilenle uygulamadaki aynı değildirKimse o şekilde mezun olmuyor, gidin Cerrahpaşaya Hacettepe tıbba derse 3 kere gelme 4. kez hoca derse almaz dersten de kalırsın. Onun dışında tonla tıbba giren lise arkadaşım oldu hepsi kırdı dizini çalıştı. 6 yıl kitap kapağı kaldırmayıp bomboş kafayla mezun olmak büyük bir beceri inanın o beceri herkeste yok. Ayrıca babam tıp doktorudur, ölene kadar zehir ötesiydi başka doktorlar da tanıyorum gayet zehir gibi insanlar herkes boşbeyinli değil. Çalışmayayı asla normalleştirmeyin, tıp okurum diyorsan hakkını vermek zorundasın o kadar. Çalışmayı sevmeyenler yazmasın olsun bitsin.
isin icine girince istemesen de ogreniyorsun, dert etme.Kızlar selam nolur nolur bana yardım edebilir misiniz?
25 yaşındayım şu anda intörn doktorum (Tıpta 6. Sınıf öğrencisiyim.) 2 ay mezun olacağım.
Fakültemiz çok rahattı sınavları hep çıkmış sorular çözüp geçerdim 2 sene covid sebebiyle online oldu zaten onlar da tahmin edebileceğiniz üzere.
Sonuç: kendimi inanılmaz inanılmaz eksik hissediyorum.
Eskiden çok çalışkan bir öğrenciydim ancak tıbbı sevemedim. İntörnlük sürecimde asistanlarin gördüğüm yoğun çalışma şartları ve memnuniyetsizlikleri ve türkiyenin genel enflasyon ve alım gücünün oldukça düşmesi hepsi bende inanılmaz depresif bir durum oluşturdu. Hiçbir şey yapasım yok. Hiçbir şey çalışamıyorum. Çalışsam bir araba bile alamayacağım resmen 30 yaşına kadar.
Tus’ta kadrolar inanılmaz arttı eğitim kalitesi düşecek deniyor hoş zaten TUS’a da hala pek çalışamadım.
Bayramda ailelerin 25 yaş evlilik konuları ayrı, hayatımda biri yok.
Yurtdışı mı denesem napsam? Tıp bilgilerini nasıl öğreneceğim?
Hayatım ellerimden kayıp gidiyor sürekli uyumak istiyorum yalvarırım yardım edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?