Doktorumla birbirimize aşığız:(

ladyb0

berenimo
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
348
3
118
Ankara
Uzun süredir düzenli gittiğim doktorla aramızda bir elektrik vardı.Uzun süren çabalardan sonra o adım attı ve görüşmeye başladık.Fakat sorun şu ki aramızda 16 yaş fark var:/ olur mu olmaz mı derken sizinle paylaşıp fikirlerinizi almak istedim.Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar..

bende bu olayı yaşamamış olsaydım 16 yaş mı yok artık falan derdim ama insan bizzat yaşayınca o güzel duyguyu yaşın bi anlamı kalmıyo..ya da bilmiyorum ileride sorun olur mu ne gibi bi sorunla karşılaşırım ya da üstesinden gelebilirmiyim..

Şu an için anlaşıyor olmanız görüşmeniz güzel iyi.
İleride fakat bu kadar çok yaş farkı sorun olabilir bence.

bende bu olayı yaşamamış olsaydım 16 yaş mı yok artık falan derdim ama insan bizzat yaşayınca o güzel duyguyu yaşın bi anlamı kalmıyo..ya da bilmiyorum ileride sorun olur mu ne gibi bi sorunla karşılaşırım ya da üstesinden gelebilirmiyim..

Kaç yaşındasınız?

Ops... :53:

16 yaş var demek aranız da
:44:

Bence de fazla hemde çok fazla

Sanırım ilişkiniz biraz yeni ; şuan bir sorun yok gibi görünür ama ileride bu yaş farkından dolayı bir sürü sorunla karşılaşabilirsiniz

Hazırlıklı olun derim
:34:

Ops... :53:

16 yaş var demek aranız da
:44:

Bence de fazla hemde çok fazla

Sanırım ilişkiniz biraz yeni ; şuan bir sorun yok gibi görünür ama ileride bu yaş farkından dolayı bir sürü sorunla karşılaşabilirsiniz

Hazırlıklı olun derim
:34:

tabiki şuan ciddi bir ilişkinin başındayız.ikimizde aynı olgunlugu gösterebiliyoruz ilişkiye dair.ama içimi saran bazı endişeler var tabi haliyle:/

İşte ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim? bir fikriniz var mı?

Siz yaş itibari ile genç kalcaksınız o ise sizden büyük ve haliyle kıskanmalar kısıtlamalar başlayacak şöyle yapma böyle giyinme niye böyle yaptın vs. bunlar da bence evliliği kısıtlayan sorun altına sokan durumlar.Yaş itibari ile iinizinde yeri gelecek bir konuda düşüncelerinizi farklı olacak olgunluğun verdiği birşey bir sürü sebep vardır daha.Yani iyi düşünmek gerek bu kouda hassas konu sonuçta.

yaşın küçük değil bence 16 yaş cok fazla değil yaşın küçük olsaydı sorun olabilirdi. senin endişelerinin sebebi ne tam olarak neyden emin değilsin?

Bence hiç bir sorun olmaz

Olgun erkek iyidir yaşamış doymuş tecrübeli kültürlü tabi yaşlı göstermiyorsa

25 30 yaşındakiler daha çocuk kafasında oluyor.erkek 30 undan sonra erkekliğe adım atıyor:1: tabi 30 40 yaşında halA beyinsizleride var

Bide sen hep lolita olacaksın onun gözünde buda başka bir artı

Son düzenleme:
Siz yaş itibari ile genç kalcaksınız o ise sizden büyük ve haliyle kıskanmalar kısıtlamalar başlayacak şöyle yapma böyle giyinme niye böyle yaptın vs. bunlar da bence evliliği kısıtlayan sorun altına sokan durumlar.Yaş itibari ile iinizinde yeri gelecek bir konuda düşüncelerinizi farklı olacak olgunluğun verdiği birşey bir sürü sebep vardır daha.Yani iyi düşünmek gerek bu kouda hassas konu sonuçta.

Söylediklerinde çok haklısın.Günümüzdeki ilişkilerde en basitinden anne baba ilişkisinde bile anlaşmazlıklar zıtlıklar olabiliyorken elin adamıyla hele ki arada 2 nesil fark varsa neden olmasın yani:)) ya ben şöyle düşünüyorum aslında ilişkide her iki taraf da aynı olgunlugu gösterebiliyosa sevgi ve saygı varsa en önemlisi her iki taraf birbirinden beklentilerini çok iyi biliyosa ve empati yapabiliyosa her türlü zorlugun üstesinden gelebilir ama yaş farkının getirdiği zorluklar buna dahil mi bilemiyorum çünkü daha önce hiç bu kadar olgun biriyle tecrübem olmamıştı...

Söylediklerinde çok haklısın.Günümüzdeki ilişkilerde en basitinden anne baba ilişkisinde bile anlaşmazlıklar zıtlıklar olabiliyorken elin adamıyla hele ki arada 2 nesil fark varsa neden olmasın yani:)) ya ben şöyle düşünüyorum aslında ilişkide her iki taraf da aynı olgunlugu gösterebiliyosa sevgi ve saygı varsa en önemlisi her iki taraf birbirinden beklentilerini çok iyi biliyosa ve empati yapabiliyosa her türlü zorlugun üstesinden gelebilir ama yaş farkının getirdiği zorluklar buna dahil mi bilemiyorum çünkü daha önce hiç bu kadar olgun biriyle tecrübem olmamıştı...

Şöyle genel olarak düşündüğümüzde aslında zor geliyor ama sen de dediklerinde haklısın tabi.Birbirinize saygı sevgi çervevesini koruyup empatiyi sağladıktan sonra sorun olmaz gibi geliyor.Ama yaş farkı cidden sorun olabilir gibi de geliyor az önce de belirttiğim sebepler gibi.Ama yine de seviyorsan karşı tarafında sevgisine inanaıyorsan sorunları da aşabileceğinize inanıyorsan deneyebilirsin.Ama bunu kaldıracak gücünde yoksa bence hiç deneme.

yaşın küçük değil bence 16 yaş cok fazla değil yaşın küçük olsaydı sorun olabilirdi. senin endişelerinin sebebi ne tam olarak neyden emin değilsin?

ya işte 16 çok gibi geliyo bana ama hissettiklerim fln çok başka üstesinden gelebilcek kapasitede hissediyorum kendimi ama başarabilirmiyim bilmiyorum ya da karşıma çözemeyeceğim sorunlar çıkar mı bilemiyorum

Bence hiç bir sorun olmaz

Olgun erkek iyidir yaşamış doymuş tecrübeli kültürlü tabi yaşlı göstermiyorsa

25 30 yaşındakiler daha çocuk kafasında oluyor.erkek 30 undan sonra erkekliğe adım atıyor:1: tabi 30 40 yaşında halA beyinsizleride var

Bide sen hep lolita olacaksın onun gözünde buda başka bir artı

yok yaşını hiç göstermiyo ben ilk gördüğümde dedim en fazla 78lidir fln diye.kendine bakıyo canım o yönden iyiyiz=)

Back
X