Doktorumla birbirimize aşığız:(

annem babamla evlendiğinde 24 yaşındaymış. babam da 40. hiç bir sorun olmamış, çok severek evlenmişler.

tam 16 yaş var.. aralarında yaşla ilgili hiç bir sorun çıkmadı şu ana kadar. ama şöyle bir özellik var ki :
babam sporcu, günde 3 saat 4 saat spor yapar ve neredeyse 70 yaşında olmasına rağmen bakımlı, fit, sağlıklı.. ruh olarak çoğu zaman annemden daha genç.
babam dışarı çıkmak ister, annem boş ver der.

yapı meselesi. eğer senin doktor da babam gibiyse, bir sorun olmaz.

Böyle bir örnek gösterdiğin iyi oldu canım ya.Başarabilen üstesinden gelebilen insanlara çok özeniyorum.Umarım bende kendimde o gücü o olgunluğu bulabilirim

Bizde de 15 yaş var. Yaşla ilgili olarak hiç bir problemle karşılaşmadım şimdiye kadar. Benden daha kıpır kıpırdır kendisi, yerinde durmaz, kısıtlamaya da kalkışmıyor hiç huyumu bildiği için :)

Hem çocukça kaprisleri, kıskançlıkları yok hem de senden daha tecrübeli biri daha çok güven veriyor diyebilirim, bir çok şeyi benim yerime benden önce düşünür, korur, kollar. :31:

Aşıksan ve doğru olduğunu düşünüyorsan sen de adım at bence herkesin ilişkisi farklıdır, herkesin dinamiği bir değil. Biz mutluyuz sen olmazsın bir başkası olur vs.

Esra Erol ile eşinin arasında 14 yas var.benimde esimle aramda 10 yas var.cok şükür bı sıkıntı yok.olgun erkek her zaman iyidir.adam bekar ama dimi??

Kesinlikle bekar=) esra erolu bende biliyorum canım etrafta gösterilecek örnekler var az çok

Bizde de 15 yaş var. Yaşla ilgili olarak hiç bir problemle karşılaşmadım şimdiye kadar. Benden daha kıpır kıpırdır kendisi, yerinde durmaz, kısıtlamaya da kalkışmıyor hiç huyumu bildiği için :)

Hem çocukça kaprisleri, kıskançlıkları yok hem de senden daha tecrübeli biri daha çok güven veriyor diyebilirim, bir çok şeyi benim yerime benden önce düşünür, korur, kollar. :31:

Aşıksan ve doğru olduğunu düşünüyorsan sen de adım at bence herkesin ilişkisi farklıdır, herkesin dinamiği bir değil. Biz mutluyuz sen olmazsın bir başkası olur vs.

Peki hiç bi problemle karşılaşmadınız mı yaşa dair? Ya da ne bileyim olgunluğunun altında ezildin mi ya da kendini yetersiz hissettiğin zamanlar oldu mu?

Peki hiç bi problemle karşılaşmadınız mı yaşa dair? Ya da ne bileyim olgunluğunun altında ezildin mi ya da kendini yetersiz hissettiğin zamanlar oldu mu?

Hayır :) Neden ezileyim ki? Ya da ezilesin ki? Karşındaki adam seni ezmek için beraber oluyorsa her yaşta yapar zaten... Tam aksine üstüme titrer, küsmeyeyim, kızmayayım diye... Başlangıçta düşünüyordum olgun kadınlara bakar mı acaba diye ama bir de şöyle düşün senin de genç erkeklere bakma riskin var, onun da geçerli sebepleri var o zaman yetersiz hissetmek için :) Ha bir de genç kalmak için de spor yapıyor, beslenmesine dikkat etmeye başladı formda olmak için sonra sigarayı da bıraktı yani bu dönemde yaş farklarının önemleri ortadan kalktı gibi kendine bakarsa dış görünüş açısından da problem olmaz :)

Hayır :) Neden ezileyim ki? Ya da ezilesin ki? Karşındaki adam seni ezmek için beraber oluyorsa her yaşta yapar zaten... Tam aksine üstüme titrer, küsmeyeyim, kızmayayım diye... Başlangıçta düşünüyordum olgun kadınlara bakar mı acaba diye ama bir de şöyle düşün senin de genç erkeklere bakma riskin var, onun da geçerli sebepleri var o zaman yetersiz hissetmek için :) Ha bir de genç kalmak için de spor yapıyor, beslenmesine dikkat etmeye başladı formda olmak için sonra sigarayı da bıraktı yani bu dönemde yaş farklarının önemleri ortadan kalktı gibi kendine bakarsa dış görünüş açısından da problem olmaz :)

Benim sorunum da şu bi süre sonra kendi yaşıtlarına ya da arasından daha az yaş farkı olan bayanlara ilgi duymaya başlar mı? Neden beni tercih etti yani sonuçta 30lu yaşlarda olan genç çekici nice bayanlar var o yaştaki bir erkeğin önünde çok fazla seçenek var her yaş grubundan biriyle beraber olabilir ama niye bir 25 yaş yani? Benim ayırıcı özelliğim ne onun gözünde onu anlamak istiyorum=) Şuan gerçekten güzel bi ilişki yaşıyosun sende canım değerini bil keşke herkes öylesini bulsa=))

Canım bu arada kaç yaşındaydın?

Böyle bir örnek gösterdiğin iyi oldu canım ya.Başarabilen üstesinden gelebilen insanlara çok özeniyorum.Umarım bende kendimde o gücü o olgunluğu bulabilirim

bir de şöyle bir şey, biz kadınlar yapı olarak daha bıdı bıdıcı oluyoruz işin özü :) yaş farkına rağmen annemle babamda hep şöyledir; babam annemden olgun olduğu için, tartışmalar asla kavgaya dönüşmez. çünkü babam belli bir yerden sonra alttan alır, inada bindirmez. yani erkeğin kadına göre olgun olması her açıdan daha iyi. daha çok görmüş geçirmiş, ilişkiyi evliliği biliyor, ona göre davranıyor.

siz birbirinizi sevdikten sonra sorun çıkmaz..

ailenin tepkisi ne olur o sorun? ilk zamanlarda anneannem hiç istememiş yaş farkından dolayı, orada sorun çıkmış, o da 1 sene sonra çözülmüş zaten.

Tanışma sürecinde ilişkinin sürüp sürmeyeceği belli olur zaten..
Ama evli olup olmadığından emin olun..

bir de şöyle bir şey, biz kadınlar yapı olarak daha bıdı bıdıcı oluyoruz işin özü :) yaş farkına rağmen annemle babamda hep şöyledir; babam annemden olgun olduğu için, tartışmalar asla kavgaya dönüşmez. çünkü babam belli bir yerden sonra alttan alır, inada bindirmez. yani erkeğin kadına göre olgun olması her açıdan daha iyi. daha çok görmüş geçirmiş, ilişkiyi evliliği biliyor, ona göre davranıyor.

siz birbirinizi sevdikten sonra sorun çıkmaz..

ailenin tepkisi ne olur o sorun? ilk zamanlarda anneannem hiç istememiş yaş farkından dolayı, orada sorun çıkmış, o da 1 sene sonra çözülmüş zaten.

Aynen bende erkeğin daha olgun olmasından yanayım. Yaş farkına rağmen çok mutlu olanlar varmış hakikaten. Deneyip görmek lazım. Vallahi aileme doğru insanı bulduğuma inandırdığım takdirde bi sorun çıkaracaklarını sanmıyorum.Ama yinede babamın sağı solu belli olmaz=))

Benim sorunum da şu bi süre sonra kendi yaşıtlarına ya da arasından daha az yaş farkı olan bayanlara ilgi duymaya başlar mı? Neden beni tercih etti yani sonuçta 30lu yaşlarda olan genç çekici nice bayanlar var o yaştaki bir erkeğin önünde çok fazla seçenek var her yaş grubundan biriyle beraber olabilir ama niye bir 25 yaş yani? Benim ayırıcı özelliğim ne onun gözünde onu anlamak istiyorum=) Şuan gerçekten güzel bi ilişki yaşıyosun sende canım değerini bil keşke herkes öylesini bulsa=))

Öncelikle teşekkür ederim canım :) Elinde çıtırı varken neden baksın 30lu yaşlardakilere :p Şaka bir yana o senin onu beğenmeyip genç erkeklere bakmandan daha çok korkuyor, emin ol :) Bu sorunun cevabı 3 harfli bir kelime bence, basit: AŞK... ama çok istiyorsan ona da sorabilirsin nedenini :31:

Canım bu arada kaç yaşındaydın?

20 yaşındayım ben :)

Hayır canım evli değil=)

o zaman yaşa takılma, ortak paydada buluştuğuna inanıyorsan ve bazı durumlardan feragat edebileceğini hissediyorsan bu gücü kendinde görüyorsan adım atmaktan çekinme.
ancakkkkkk güven uyandırıyorsa tabi malum 16 yaş az değil.

Karşındaki 40lı yaşlarında diye, eğer onunlayken olduğundan daha büyük tavırlar sergilemeye çalışıyorsan ister istemez, o zaman bir dur düşün. Kendinden ödün verme ne maddi ne manevi olarak, çünkü bilinçsiz de olsa bu çaba seni zamanla yıpratır. Önemli olan yanında tamamen kendin olabileceğin biriyle olman, işte o zaman gerçekten mutlu olursun.

Uzun süredir düzenli gittiğim doktorla aramızda bir elektrik vardı.Uzun süren çabalardan sonra o adım attı ve görüşmeye başladık.Fakat sorun şu ki aramızda 16 yaş fark var:/ olur mu olmaz mı derken sizinle paylaşıp fikirlerinizi almak istedim.Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar..

burdan niye öneri almak istedin? sana normal gelmeyen birşeyler olduğunumu düşünüyorsun ? bazen kafamız karışıksa duygularımızdan emin değilsek etrafımızdan tanıdığımız yada tanımadığımız insanlardan destek almak isteriz aslıında sen neyi doğrulatmak istiyorsun? bu sorunun cevabı çok önemli burada ki herangi biri yok bu hiç etik değil aradaki yaş farkı ilerde sorun olur vs vs derse bunu dikkate alacakmısın ? yada aşk bu yaşa bakmaz diyen biriyle içinimi soğutacaksın güzel kardeşim yaşını bilmiyorum ama benden küçük olduğunu düşünüyorum insan psikolojisinin az çok eğitimini almış yüzlerce insan tanımış biri olarak söylüyorum aşka öyle kurallar koyamazsın karşında ki insanın dürüst güvenilir olduğundan eminsen eğer yaş farkı hiç önemli değil etik olmayan şey evli veya herangi bir ilişkisi olan adamla ilişkide olman olur o yüzden duygularından emin ol ve yüreğin nereye gidiyorsa oraya git

Bana göre yaş farkı 5-10 arasını geçmemeli, gerçi 10 da fazla geliyor bana
16 yaş farkı ne demektir Allah aşkına siz 25 yaşındasınız o 41 yaşında gerçekten
çok fazla, bi 5-6 yaş daha büyük olsa babanız olacak yaşta yapmayın lütfen
siz burda aşığım ölüyorum desenizde ben bu yaş farkını normal bulmam
hatta aşık olduğunuza sevdiğinize de inanmam, bence sizin ilgiden alakadan
eksik olduğunuz bir döneminize denk gelmiştir ilgi alaka gösterdiği içinde aşığım
diye düşündüğünüzü düşünürüm, fikir istemişsiniz benimde fikrim bu tabi bi
yandan da herkesin düşüncesine saygı duymak gerekli hakkınızda hayırlısı..

Son düzenleme:
41 yaşındaki bir doktorun bekar olması biraz zor.
elbet bir sürü vardır bekar doktor
ama hepsinin bir arada olmadığı kesin.

Hepsi bir arada değildir ki.Burda da(çalıştığım şehir) var birtane misal.
47 yaşında ve bekar bir doktor.Ve adam öyle bakımlı şu hani metrosexuel denen tiplerden.Bu kadın dogum uzmanına kadınlar jartiyer giyerek gidiyormuş:44:

Konuyu açan arkadaşa ise diyebileceğim,tamam yaşın küçük değil ama büyük bir risk 16 yaş çok fazla bence. Şimdi sorun olmaz 10 sene sonra karşındaki orta yaşlı bir amca olucak sen olgunluğunun en güzel dönemindeyken.Sonra al sana kuşak çatışması.Yine de sen bilirsin.

Back
X