- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi Eylulyagmuruuu
ben de çekici bi kızım. 26 yaşındayım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin yokmu doktor sevgilin hemen sennde yapmam lazim bir tane :)ben de çekici bi kızım. 26 yaşındayım.
senin yokmu doktor sevgilin hemen sennde yapmam lazim bir tane :)
sıkma canini bulunur insaAllah :)sevgiliyi bulduk da doktor olması kaldı
kiz yetmez mi baksana doktur tavlamisKendisi dis hekimiymis ama akademik olarak doktor unvanini almissa bilemem.
Su karsisindaki erkekle ovunen kadinlari hic anlamiyorum. Kendisi doktor, o bir doktor
Sen nesin cekici olman disinda?![]()
Ben de ayni ozguvenden istiyorum bi sey denemek icin.kiz yetmez mi baksana doktur tavlamis
baska ise yaeamasa da olur![]()
![]()
MUANE ¿Ben de ayni ozguvenden istiyorum bi sey denemek icin.
Beni niye "muane" etmediniz?![]()
+++1Kendisi dis hekimiymis ama akademik olarak doktor unvanini almissa bilemem.
Su karsisindaki erkekle ovunen kadinlari hic anlamiyorum. Kendisi doktor, o bir doktor
Sen nesin cekici olman disinda?![]()
ben de çekici bi kızım. 26 yaşındayım.
Önce blog açman lazım. Sosyal hesaplarından da hikaye paylaşmayı ihmal etmemelisin. İlk 10 dakika içinde görmeleri önemli. 10 dakikadan sonra 1 saniye geçse bile bakanı elemelisin.
ya şimdi ben de hikaye paylaşıyorum ama kim bakmış kim bakmamış dikkat etmiyorum. o listeyi tek tek kontrol edenler de varmı. hey yavrum hey.
Ben hikaye falan paylaşmam da facede falan yaptığım resim paylaşımlarına bakmam kim beğenmiş diye. Tek tek bakanlar var evet. Takip edildiğini düşünenler, birilerine nispet yapanlar falan acaba görmüş müdür diye bakıyordur
doktor değil hekim..dişçi değil diş hekimi..siz mahalle arası teknisyenden bozma dişçileri tercih edebilirsiniz..DİŞ HEKİMLİĞİ fakültesinden mezun olup DİŞ HEKİMi vasfı kazanmış bir mesleğe doktor değil dişçi demeniz haddiniz değil..ayrıca doktor doktorasını yapmış insana denir bir meslek ismi değildir..fakültede ki asistanda doktorasını yapıyor demektir yani bir süre sonra doktor ünvanını alcaktır..bilginize..1) doktor değil dişçi
2) emin ol başka kızları da stalklıyordur
3) resmen ezik gibi ilk mesajı sen atmışsın. Belki adam seninle konuşmayacaktı bile
4) blog için yazım dilini geliştir
5) çekicilik dışında başka hobiler de geliştirsen fena olmaz
Aslında mevzuu doktorluk diş hekimliği değil bence. Konu sahibi ünvana okadar kapılmış ki, herkesin dikkatini çekti bu durum ve o noktadan ilerliyor yorumlar.. konu sahibi de bu açıklamalardan bihaber mesela bu çok belli ..Herkes de de ısrarla doktor değil diş hekimi demis. Hekimle doktor aynı şey zaten. Es anlamlı kelimeler. Tıp hekimi ya da doktoru vardır, diş hekimi ya da doktoru vardir. Konu sahibi ile dalga geçeceğiz diye ısrarla o doktor değil dişçi demek ne tuhaf. Kaldi ki felsefe okuyan da mühendislik okuyan da doktora yaparsa doktor unvanı alir o da başka bir şey. Uzmanlik ogrencisiyse zaten doktora yapiyordur.