• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktorun çalıştığı bölümü nasıl öğrenebilirim?

Forumda ilk kez bu kadar gereksiz linç okudum.
Konu sahibi umarım neşeniz daim olur. Uzunca bir süre yorumları alttan almayı başarmışsınız.
Ben tuhaf bir şey göremedim. Nasıl bulabilirsiniz bilemiyorum ama şu an çalıştığım kurum da dahil artık pek çok kurum çalışanların fotoğraflarını, eğitim, iş deneyimi, iletişim bilgilerini web sayfalarına ekliyor. Sanki hiç kimse kimseyi stalklamıyormuş gibi bir tutum var. Belli ki yaptığı davranışlardan pişman olmuş biri var. Umarım ulaşırsınız.
Ay aklıselim bi insan 🙏 teşekkür ederim.
Kişisel veri istemiyorum basit bi merak ama insanlar sürekli farklı yöne çekip polemik konusu haline getirdi başta önemsemedim alttan aldım ama ben de sinir oldum. Amacım o kişi bilmesin merak ettim merakım geçsin hepsi bu. 1 2 arkadaş özelden yazmış fikir vermiş sağ olsunlar. Ama geneli benim konumla ilgisiz müge anlı tadında hatta birisi venim için erkek vs demiş o neyse 😂 anlatamıyorum ADAMIN HASTANESİNİ BİLİYORUM diyorum anlaşılmıyor.
Biri demiş branşının öğrenince adamın imajı zedelenecekmiş. Tuhaf tuhaf şeyler.
İşin komik tarafı adam bana takıntılıydı 😂

Ahj canım burda sorma böyle seyler
Adı kadınlar kulubu ama çoğu egolu kadın mutlaka karşı cıkıcak kı tatmın olsunlar🥰🥰
Ya ara hastaneyı sor gıtsın eskı arkadasın sonucta ılla sevgılın olmak zorunda da degıl aradıgın neden adamın ıtıbarı dussun:))
😂 Adamın branşını öğrenince imaj zedelenecek çünkü gizli kalmalıydı.
Hatta hastalar bile bilmemeli branşını. O hastasını tanımalı gözünden. Öyle ulvi biri sırrını çözmek onun ilmine saygısızlık çünkü tövne ya😂

Hayırdır ya doktorlar mahzende mi çalışıyor çok mu gizli tutulmalı?
Ev adresini, telefon numarasını sormuyorum altını çiziyorum.
Hastanesini de biliyorum merak ettim sordum meslektaşın diye boş şeyleri savunma.
Biri benim çalıştığım yeri bilse rahatsız olmam gelip beni rahatsız etmediği sürece gayet de empati yapıyorum.
Saçma sapan lanse ediyosunuz yorumlarınızla
Ay aklıselim bi insan 🙏 teşekkür ederim.
Kişisel veri istemiyorum basit bi merak ama insanlar sürekli farklı yöne çekip polemik konusu haline getirdi başta önemsemedim alttan aldım ama ben de sinir oldum. Amacım o kişi bilmesin merak ettim merakım geçsin hepsi bu. 1 2 arkadaş özelden yazmış fikir vermiş sağ olsunlar. Ama geneli benim konumla ilgisiz müge anlı tadında hatta birisi venim için erkek vs demiş o neyse 😂 anlatamıyorum ADAMIN HASTANESİNİ BİLİYORUM diyorum anlaşılmıyor.
Biri demiş branşının öğrenince adamın imajı zedelenecekmiş. Tuhaf tuhaf şeyler.
😂 Adamın branşını öğrenince imaj zedelenecek çünkü gizli kalmalıydı.
Hatta hastalar bile bilmemeli branşını. O hastasını tanımalı gözünden. Öyle ulvi biri sırrını çözmek onun ilmine saygısızlık çünkü tövne ya😂
Neyse ben sizinle polemiğe girmek istemiyorum, zira anlaşamayacağımız ortada. Sizden tek bir şey istedim o da üslubunuzu bozmamanızdı, çünkü fark ettiyseniz ben size karşı olan üslubumu bozmadım.

her zaman aynı fikirde olmayabiliriz, ancak seviyeli şekilde tartışabiliriz. Sizinle bu pek mümkün olmadı maalesef.

başka bir üye bana laf dokundurmuş galiba egolu diye, ne alaka anlamadım ama egolu değilim çünkü ego nasıl bir şey biliyorum.

imaj konusunda ise kardeşiniz aramış, doktorunuzun branşını bilmiyor musunuz diye terslemişler sizi rezil olmuşsunuz.

aynısını yine yapsanız, yine rezil olacaksınız üstüne doktordan için “ bu ne yahu kim olduğu bilinmeyen insanlar arayıp duruyor, mesele mi var ki” diye düşünecekler. Çünkü insanlar dedikodu yapmayı severler.

ben size insanca yazdım tavsiyemi. Alıp almamak size kalmış. İyi geceler.

Neyse ben sizinle polemiğe girmek istemiyorum, zira anlaşamayacağımız ortada. Sizden tek bir şey istedim o da üslubunuzu bozmamanızdı, çünkü fark ettiyseniz ben size karşı olan üslubumu bozmadım.

her zaman aynı fikirde olmayabiliriz, ancak seviyeli şekilde tartışabiliriz. Sizinle bu pek mümkün olmadı maalesef.

başka bir üye bana laf dokundurmuş galiba egolu diye, ne alaka anlamadım ama egolu değilim çünkü ego nasıl bir şey biliyorum.

imaj konusunda ise kardeşiniz aramış, doktorunuzun branşını bilmiyor musunuz diye terslemişler sizi rezil olmuşsunuz.

aynısını yine yapsanız, yine rezil olacaksınız üstüne doktordan için “ bu ne yahu kim olduğu bilinmeyen insanlar arayıp duruyor, mesele mi var ki” diye düşünecekler. Çünkü insanlar dedikodu yapmayı severler.

ben size insanca yazdım tavsiyemi. Alıp almamak size kalmış. İyi geceler.
Ay evet rezil olduk perişan olduk sağ ol Allah razı olsun 😂😂 ismini vermedik doktorun merak etme birş akıllı kendin sanıyosun😂 sadece bölümü öğrenmek istediğini söyledi. Evet egolu demiş doğru demiş ama eksik de demiş aşağılık psikolojisinin tatmini işte buralardan falan bilmediği insanlara akıllı geçinmek vs. Bunları unutmuş 😂

Açtığınız konuya bakınca siz adama takıntılı duruyorsunuz.
Ayrıldığınız adamı neden merak ediyorsunuz, mağdem merak edeceksiniz neden ayrıldınız.
Çok boş vaktiniz var heralde

Ayrıldığınız adamı neden merak ediyorsunuz, mağdem merak edeceksiniz neden ayrıldınız.
hazır olun size de hakaret geliyor 🤷

konu sahibi size iyi geceler diliyorum. anlaşamayacağımız belli oldu çünkü :)

Evet aşırı boş vaktim var. Canım bugün bunu öğrenmek istedi. Yarın da 4 yıl önceki sevgilimin iş yerini merak edicem problem mi var?

ee niye dedektif gibi peşine düştünüz adamın 4 ay flört edip ayrılmışsınız ne takıntı bu didik didik ediyorsunuz bulsanız ne olacak ha eminim siz bu adamla çıkmadınız bile adam başka yere gitti takıntı yaptınız saplantı bölümünü öğrenseniz de numarası bile yoksa sizde napacaksınız hastaymış gibi mi gideceksiniz ne küçük düşürücü bir davranış belki evlendi belki sevgilisi var

Ya siz doktor olmayan hastane personeli kadınlar şu doktorları neden bu kadar takıntı yapıp egolarına ego ekletiyorsunuz ki 🤷🏻‍♀️ Sonra adamlar gelip peşimizde dolandığı halde ‘ bak ben istesem peşimde bisürü kadın var’ vs diyorlar. Size ne hangi hastanede ne yaptığı? Burda bi erkek gelip eski sevgilimi arıyorum sapık gibi hastaneyi kardeşime arattırıyorum azar yiyorum dese adama demediğimiz kalmaz. Yapmaya çalıştığınız şey taciz. Adam sizi istese zaten ortalıktan kaybolmazdı. Eski sevgilisini rahatsız edip takip edenlerden ne farkınız var. Salın adamı

Back
X