Doktorun Canımı Sıkan gereksiz Yorumu

ya tamam da insanları moralmen daha da çöketiyorlar bir hamilenin duygu ve düşünceler benim için çok önemli ben kadın düşmanıu değilim oda işin espirisi.
allasen
limoncu bır sen ıkı
konusurken dusunun gozunuzu sevım yahu

bende bebek için dr gidip geliyorum ilaç içiyorum aşılama yaptırıyorum falan

dr enson alfı ' adet olunca gelirsin ' adet olmamak hamile kalmak çocuk dogurmak için sana geliyorum ve meymenetsiz suratını çekiyorum , sana keyfimden gelmiyorum ,adet lafını ne sokuyorsun araya ,

en sonunda kurtuldum o dr değiştridm , moral olarak çökertirdi beni.

Tamam hanımlar sakin, evlenmemiş kadınları da düşünelim biraz lütfen, her kadının bir hassasiyeti olabileceğini unutmayalım.

Öyle canım bu süreçlerde insan zaten moralman çöküntüde oluyor iyi yapmışsın değişmekle benimde ilk ve son görüşmem oldu

RABBİM BU BEBEĞİ VERMİŞ SANA TUTUNMUŞ ARTIK İSTEMİYORUM MODUNDAN ÇIK O SENİN MUCİZEN HERKES HER YORUMU YAPAR TAKMA KAFANA LUTFEN

bende bir bayanım aslında espürtüel bir yaklaşım fakat yanlış anlaşıldım

kaçtır yazıcam yazıcam yazmayayım diyorum ama, espürtüel he???
bu kelimeleri yazanın bakanlıkta memur olması?
50 tane sınava girmişken üstelik. torpil kesinlikle var!!!
bu arada okuyanlar konuşma dilinde yazılan kelimenin eleştirisini yapmadığımı anlayacaktır.

konu sahibi ağzının payını vermişsiniz sıkmayın canınızı...

Allah ol dedikten sonra istediğimiz kadar korunalım yine de olur.
Geri kalan da b.k yemek düşer,doktorsa doktora üçüncü kişilerin tamamına.
Hiç üzülmeyin ne güzel gencecik yaşınızda 3.kez anne olacaksınız çocuklarınızla arkadaş gibi olacaksınız
Keşke ben de genç anne olsaydım ama diyoruz ya işte "O" istemeden hiçbir şey olmaz...

Kimseyle polemiğe girmeyeceğim bebeğim, torpillede girmedim.Alnımın akıyla kazandım.hoşçakalın.

Ne güzel sen cevabını vermissin.
Bana da bi tanidigimizin annesi "heeiiiiyyy bu da mi kız? Sen 4-5 kız dogurursun artık" demişti.
Ağzının ortasına yapıştırmak vardı da neyse.

şimdi ben de senin tanıdığın olsam aynı tepkiyi ben de verirdim ne yalan söyleyim.. 26 yaş 3. annelik için fazla genç ama bunun da iyi yanları var erkenden büyüyecekler sen de kocanla erkenden rahata erceksin.

ama doktor dediğin objektif olmalı, hasta ile ilişkisini işi gücü olmayıp insanın enerjisini sömüren teyzeler gibi kurmamalı.. kesinlikle konuşması yanlış fakat dediğim gibi seninki de 3. annelik için genç bir yaş olduğu için senin adına üzülmüş olabilir vücudunu yıpratman açısından.
sen zaten cevabını vermişsin. sussaydın içine dert olurdu ama güzel laf söylemişsin. tabi ki kimseyi ilgilendirmez. hepimizin fikri vardır zaten ama önemli olan senin hayatın böyle bak olaya..
daha bunları çok duycaksın zannımca takmamaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…