- 8 Kasım 2013
- 412
- 119
- 103
- Konu Sahibi 54LazKizi61
-
Ya bencede erken zaten planlı bi gebelik değil ama yaptığı yorum aşalıyıcı tavri beni kızdırdısiz biraz hassassınız ya ondan alınmışsınız ama gerçekten maşallah 26 yaşta 3. annelik normale göre biraz erken ya ondan şeyetmiştir.
allasenya tamam da insanları moralmen daha da çöketiyorlar bir hamilenin duygu ve düşünceler benim için çok önemli ben kadın düşmanıu değilim oda işin espirisi.
allasen
limoncu bır sen ıkı
konusurken dusunun gozunuzu sevım yahu
burda benim düşündüğümde bir bayan hem dehamile bir bayan.ama o espiriydi.allasen
limoncu bır sen ıkı
konusurken dusunun gozunuzu sevım yahu
salla topu ya tutarsa
Öyle canım bu süreçlerde insan zaten moralman çöküntüde oluyor iyi yapmışsın değişmekle benimde ilk ve son görüşmem oldubende bebek için dr gidip geliyorum ilaç içiyorum aşılama yaptırıyorum falan
dr enson alfı ' adet olunca gelirsin ' adet olmamak hamile kalmak çocuk dogurmak için sana geliyorum ve meymenetsiz suratını çekiyorum , sana keyfimden gelmiyorum ,adet lafını ne sokuyorsun araya ,
en sonunda kurtuldum o dr değiştridm , moral olarak çökertirdi beni.
bende bir bayanım aslında espürtüel bir yaklaşım fakat yanlış anlaşıldım
Kimseyle polemiğe girmeyeceğim bebeğim, torpillede girmedim.Alnımın akıyla kazandım.hoşçakalın.kaçtır yazıcam yazıcam yazmayayım diyorum ama, espürtüel he???
bu kelimeleri yazanın bakanlıkta memur olması?
50 tane sınava girmişken üstelik. torpil kesinlikle var!!!
bu arada okuyanlar konuşma dilinde yazılan kelimenin eleştirisini yapmadığımı anlayacaktır.
konu sahibi ağzının payını vermişsiniz sıkmayın canınızı...
Ne güzel sen cevabını vermissin.yaa kızlar beni hatırlayanız olur belki geçenlerde konu açmıştım üçüncü süpriz hamileliğme alışamadığıma dair.
Neyse bugün Doktora gittim Doktorun bana ilk sorusu yaşın kaç dedi 26 dedim kaçıncı dedi üçüncü gebeliğim dedim aynen şunu dedi nekadar hızlısın sen bugidişle 5-6 yaparsın. Zaten bu hamilelik süprız oldu daha alışamadım bu yorumdan sonrada çok sinirlendim bende dedimki o sinirle size fikriniz sormadım bakan ben doğuran ben size ne dedim ay ama çok üzüldümmŞuan moralim çok bozuk zaten istemeden oldu bide ilk yorumu doktor yapınca oda böyle negatif olunca hepten üzüldüm
Tanımadığımız biri hakkında nasıl böyle bir genelleme yapabiliyoruz ?
Ne kadar kadın düşmanı bir yorum.
Evde kalmak ne demek ya!
Çok hoş bir kafa
Edit: Zaten doktor erkekmiş...
yaa kızlar beni hatırlayanız olur belki geçenlerde konu açmıştım üçüncü süpriz hamileliğme alışamadığıma dair.
Neyse bugün Doktora gittim Doktorun bana ilk sorusu yaşın kaç dedi 26 dedim kaçıncı dedi üçüncü gebeliğim dedim aynen şunu dedi nekadar hızlısın sen bugidişle 5-6 yaparsın. Zaten bu hamilelik süprız oldu daha alışamadım bu yorumdan sonrada çok sinirlendim bende dedimki o sinirle size fikriniz sormadım bakan ben doğuran ben size ne dedim ay ama çok üzüldümmŞuan moralim çok bozuk zaten istemeden oldu bide ilk yorumu doktor yapınca oda böyle negatif olunca hepten üzüldüm
Ay evet biliyorum onu o ama çok hevesli hepsinin arasida 1er yaşIg de hesap var. 4. Ye hamile 23 yasinda.onu takip et motive olursun.
Ig de hesap var. 4. Ye hamile 23 yasinda.onu takip et motive olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?