- 12 Temmuz 2016
- 4.473
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.433
- 158
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Kucumseyici yorum yapan arkadaslar dilegim basiniza gelmesin bu durum hic bi zaman konu sahibinin caresizligini kafa karisikligini uzuntusunu stresini yasamayasiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kırıcı yorum yapmak istemiyorum ama doktor ameliyat yapma taraftarı değilse,bekliyorsa bir bildiği vardır. Ha bir bildiği vardır diyip te bosvermek de olmaz. Orada doktorun karşısında iken soracaksınız. Aklınızda ne varsa açıkça soracaksınız.Merhaba, ben 5 gün önce dış gebelik geçirdim. Mtx iğne yapıldı ve değerim 422ydi
İğne yapıldıktan 3 gün sonra değerim 373e düştü
5. Gün yani bugün 255e düştü
Ancak biraz iç kanamam var.
Biz doktora ameliyat olmak istiyoruz dedik hergün düşmesini beklemek çok zor geliyor ama doktor ameliyat yapma taraftarı değil bildiğin yapmak istemiyor beklicez diyor.
Çok sinir oldum hayatımda hiç böyle birşey başıma gelmedi
Ameliyat istediğim için bende mi anormallik var anlamadımki
Biliyorum ama azda olsa iç kanama olması beni endişelendiriyorDeğeriniz 255e düşmüş, az kalmış. Ameliyat o kadar basit bişey değil inanın. Ben beta 8000 iken dış gebelik ameliyatı geçirdim, ameliyattan korkuyordum doktor iğne ile düşmez mecbur ameliyat olacak dedi. Beta 255 için ameliyat mı olunur allah aşkına. Genel anestezi alacaksınız, kürtaj değil bu. Doktorunuza teşekkür edin bence.
İç kanama da öyle basit bişey değil. İç kanama olduğunu size kim söyledi, eğer iç kanamanız varsa doktor sizi bırakmaz zaten. Adet kanaması gibi olan kanamayı mı diyorsunuz?Biliyorum ama azda olsa iç kanama olması beni endişelendiriyor
Ameliyattan korkuyorum ama böyle hergün beta değeri düştü mü, iç kanamam arttımı diye düşünmekten kafayı yicem
Doktor söylediİç kanama da öyle basit bişey değil. İç kanama olduğunu size kim söyledi, eğer iç kanamanız varsa doktor sizi bırakmaz zaten. Adet kanaması gibi olan kanamayı mı diyorsunuz?
Doktor seçenek sunarsa hastanın tedaviyi seçme hakkı var. Doktora beni ameliyat et, şu ilacı yaz, serum tak deme hakkınız yok. En fazla başka doktora gidersiniz bu durumda.Ters ters yorumlar yapip bilmislik taslayan arkadaslara sesleniyorum. Doktora isini mi ogretiyosunuz diyenler! Birincisi hasta istedigi tedaviyi secebilir! Mesuliyet ondadir fakat igne olmamaya karar verirse ameliyat istedigi konusunda diretebilir hakkidir! İkincisi travmatik bi olay geciren bi insana karsi verdiginiz tepkiler ne kadar medeni ve hassas oldugunuzu gosteriyor tebrik ederim. Uslup her seydir burdan da anlasildigi gibi. Ucuncusu eger konu hakkinda fikriniz yoksa ne diye yorum yapmaya kalkisirsiniz?! Herkesin her konuda bi fikri var mubarek. Dorduncusu ayni sureclerden gecmis biri olarak doktorum bana ameliyat yapmak istedi ve ben igneyi tercih ettim ve cokta saglikli rahat bi sekilde bu sureci atlattim. Demek ki her seyi herkes bilemiyomus. Dip not olsun hala ayni doktora devam ediyorum tedavi tercihimden dolayi ne ben doktora vay ameliyat yapacakti dedim ne o vay benim sozumu dinlemedi dedi. İstisare edilerekte bi yerlere variliyomus demek ki.
Tabi baska doktora gitmek en mantiklisi bu durumda hic degilse ikinci bir fikir almak icin buna katiliyorum. Katilmadigim sey doktordan iyi mi bileceksin googleda beyin ameliyati izle yap o zaman vs vs gibi kirici yorumlar. Konu hakkinda yeterli bilgi tecrube olmadan sirf sunu soylemek icin giripte zaten panik ve uzgun halde bi insani daha da germek. Belki 3 5 gun sonra acip yazdigi konuya baktiginda kendiside farkli dusunucek veya dusunmeyecek bilemem. Ama halden anlamak bu kadar zor olmamali. Yanlis miyim?Doktor seçenek sunarsa hastanın tedaviyi seçme hakkı var. Doktora beni ameliyat et, şu ilacı yaz, serum tak deme hakkınız yok. En fazla başka doktora gidersiniz bu durumda.
Hiç birimiz psikiyatrist ya da psikolog değiliz. İnsanın ruh halinden anlamak ya da ruh haline göre yorum yapmak gibi bir misyonumuz da yok bu platformda. Herkes kendi istediği gibi yorum yapıyor. Kimse kimseye öyle yorum yapma böyle yap deme hakkına sahip değil maalesef. Buraya konu açan da bunları göz önünde bulunduruyor zaten.Tabi baska doktora gitmek en mantiklisi bu durumda hic degilse ikinci bir fikir almak icin buna katiliyorum. Katilmadigim sey doktordan iyi mi bileceksin googleda beyin ameliyati izle yap o zaman vs vs gibi kirici yorumlar. Konu hakkinda yeterli bilgi tecrube olmadan sirf sunu soylemek icin giripte zaten panik ve uzgun halde bi insani daha da germek. Belki 3 5 gun sonra acip yazdigi konuya baktiginda kendiside farkli dusunucek veya dusunmeyecek bilemem. Ama halden anlamak bu kadar zor olmamali. Yanlis miyim?
Bu konuda kesinlikle haklısın.Tabi baska doktora gitmek en mantiklisi bu durumda hic degilse ikinci bir fikir almak icin buna katiliyorum.
Bu konuda da haksızsın, hasta bir defa o hastalıkla karşılaşırken o işin uzmanı doktor aynı hastalıktan şikayetçi onlarca hatta yüzlerce vaka görmüştür. Tabii ki, doktor dahil hangi iş dalı olursa olsun o işin uzmanından daha iyi bilemeyiz,Katilmadigim sey doktordan iyi mi bileceksin
Bu olay halden anlamak ya da anlamamak değil, ortada bir sağlık sorunu var (Allah, kimseye dert verip derman aratmasın.) ve doktorun verdiği cevap hastayı tatmin etmiyorsa, başka bir doktor seçeneği denemeli. Bu kadar basit bir olayı kendine dert etmeye değer mi?Ama halden anlamak bu kadar zor olmamali. Yanlis miyim?
Tamam bu tarz bi caresizlikle karsilastiginizda ve anlayis goremediginizde bu gunu hatirlayin. İnsanlik misyon olmamali zaten.Hiç birimiz psikiyatrist ya da psikolog değiliz. İnsanın ruh halinden anlamak ya da ruh haline göre yorum yapmak gibi bir misyonumuz da yok bu platformda. Herkes kendi istediği gibi yorum yapıyor. Kimse kimseye öyle yorum yapma böyle yap deme hakkına sahip değil maalesef. Buraya konu açan da bunları göz önünde bulunduruyor zaten.
Haklisin ben doktoruna sitem etmiyorum zaten burda ama bunu bu uslupla soylemeyi degilde kucumseyen bi dille soylemeyi tercih edenlere sitemim. Yazik gunah degil mi zaten zor bisey yasayan bi insani bide bile isteye oyle yorum yapmis olmak icin kotu hissettirmekBu konuda kesinlikle haklısın.
Bu konuda da haksızsın, hasta bir defa o hastalıkla karşılaşırken o işin uzmanı doktor aynı hastalıktan şikayetçi onlarca hatta yüzlerce vaka görmüştür. Tabii ki, doktor dahil hangi iş dalı olursa olsun o işin uzmanından daha iyi bilemeyiz,
Bu olay halden anlamak ya da anlamamak değil, ortada bir sağlık sorunu var (Allah, kimseye dert verip derman aratmasın.) ve doktorun verdiği cevap hastayı tatmin etmiyorsa, başka bir doktor seçeneği denemeli. Bu kadar basit bir olayı kendine dert etmeye değer mi?
Çaresizlik görmemişsiniz sizTamam bu tarz bi caresizlikle karsilastiginizda ve anlayis goremediginizde bu gunu hatirlayin. İnsanlik misyon olmamali zaten.
Tekrar soylemek istiyorum ilk mesajimda da doktorun tercih ettigi tedavi yontemine soyledigim bisey yok hastayi goren o bilen o hic bi doktorun basimdan savayim igneyle hallolsun diye hastanya baska tedavi uygulayacagini dusunmuyorum. Arkadasin degeri igneye musait ic kanamasi hafif ve kesesi gorunmus ameliyatta gayet edilebilir. Bakin niye etmiyo demiyorum bu ihtimalde var. Arkadas ameliyat olmak istemis dile getirmis doktor kabul etmemis. Benim kendisine soyleyecegim sey baska doktorada gorun gorus al ve doktorun uygun gordugu tedaviyi uygulamistir guven demek olur. Bu kadar zor degil. Soyledigim sey hassas durumda bi insan var karsimizda biraz daha yapici olmak varken neden ters yorumlar yapiliyo. Bu kadarBu konuda da haksızsın, hasta bir defa o hastalıkla karşılaşırken o işin uzmanı doktor aynı hastalıktan şikayetçi onlarca hatta yüzlerce vaka görmüştür. Tabii ki, doktor dahil hangi iş dalı olursa olsun o işin uzmanından daha iyi bilemeyiz,
Huyum degildir kimsenin kotulugunu istemem. Ama anlatmak istedigimi israrla anlamamak ve yine ters cevap vermek icin cabaliyosunuz bende akisina biraktim.Çaresizlik görmemişsiniz sizEvet insanı üzen bir durum ancak çaresiz bir durum değil, ucunda ölüm yok. Ayrıca karşılaşmadığımı nereden biliyorsunuz? Beddua edeceksiniz edemediniz bir türlü kaç mesajdır
![]()