kızlar doktordan yana hiç yüzüm gülmedi,benim.
ya gittiğim doktor hiç bir söylemeyip,içeri geç ,muayne daha sonra şu tarihte gel diyor,
ya da hiç konuşmayıp ben soruyorum gecici cevaplar verip muayneyi kısa kesiyor,
ya da sus,konuş,hızlı muayne ve çıkış.
sanki sözlüye girecekler sorduğumuz sorulara cevap veremiyeceklermiş gibi,
oysa ben içeri girdiğimde herşeyden önce güleryüzlü bir doktor istiyorum.daha sonra şikayetimi dinleyip beni yönlendirmesini,en son olarak aklıma takılan bir soru olmadığını sorması istiyorum.üff ya ,neden denk gelmez böyle doktorlar.lmaz:
kızlar doktordan yana hiç yüzüm gülmedi,benim.
ya gittiğim doktor hiç bir söylemeyip,içeri geç ,muayne daha sonra şu tarihte gel diyor,
ya da hiç konuşmayıp ben soruyorum gecici cevaplar verip muayneyi kısa kesiyor,
ya da sus,konuş,hızlı muayne ve çıkış.
sanki sözlüye girecekler sorduğumuz sorulara cevap veremiyeceklermiş gibi,
oysa ben içeri girdiğimde herşeyden önce güleryüzlü bir doktor istiyorum.daha sonra şikayetimi dinleyip beni yönlendirmesini,en son olarak aklıma takılan bir soru olmadığını sorması istiyorum.üff ya ,neden denk gelmez böyle doktorlar.lmaz:
bende ilk gittiğim doktordan memnun kalmadım ve 10. haftada başka bir doktora gitmeye karar verdim.. şu anda gerçekten çok memnunum.. çok iyi bir karar vermişim. bence içinize sinmeyen birşey varsa mutlaka değiştirin erken zamanda..
alkisalkisalkismerhabalar benim doktorum belkide ender bulunacak doktorlardan birisi gerek konuşması gerek ilgisi insanı çok ama çok rahatlatıyo böyle bir doktor bulmak gerçekten çoooooooook zor bigün arkadaşımla gitmiştim şaşırıp kalmıştı bu nasıl doktor diye biraz geç kalsa özür üstüne özür diler kibar ve şiir gibi konuşur sizi rahatlatır mesela düşük tehlikem olduğu sıra gece saat kaç olursa olsun arardık bizi inanılmaz derecede rahatlatırdı ertesi gün mesela o beni arardı nasıl oldun diye günde kaç defa arardı hemde şöle yap böle yap diye onun sayesinde çoook rahat bir hamilelik geçirdim ve düşük tehlikemi sayesinde atlattım rüya doktoru koydum adını ben
Bende katılıyorum...kadın dr.lar halimizden hemcinsimiz olarak daha iyi anlayacakları yerdeklava:ben erkek dr.ları bu konuda daha başarılı buluyorum alkisalkisalkis
benim dr.umda hoş bi bayan..gayet güler yüzlü birisi ve tecrubeli de konuşuyor...bu da 4. drum sanırım .
öncekiler kazık gibilerdi walla.. sorarsan yarım yamalak cvp verir sormazsan canına minnet...kardeşim maden sevmiyosun işini niye dr.oldun demi yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?