- Konu Sahibi teachercnn
-
merhaba güzel anneler dun kontrolumuz vardı her sey yolunda sukur bebeğim 3000gr olmuş dogum şeklını konustuk doktorumla normalı onerdı tabıkı ama ben hamıleliğim sıkıntılı gectıgı ıcın hala daha oyle bıde normal dogumdan korkuyorum sezeryan olabılır mıyım dedim 20 ekım cumartesı gunune sezeryan tarıhı verdı cuma gunune kadar dusun dedi sen nasıl rahat hıssedıceksen onu yapıcaz dedı cok anlayıslı doktorum sezeryan ıstıyorsan bayrama bırakmayalım kesınlıkle dedı ne yapıcam yardımcı olun lütfennn
seninle aynıyız belki doktorumda aynı tarihi verir bana bayramda doğurucam diye çok korkuyorum bayramdan sonraya bırakırsa ama bayramdan önce erken mi diyorum sana doktorun bir açıklama yaptımı peki onu merak ettim sorun yaşamazlar dimi bu tarihte dogsalar birde bebegin haftasından ileri miydi
amin cümlemizin inşallah. isim smeyye ecrin düünüyoruz. siz
mrb canım bebeğin cinsiyeti kız mı benim kızımın adı sümeyye ...kızınızın ismini sümeyye ecrin mi koymayı düşünüyorsunuz yoksa ben mi yanlış anladım
evet canım kız. adıyla uzun ömürler inş kızına. kaç yaşında kızın? doğru anlamışsın canım. sümeyye ecrin koyacaz Allah ın izni ile
amin cümlemizin inş.kızım 9 aylık.hayırlısıyla sen de beğini sağlıklı hayırlı bişekilde kuçağına alırsın inş ya bişi sorcam neden sümeyye ismini koymak istedin?!merak ettim:26:
maşallah. inşallah canım cümlemiz alırız sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi.
neden sümeyye? çok yumuşak tatlı geliyo kulağa. ilk müslüman kadın.
sen neden koydun peki
hayırlısı olur inşallah sorunsz geçer sezeryanın. sağ salim alırız inşallah bebişlerimizi kucağımıza cümlemiz. senin paşa hiç mi baş aşağı dönmemişti yoksa dönüp tekrar vazgeçip ters mi döndü yaramaz şey
evet canım kız. adıyla uzun ömürler inş kızına. kaç yaşında kızın? doğru anlamışsın canım. sümeyye ecrin koyacaz Allah ın izni ile
mrb canım bebeğin cinsiyeti kız mı benim kızımın adı sümeyye ...kızınızın ismini sümeyye ecrin mi koymayı düşünüyorsunuz yoksa ben mi yanlış anladım
ohhh beeee yanlız değilimmmm yazdıklarınızı okuyunca rahatladım valla bende haftaya sezeryan olucam inş. ama çok korkuyorum erken mi diye bir sorun olur mu diye ayyy zaman geçmek bilmiyor ben 2 gün önce çatı muayenesi oldum ve çok dar olduğunu söyledi ayrıca bebeğimin karın çevresi biraz büyük çıktı riske atmayalım dedi gebelik şekerim de olduğu için sezeryana karar verildi aslında biraz rahatladım çünkü çatı muayenesi felaket geçti bağırdım ağlayacak oldum eşim iki adım ötede panikledi iğrençtiii sonra düşündüm çatı muayenesi bu kadar acı veriyorsa normal doğum kimbilir nasıl acı veriyor hayırlısı dedim haftaya son kontrol olacak ve spinal sezeryan ile alınacak erken mi diye çok sordum 38 den sonra hiçbir sorun olmaz dedi bende 39. haftama girmiş olacağım bayram sonrasına bıraksam ya bayramda sancı gelirse bir sorun olursa doktorum ara hemen gelirim dedi ama diğer anestezi ekibi çocuk doktoru filan onlar olmazsa diye düşünüp riske atmak istemiyorum zaten doğuncada günde 40 gr alıyorlarmış daha hızlı büyüyorlarmış yeterki bol bol emzirelim inş. sütümüz hemen gelir ne güze bayrama çoğumuzzz anne olarak gireceğiz inş. Rabbim yardımıcımız olsun....
Arkadaşlar ben 35+2 haftalık hamileyim. bugün dr. gittim. her şey iyi şükür ama bebek tersmiş. dr. artık zor değişir dedi. ilk doğumum normaldi. şimdi sezaryan olacağım büyük ihtimal. korkuyorum sezaryandan acaba döner mi?
inş. canım iyi dileklerin için tşk. inş. bayramda bebişlerimizle oluruz sağlıkla insan bilmeyince hele de ilk doğum olunca sezeryan kararı verilince de ne bileyim panik oluyorum işte bol bol dua edelim inş. bir sorun çıkmaz ben sonrasını düşünüyorum bebeğime rahat rahat bakabilecekmiyim işimi gücümü yapabilecekmiyim sezeryan sonrası nasıl bir dönem geçireceğim bunları üşününce korkuyorum ama Rabbime emanetiz inş. bir sorun olmaz karnım o kadar sertleştiki ve hiç yumuşama olmuyor her an sancı gelecek apar topar gidecem diye korkuyorum doktor salı dedi ama daha erken gelmek zorunda kalabilirsin de demişti şimdilik bir sıkıntım yok ama inş. salıyı bekler bakalım hepimize hayırlı doğumlar inş.canım korkma hayırlısı ile sağlıkla kucagına alırsın inşallah. doktorun zaten bir sıkıntı görseydi gelişiminde vs bebeğini daha geç alırdı. içini ferah tut ve son günlerinin tadını çıkart. biz de kısmetse bayramın 3. günü alıcaz kızımızı ben o zaman 37+6 oluyorum 38. haftam dolmuş olacak ve korkmuyorum rabbimin izni ile her sey güzel olacak inşallah..
inş. canım iyi dileklerin için tşk. inş. bayramda bebişlerimizle oluruz sağlıkla insan bilmeyince hele de ilk doğum olunca sezeryan kararı verilince de ne bileyim panik oluyorum işte bol bol dua edelim inş. bir sorun çıkmaz ben sonrasını düşünüyorum bebeğime rahat rahat bakabilecekmiyim işimi gücümü yapabilecekmiyim sezeryan sonrası nasıl bir dönem geçireceğim bunları üşününce korkuyorum ama Rabbime emanetiz inş. bir sorun olmaz karnım o kadar sertleştiki ve hiç yumuşama olmuyor her an sancı gelecek apar topar gidecem diye korkuyorum doktor salı dedi ama daha erken gelmek zorunda kalabilirsin de demişti şimdilik bir sıkıntım yok ama inş. salıyı bekler bakalım hepimize hayırlı doğumlar inş.
sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun...allah yardımcınız olsun
canım aynı gün kavuşacaz bebişlerimize inş. Allahın izniyle sağlıklı şekilde olsun şimdiden tebrikler::...benimde dün sezeryanım belli oldu 23 ekim de saat 11.00 de epidural sezeryanla 38+2 de bebegim yanıma gelecek allahım inşallah o günü görmeyi nasip eder inşallah sağlıkla yanımda olur kuzum rabbim hepimizin yardımcısı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?