doktoruyla konuşup doğum şeklini kararlaştıranlar

maşallah normal herkesin önerdiği. sonrasıda daha rahat oluyo diyolar. tecrübeden değil duyduklarımı paylaşıyorum benimde ilk pek tecrübem yok.
yine de sen kendini neye hazr hissediyosn onu yap. senin kendini nasıl hissettiğin önemli. hayırlısı olur inşallah.

ben tam 39.haftamda doğurmuş olacağım allah izin verirse

dr.um şu an bile doğsa tam gelişmiş bi bebeğin var dedi
önde gidiyordu zaten.

dr bilir canım yaa stres yapma,merak etme hiçbir sorun olmaz inşallah..

mrb canım bebeğin cinsiyeti kız mı benim kızımın adı sümeyye ...kızınızın ismini sümeyye ecrin mi koymayı düşünüyorsunuz yoksa ben mi yanlış anladım

evet canım kız. adıyla uzun ömürler inş kızına. kaç yaşında kızın? doğru anlamışsın canım. sümeyye ecrin koyacaz Allah ın izni ile

bugün bende kontrole gittim. doktor herşey yolunda dedi isteğimi sordu. tabi norml doğum dedim. haftaya çatı muayenesi yapacak. sorun çıkmazsa normal doğum olacak galiba Allah ın izni ile

normal gibi görünüyor ancak ne olur bilemiyorum tabi hayırlısı olsun ya hepimiz için herkesin çok az kalmışşş

evet canım kız. adıyla uzun ömürler inş kızına. kaç yaşında kızın? doğru anlamışsın canım. sümeyye ecrin koyacaz Allah ın izni ile

amin cümlemizin inş.kızım 9 aylık.hayırlısıyla sen de beğini sağlıklı hayırlı bişekilde kuçağına alırsın inş ya bişi sorcam neden sümeyye ismini koymak istedin?!merak ettim:26:

amin cümlemizin inş.kızım 9 aylık.hayırlısıyla sen de beğini sağlıklı hayırlı bişekilde kuçağına alırsın inş ya bişi sorcam neden sümeyye ismini koymak istedin?!merak ettim:26:

maşallah. inşallah canım cümlemiz alırız sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi.
neden sümeyye? çok yumuşak tatlı geliyo kulağa. ilk müslüman kadın.

sen neden koydun peki

Amin cümlemiz inşallah
hiç dönmedi oğlum teyzesi dönseydi umudumuz olurdu ama 8 aydır böyle yerini çok sevdi

mrb canım bebeğin cinsiyeti kız mı benim kızımın adı sümeyye ...kızınızın ismini sümeyye ecrin mi koymayı düşünüyorsunuz yoksa ben mi yanlış anladım

benim de adım sümeyye ancak nufusumda yazmıyor 2. isim olarak yani çok narin aynı zamanda güçlü bir isim

ohhh beeee yanlız değilimmmm yazdıklarınızı okuyunca rahatladım valla bende haftaya sezeryan olucam inş. ama çok korkuyorum erken mi diye bir sorun olur mu diye ayyy zaman geçmek bilmiyor ben 2 gün önce çatı muayenesi oldum ve çok dar olduğunu söyledi ayrıca bebeğimin karın çevresi biraz büyük çıktı riske atmayalım dedi gebelik şekerim de olduğu için sezeryana karar verildi aslında biraz rahatladım çünkü çatı muayenesi felaket geçti bağırdım ağlayacak oldum eşim iki adım ötede panikledi iğrençtiii sonra düşündüm çatı muayenesi bu kadar acı veriyorsa normal doğum kimbilir nasıl acı veriyor hayırlısı dedim haftaya son kontrol olacak ve spinal sezeryan ile alınacak erken mi diye çok sordum 38 den sonra hiçbir sorun olmaz dedi bende 39. haftama girmiş olacağım bayram sonrasına bıraksam ya bayramda sancı gelirse bir sorun olursa doktorum ara hemen gelirim dedi ama diğer anestezi ekibi çocuk doktoru filan onlar olmazsa diye düşünüp riske atmak istemiyorum zaten doğuncada günde 40 gr alıyorlarmış daha hızlı büyüyorlarmış yeterki bol bol emzirelim inş. sütümüz hemen gelir ne güze bayrama çoğumuzzz anne olarak gireceğiz inş. Rabbim yardımıcımız olsun....

canım korkma hayırlısı ile sağlıkla kucagına alırsın inşallah. doktorun zaten bir sıkıntı görseydi gelişiminde vs bebeğini daha geç alırdı. içini ferah tut ve son günlerinin tadını çıkart. biz de kısmetse bayramın 3. günü alıcaz kızımızı ben o zaman 37+6 oluyorum 38. haftam dolmuş olacak ve korkmuyorum rabbimin izni ile her sey güzel olacak inşallah..

Arkadaşlar ben 35+2 haftalık hamileyim. bugün dr. gittim. her şey iyi şükür ama bebek tersmiş. dr. artık zor değişir dedi. ilk doğumum normaldi. şimdi sezaryan olacağım büyük ihtimal. korkuyorum sezaryandan acaba döner mi?

hayırlısı olsun inş bebeğin döner normal doğum yaparsın...allah seninle olsun

inş. canım iyi dileklerin için tşk. inş. bayramda bebişlerimizle oluruz sağlıkla insan bilmeyince hele de ilk doğum olunca sezeryan kararı verilince de ne bileyim panik oluyorum işte bol bol dua edelim inş. bir sorun çıkmaz ben sonrasını düşünüyorum bebeğime rahat rahat bakabilecekmiyim işimi gücümü yapabilecekmiyim sezeryan sonrası nasıl bir dönem geçireceğim bunları üşününce korkuyorum ama Rabbime emanetiz inş. bir sorun olmaz karnım o kadar sertleştiki ve hiç yumuşama olmuyor her an sancı gelecek apar topar gidecem diye korkuyorum doktor salı dedi ama daha erken gelmek zorunda kalabilirsin de demişti şimdilik bir sıkıntım yok ama inş. salıyı bekler bakalım hepimize hayırlı doğumlar inş.

allah yardımcınız olsun

benimde dün sezeryanım belli oldu 23 ekim de saat 11.00 de epidural sezeryanla 38+2 de bebegim yanıma gelecek allahım inşallah o günü görmeyi nasip eder inşallah sağlıkla yanımda olur kuzum rabbim hepimizin yardımcısı olsun :)

allah yardımcınız olsun
sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun...

canım aynı gün kavuşacaz bebişlerimize inş. Allahın izniyle sağlıklı şekilde olsun şimdiden tebrikler::...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…