doktoruyla konuşup doğum şeklini kararlaştıranlar

tüm kasım annelerine merhabalar.ben de aralık annelerinden komşunuzum ama sezeryan olacağı içn kasım sonu gelecek bebişim inşaallah.
bu arada ben de görev gereği şanlıurfadayım öğretmenim.sen nerdesin çalışıyor musun.hangi hastanede doğum düşünüyorsun

canım hayırlısı ile sağlıcakla alırsın inşallah yavrunu kucağına. ben eşim burada yaşıyor diye evlendikten sonra İstanbul'dan geldim burada yaşıyorum. Ben doktorlara güvenene kadar bir sürü hastane doktor değiştirdim. En son şimdiki doktorum olan Levent Şahin'den çok memnun kaldım ve 4 aydır hastasıyım. Academia Hospital'da görev yapıyor.

Sen kime gidiyorsun ?

allah bağışlasın canım benim 2ini bebeğim olacağı halde yinede normal doğumdan zaman yaklaştıkça korkmaya başladım

canım ben de osm de zeki mile gidiyorum.doğumuna az kalmış canım.sana hayırlı doğumlar diliyorum ve iyi haberlerinizi bekliyorum.benim 2. bebek ilki de sezeryanla oldu ve çok rahat geçti inşaallah senin de beklediğinden iyi geçer çok çabuk toparlanırsın.

ben zeki bey'e gittim tatmin olmadığım için ikinci gidişimde bıraktım. zaten normal doğuma girmiyor ( biz tanıdık olduğumuz için girecekti ) sezeryana mecburi giriyor. benim bel fıtığım olduğu için riske atmak istemiyoruz ve normal doğum düşünmüyoruz yarın doktoruma son kez gidip kesin günümüzü belirleyeceğiz. 27 ekim veya 1 kasım arasında olacak inşallah.

sağol canım benim inşallah hepimizin doğumu çok güzel geçer ve en kısa sürede atlatırız.

Birşey sorucam , sezeryan ile doğumda göbek kaldığı doğru mu ayrıca dikişlerin ne kdr sürede iyileşti , çok zorluk veriyor mu ? bazıları yıllar geçse de sezeryan kesiiğinin olduğu yerin sızladığını yazmışlar. Sende durum nasıl ?

bence herşey kişisine göre değişiyor.benim cildim çok hassas o yüzden iyileşmesi uzun sürse de şimdi belli belirsiz çizgi.göbek konusu da bence abartılıyor.ben çok kilo almıştım.tam 21 kilo.ama oğlum biraz toparlandıktan sonra spor ve diyetle 6 ayda 19 kilo verdim doğumda gidenlerle hamilelik öncesine göre 5 kilo zayıfladım göbek möbek hak getire.yani bunları hiç düşünme.

anladım canım benim zaten karnım küçük pek kilo almadım 9,5-10 kilo arası değişiyor haftaya cts günü de kısmetse doğumum olacak. kiloyu verdikten sonra biraz karın hareketi ile göbek kalmaz diye düşünüyorum. benim de cildim çok hassastır alerjiye kdr hersey var umuyorum inşallah güzel sorunsuz geçer.

kasım annesi olacakken ekim annesi oluyrm 22 ekim p.tesi
geliyo paşam sağlıklı doğumlar nasip etsin
RABBİM hepimize

bizimde prensesimle son 2 günümüz salı günü kucağımda meleğim inş. Rabbim tüm doğum yapacaklara yardım etsin inş.

Kızlar genelde kacinci haftada alıyorlar sezeryanda bebegi? 39 a girince dedi benim Dr ama korkuyorum ben ya dogarsa o zamana kadar diye?

Ama 38'de Normal Yapanlar Var.. :18::18::18:
Yorumunu Okuyunca Korktum..

Ben Tahmini Olarak 37 Falan Düşünüyordum.. :44:

37. Haftasını dolduran bebekler prematüre yani erken doğmuş sayilmiyorlar. Bebek 38+0 dan önce kendisi gelmezse planlı sezeryanlar 38+0 ve 38+6 aralığında genellikle alınır. Benim kızım kısmetse Cumartesi gunü 38+0 da alınacak.

Yok canim benim 8 sene sonra cok deneme sonrasi tup bebek o nedenle sezeryan olcak seAryana kadar kendı dogarsa

mrblar.. ben de tüp bebek hamilesiyim... size sezeryanı doktor mu önerdi? yoksa siz kendiniz mi karar verdiniz? benim kafam çok karışık... 2 doktora gidiyorum... biri istersen normal de olabilir sezeryan diye bir şart yok diyor.. diğeri 39. haftada sezeryan yapayım diyor ( ama herkesi sezeryana alan bir doktor bana özel değil)....

ben normal doğumdan günü yaklaştıkça korkmaya başladım.. çevremdekiler normal en iyisi dedikçe kendimi cesaretsiz,korkak biri gibi görüyorum.. sonrada 7 senden sonra sahip olduğum bebek için sezeryan daha mı iyi olur diye düşünüyorum.. senin bu konudaki fikrini merak ettim.. nasıl karar verdin,yazarsan sevinirim..

Merhaba canim, öncelikle hayırlı olsun Rabbim sag salim kavuştursun yavrularımıza :) benim Dr da aslında tup bebek diye illa sezeryan olacak bir durum yok normal istersen o da olur dedi ama bebek icin normal dogum riskleri biraz daha fazla imiş, oksijensiz kalma, kordon dolanma gibi.. Sonra bir riskli gebelik uzmanına gittim o bana normal olabilir ama zor bulunan bı bebek ben tavsiye etmem, sezeryan olmanda fayda var dedi. Ben de cok arada kaldım sönün da biraz da korkular olunca karar verdim :) korku sadece sende yok yani :)) iste böyle normalin avantajları da cok ama ben sonra ooam olmamak istedim. Hakkımızda hayırlısı. :)

35. haftada doktor ters duruyor demişti. bu hafta 36. haftada dönmüş bebeğim. ilki normal doğumdu yine normal planlıyoruz bakalım. bu haftadean sonra tekrar ters dönmez umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…