Evet oda var onuda düzenliyor muş ilaç ama bizde tam tesi oldu olanda bitti
Maddi sorumluluk hariç hiç bir şekilde bebeginiz sıkıntısını cekmiyor anladığı zaman başka odaya geçiyorum daha ses verirken uyanıp ses etmesin diye yapmadığım kalmıyor daha ağlarken görmedi sırf şikayetlenmesin diye sürekli diken üstündeyim benden çinsellikten soğuyacak etkileri kaldırmaya çalışıyorum 3 aya 22 kilo verdın sıkıntı uykusuzluk anne oldum ama ben ben de bittim yinede çabalıyorum ama o kendini kapatarak çözüm buldu ben yapamam ben anneyim ilgilenmem gereken 4 evladım varÇocuk sahibi olmak 2 taraflı siz hatayı burada yapmışsınız.Aldirip aldirmama konusuna bişey diyemem ama keşke daha dikkatli olsaydınız.Benim de 4 çocuğum olsa cinsellikten sogurum açıkçası
bunu demek ayri, sizin yorumunuz cok ayri.. neyseki polemige girmek istemiyorum..Baba olmak istemeyen
Anne olmak istemeyen
Aklı balında birey, önlemini alır.
İlaç tedavisi nekadar sürüyor biliyormusunuz. Azaltır demişsiniz ben çinsellikten beklentim yok şimdilik ama bana dokun maması uzak kalması ilaç yaparmı bilemedim yatakta arkasını dönüp uyuyor ben sarılınca olan neşesi gidiyor allah korusun benden soğursa diye korkuyorum hoş erkek soğuduğunda nasıl bi tavır sergilerAntidepresanlar cinsel istegi duzenlemez, azaltir
Maddi sorumluluk yeterince sıkıntı değil mi bu devirde yahu bi de 4 tane sizde varsınız 5.Rahatsızlık sadece ses değil ki.De olan olmuş zaten yapacak bişey yok bence zamanla alışır yoluna girer.Ne diyim allah ikinizin de yardımcısı olsunMaddi sorumluluk hariç hiç bir şekilde bebeginiz sıkıntısını cekmiyor anladığı zaman başka odaya geçiyorum daha ses verirken uyanıp ses etmesin diye yapmadığım kalmıyor daha ağlarken görmedi sırf şikayetlenmesin diye sürekli diken üstündeyim benden çinsellikten soğuyacak etkileri kaldırmaya çalışıyorum 3 aya 22 kilo verdın sıkıntı uykusuzluk anne oldum ama ben ben de bittim yinede çabalıyorum ama o kendini kapatarak çözüm buldu ben yapamam ben anneyim ilgilenmem gereken 4 evladım var
İlaç tedavisi nekadar sürüyor biliyormusunuz. Azaltır demişsiniz ben çinsellikten beklentim yok şimdilik ama bana dokun maması uzak kalması ilaç yaparmı bilemedim yatakta arkasını dönüp uyuyor ben sarılınca olan neşesi gidiyor allah korusun benden soğursa diye korkuyorum hoş erkek soğuduğunda nasıl bi tavır sergiler
Erkek Ler bide kadınları anlamak zordur diyorlar sanki kendileri çok kolay da ...bunu ben de yaşadım :/ gercekten şaka gibi ama oluyor. Senın hormonların varsa benım de hormonlarım var dedi bana . trajikomik.
İlk gördügüm erkek kocamı yaşadığım yer de dışarı cıkarmazlardı ilk okulu zor okudum dışardan tamamlıyorum hala lisedeyim sevdim halada seviyorum kolaymış 25 yıl bi yataga baş koyduğum insan böyle yapınca ben tükeniyorum ama yuvamı kurtarmak bana düşüyor25 yılda bırak da sogusun canım. Millet 25 yılda hayattan soğuyor. :)))
Şaka bir yana b12 düşüklüğü de olabilir uykusuna sebep. Sağlık ocağında test yaptırabilir. O kullandığı ilaç da isteksizlik yapmış olabilir.
Asıl sen nasıl 4 cocukla buna takilabiliyorsun? MasaAllah. :)
İlk gördügüm erkek kocamı yaşadığım yer de dışarı cıkarmazlardı ilk okulu zor okudum dışardan tamamlıyorum hala lisedeyim sevdim halada seviyorum kolaymış 25 yıl bi yataga baş koyduğum insan böyle yapınca ben tükeniyorum ama yuvamı kurtarmak bana düşüyor
İlaç tedavisi nekadar sürüyor biliyormusunuz. Azaltır demişsiniz ben çinsellikten beklentim yok şimdilik ama bana dokun maması uzak kalması ilaç yaparmı bilemedim yatakta arkasını dönüp uyuyor ben sarılınca olan neşesi gidiyor allah korusun benden soğursa diye korkuyorum hoş erkek soğuduğunda nasıl bi tavır sergiler
çok saçma ilaçla alakası olduğunu sanmıyorum. cinsel istek ayrı sevgi şevkat ayrı. evden çıkarken bile sarılıp uğurlamanızı istemiyor soğumuş bence sizden.. yani aklınızı bulandırmak istemem ama hamile kaldığınızda çok mu uzaklaştı sizden evden? aşık olmuş olabilir mi ? sizce böyle bir ihtimal var mı? eve gidiş saatleri vs bilirsiniz.
Neyin var diye Açıkça sorKızlar ben 4 CÜ çocuktan sonra evinde huzuru kaybetmiş biriyim eşim bebegi istemedi ilk başlarda. Oglum 5 aylık olunca sevmeye başladı hergün arıyor oglum nasıl dıye benim sıkıntım ise biz bittik eve sohbet yok yatakta iki yabancı sabrediyorum düzelir diye bu gittikçe benden uzaklaşıyor iyi gecer için öpeyim dedim ertesi gün ben oda gelmeden uyuyor sabah işe giderken sarılayım diyorum ayakkabıyı merdiveni inip giyiyor benim dokunmamış istemiyor dün tedaviden cıkınca gel erken yatalım dedim 2 buçukta geldi yedi niyetlendi yattı demem oki adam ona dokunmayayım dıye napacagı bilemiyor öyle bakımsız paspal degilim kilo almıştım hamileyken onlarda gidiyor 22 kilo verdim sizden istedigim nağcam gerek nasıl bir yol izlemeliyim 25 yıllık evliyim bun ca sene yoktu hamile oldugumu öğrenince mutluluk huzur balon misali puuuuf
Bazı evlilikler çok çocuğu kaldırmıyor , kişi sınırlarının ihlal edildiğini düşünüyor . Tam rahatladım derken yeni telaşlar başlıyor ..ister istemez denge bozuluyor ..Kızlar ben 4 CÜ çocuktan sonra evinde huzuru kaybetmiş biriyim eşim bebegi istemedi ilk başlarda. Oglum 5 aylık olunca sevmeye başladı hergün arıyor oglum nasıl dıye benim sıkıntım ise biz bittik eve sohbet yok yatakta iki yabancı sabrediyorum düzelir diye bu gittikçe benden uzaklaşıyor iyi gecer için öpeyim dedim ertesi gün ben oda gelmeden uyuyor sabah işe giderken sarılayım diyorum ayakkabıyı merdiveni inip giyiyor benim dokunmamış istemiyor dün tedaviden cıkınca gel erken yatalım dedim 2 buçukta geldi yedi niyetlendi yattı demem oki adam ona dokunmayayım dıye napacagı bilemiyor öyle bakımsız paspal degilim kilo almıştım hamileyken onlarda gidiyor 22 kilo verdim sizden istedigim nağcam gerek nasıl bir yol izlemeliyim 25 yıllık evliyim bun ca sene yoktu hamile oldugumu öğrenince mutluluk huzur balon misali puuuuf
Ablacım benim kayınvalide kullanıyor o ilaçtan gerçekten uyku yapıyor insanın gözünü Açmaya hali olmuyor ben uyandırıyorum hadi kahve diyeOkudum uyku problemi yapar demiş uykusuz luk yar diyor uyku yapar demiyor ama bana göre eşim benden uzak kalmak için bünysi uyku yapıyor 7 ye kadar zor dayanırdı erkenden kalkardı şimdi öglen 1 zor uyandırıyorum kendini bana kapatıyor
4 cocuk yani dile kolay. Adami gelecek kaygisi sarmistir.Kızlar ben 4 CÜ çocuktan sonra evinde huzuru kaybetmiş biriyim eşim bebegi istemedi ilk başlarda. Oglum 5 aylık olunca sevmeye başladı hergün arıyor oglum nasıl dıye benim sıkıntım ise biz bittik eve sohbet yok yatakta iki yabancı sabrediyorum düzelir diye bu gittikçe benden uzaklaşıyor iyi gecer için öpeyim dedim ertesi gün ben oda gelmeden uyuyor sabah işe giderken sarılayım diyorum ayakkabıyı merdiveni inip giyiyor benim dokunmamış istemiyor dün tedaviden cıkınca gel erken yatalım dedim 2 buçukta geldi yedi niyetlendi yattı demem oki adam ona dokunmayayım dıye napacagı bilemiyor öyle bakımsız paspal degilim kilo almıştım hamileyken onlarda gidiyor 22 kilo verdim sizden istedigim nağcam gerek nasıl bir yol izlemeliyim 25 yıllık evliyim bun ca sene yoktu hamile oldugumu öğrenince mutluluk huzur balon misali puuuuf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?