Dokunamıyor korkuyor

Çocuk sahibi olmak 2 taraflı siz hatayı burada yapmışsınız.Aldirip aldirmama konusuna bişey diyemem ama keşke daha dikkatli olsaydınız.Benim de 4 çocuğum olsa cinsellikten sogurum açıkçası
Maddi sorumluluk hariç hiç bir şekilde bebeginiz sıkıntısını cekmiyor anladığı zaman başka odaya geçiyorum daha ses verirken uyanıp ses etmesin diye yapmadığım kalmıyor daha ağlarken görmedi sırf şikayetlenmesin diye sürekli diken üstündeyim benden çinsellikten soğuyacak etkileri kaldırmaya çalışıyorum 3 aya 22 kilo verdın sıkıntı uykusuzluk anne oldum ama ben ben de bittim yinede çabalıyorum ama o kendini kapatarak çözüm buldu ben yapamam ben anneyim ilgilenmem gereken 4 evladım var

25 yılda bırak da sogusun canım. Millet 25 yılda hayattan soğuyor. :)))

Şaka bir yana b12 düşüklüğü de olabilir uykusuna sebep. Sağlık ocağında test yaptırabilir. O kullandığı ilaç da isteksizlik yapmış olabilir.

Asıl sen nasıl 4 cocukla buna takilabiliyorsun? MasaAllah. :)

Kız boşver kime neye dokunursa dokunsun, dünyanın merkezi o mu? 14 yaşından beri evlisin, yeterince koca çektin bence gitsin fizanda giysin ayakkabısını! Doktora gitmiş, ilacını içiyor ki o ilacı ünide oda arkadaşım kullanıyordu doktor daha iyi bilir ama bence zararlı bir ilaç, kızda garip hareketker başlamıştı, içmekten daha iyiydi. Sürekli uyutuyor ve ağlatıyordu lustral. Şimdi bu tatlı bebişim keyfini yaşa bence

Antidepresanlar cinsel istegi duzenlemez, azaltir
İlaç tedavisi nekadar sürüyor biliyormusunuz. Azaltır demişsiniz ben çinsellikten beklentim yok şimdilik ama bana dokun maması uzak kalması ilaç yaparmı bilemedim yatakta arkasını dönüp uyuyor ben sarılınca olan neşesi gidiyor allah korusun benden soğursa diye korkuyorum hoş erkek soğuduğunda nasıl bi tavır sergiler

Maddi sorumluluk yeterince sıkıntı değil mi bu devirde yahu bi de 4 tane sizde varsınız 5.Rahatsızlık sadece ses değil ki.De olan olmuş zaten yapacak bişey yok bence zamanla alışır yoluna girer.Ne diyim allah ikinizin de yardımcısı olsun

çok saçma ilaçla alakası olduğunu sanmıyorum. cinsel istek ayrı sevgi şevkat ayrı. evden çıkarken bile sarılıp uğurlamanızı istemiyor soğumuş bence sizden.. yani aklınızı bulandırmak istemem ama hamile kaldığınızda çok mu uzaklaştı sizden evden? aşık olmuş olabilir mi ? sizce böyle bir ihtimal var mı? eve gidiş saatleri vs bilirsiniz.

bunu ben de yaşadım :/ gercekten şaka gibi ama oluyor. Senın hormonların varsa benım de hormonlarım var dedi bana . trajikomik.
Erkek Ler bide kadınları anlamak zordur diyorlar sanki kendileri çok kolay da ...
Anlaya bilene aşk olsun ama şöyle bir gerçek var hepsi elde edince değişiyor .

İlk gördügüm erkek kocamı yaşadığım yer de dışarı cıkarmazlardı ilk okulu zor okudum dışardan tamamlıyorum hala lisedeyim sevdim halada seviyorum kolaymış 25 yıl bi yataga baş koyduğum insan böyle yapınca ben tükeniyorum ama yuvamı kurtarmak bana düşüyor

İnş. geçici bir dönemdir canım. Düzelirsiniz yine umarım.

Antidepresan kullanmayı bırakınca düzelir canım inşallah.Tabi onuda doktor kontrolünde 6 Ayla 1 yıl arasında yavaş yavaş azaltarak kesiyorlar.Antidepresanlar hem cinsel hayatı hem duygusal hayatı çok etkiliyor,birde maddi sıkıntı da varmış erkekler sıkıntıya gelemez ne yazık ki , kadınlar kadar güçlü değiller.En yakın arkadaşım bu antidepresanlar sayesinde yıllardır kardeş gibi yaşıyor eşiyle çocularının nasıl olduğuna bile şaşırıyor şakayla bazen , o derece kötü ilişkileri.Üstüne düşme bence tedavisinin bitmesini bekle.İnşallah düzelir.

yorumları okuyorum da...
öyle ya da böyle konu sahibi hamile kalmış
kalkıp burada aldırayım mı üç çocuğum var dese topa tutardı üyeler, Allah'ın verdiği canı nasıl aldırırsın diye
kadın kıyamadım, aldırmak bana göre değil diyor
şimdi de yok 4 çocuk cinselliği bitirir, yok niye yaptınız vs vs vs
olan olmuş
azıcık çözüm odaklı olmak lazım
kadıncağız mesajlarında defalarca belirtti ki elinden geleni yapıyor
hem çocukları hem de evliliği için

konu sahibi
öncelikle doktorla bir konuş
aile hekiminiz bile sana gerekli bilgiyi verir
bu isteksizlik, uyuklama, karamsarlık, uzaklaşma vs ilaçtan kaynaklanıyor olabilir mi
o ilaç eşinin ruh halini değiştiriyor olabilir mi olumsuz anlamda
(insanın ruh hali bazen öyle bir hal alır ki olmadığın biri gibi olursun)
ardından da otur eşinle açık açık konuş
bu şekilde çok mutsuz olduğunu anlat, anlat ama kızmadan bağırmadan
eskiyi özlediğini anlat ve aile terapistine gitmeyi teklif et
evet devlette de var
hem de birçok merkezde
bence bu konuyu kendin aşamazsın, yardım al

aslında ayrı olmayabilir
benim arkadaşımın eşi değişik bir hastalık geçirdi
kullandığı antidepresan ilaçlar onu hiç olmadığı biri yaptı
sevgi nin s si vs hiçbir şey kalmamıştı
ilaçlar bitip hastalık atlatılınca her şey çok daha iyi oldu

Neyin var diye Açıkça sor

Bazı evlilikler çok çocuğu kaldırmıyor , kişi sınırlarının ihlal edildiğini düşünüyor . Tam rahatladım derken yeni telaşlar başlıyor ..ister istemez denge bozuluyor ..

Eşini tanıyorsun ,sonucunu bilerek mi hamile kaldın yada istedi ama şimdi mi istemiyor ? Sorun ne tam olarak ? Neyin büyüsü bozuldu ..herif heriiif, hayat o dizilerde izlediğin gibi değil diyip pöykürseydin:)

Bide o ne biçim tavır ya ? Leylekler mi getirdi o çocuğu ? Yada tek başına mı yaptın ?

Ablacım benim kayınvalide kullanıyor o ilaçtan gerçekten uyku yapıyor insanın gözünü Açmaya hali olmuyor ben uyandırıyorum hadi kahve diye

4 cocuk yani dile kolay. Adami gelecek kaygisi sarmistir.

Konu sahibi iyi ki evladına kıymamışsın,hangi ayda olursak olalım kat ve kat günah zaten bunu unutmayın.Bundan sonra karı koca daha dikkatli korunursunuz. Eşini karşına al ve konuş yavrunuzun sevimliligini ve babasının sevgisine ihtiyacı olduğunu anlat eşine,herşey düzelir esinde toparlanır umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…