Dokuz Doğuranlar

meltem gelse dil_nur gelse haksever de gelse dedikodu kazanı kaynasa altını ben yaksam üstünü kızlar karıştırsa nasıl olurohaoldumsmile

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
johnnybravo, xaysex+, rufeyde serra, dyd, vildan1

görüntü var ses yok

çok yeme kıs sonrada rahatsız oluyon

üff dayanamıyorum ama soda içiyim bari de rahatsız olmayım aslında çok yemedim komşuda bitane şimdide 2 tane 3 tane nedir canım 3 kurabiye akşam yemeğinde sadece 3 tas çorba içtim kaydirigubbakcemile3

üff dayanamıyorum ama soda içiyim bari de rahatsız olmayım aslında çok yemedim komşuda bitane şimdide 2 tane 3 tane nedir canım 3 kurabiye akşam yemeğinde sadece 3 tas çorba içtim kaydirigubbakcemile3

cokacimcoookcokacimcoookseni çorba şişirdi desene kısssssss

aman canım nolacakki dimi yarasın bebişe
löp löp et olsun delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

aman canım nolacakki dimi yarasın bebişe
löp löp et olsun delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

bebişe gidiyodur inşallah kurabiyeler
yoğurt yiyemediğim için çorbasını yaptım pekte becerikliyim oda harika olmuş kocamla beraber sadece çorba içtik kaydirigubbakcemile3 inşallah o yarıyodur
zaten yarayan hiç bişeyi yiyemiyorum süt,yumurta balık yoğurt

maşallah pek beceriklisin kaydirigubbakcemile5
canım başka şeylerden alırsın vitaminleri eşdegerde besinler vardır mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…