Dokuz Doğuranlar

sen hangi doktora gidiodun bende bursadayımda medikale ahmet yılmaza git bence çok iyi bi doktor tavsiye ederim

canım tebrikler yaaa allah tamamnına erdirsin inşalla analı babalı büyütsün darısı başımıza:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyyt

tebrik ederim canım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin rabbim

günaydınnn kızlar....

gözün aydın cnm.Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda kısmet etsin inş.
darısı tüm isteyenlerin başına. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

gunaydın kızlar masalah hamılelerımız var ıkıtane teprık ederım kızlae:)

canım beniiiiiiiiiiiiiiiim cok sevindim allah kucagına almayıda nasip etsinnnnnnnnn:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canlarım yeni hamişlerimiz varmış
rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip eder inşallah
darısı bize
canlarım hepiniz çok sagolun
ALLAH HEPİNZDEN RAZI OLSUN
inşalllah rabbim tüm isteyenlere meleklrini gönderir inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

rüfeydecim tebrikler tekrar canım
canım soğan kürü yapmıştın sen dimi

rufeyda vildan sizin sesiniz yok galiba

rüfüş bişey sormuştum canımm

burdayım kızlar geçmişteydim
ben ocak ayında sogan kürü yaptım 15 gün şubattada zor geldi yarım bıraktım
2 aydır tedavi yoktu
çok şüür kendiliginden geiverdi meleğim

dolan dolan zayıflıyon demek bende girmeye başlarım oraya 7.8 ay sora =(((

he ya başka nereleri dolancam şu 50_59 kilo olan kıslara takılıyom inşallah sabah tartılcam vermişimidir
ya kıslar vallah varya benim eltiler kendileri şişko şişkolar ya çekemiyorlar beni bana diyorlar kız fazla verme zarar edersin diyorlar sanki ne zarar etceksem resmen kıskanıyorlarklava:klava:klava:klava:kötükedihüsokötükedihüso

burdayım kızlar geçmişteydim
ben ocak ayında sogan kürü yaptım 15 gün şubattada zor geldi yarım bıraktım
2 aydır tedavi yoktu
çok şüür kendiliginden geiverdi meleğim
rabbim evladını sana bağışlasın canım benim

canım rufeydam alla h evladını sana bağışlasın tatlım bizlerede dua et unutma bak hemen

alıntı

alla alla kocam tam evden çıktı bankamatiğe hoopp elektirk kesildi bende bende tırstım fekat aklıma elektrik giderken çıkan tik sesi geldi meğer sigorta atmış kaydirigubbakcemile3

bencede kıskanıyolardır ne kadar verdinki şimdiye kadar bayağı fark ediliyomu yani verdiğin bakılınca
ben çok zayıf olduğumdan 2 kilo hemen fark ediliyo :umursamaz:

bencede kıskanıyolardır ne kadar verdinki şimdiye kadar bayağı fark ediliyomu yani verdiğin bakılınca
ben çok zayıf olduğumdan 2 kilo hemen fark ediliyo :umursamaz:

canım farkedilmezmi ben diyete başladığımda 66 tıydım eğer zayıfladıysam 59 olduysam kaç kilo oluyor 6 kilo filan rahat gitti valla sibel kendilerinin koca koac totoları var banne sizdemi amalmaz:lmaz:lmaz:guclubacismileguclubacismilebende onlara inat aklıma aldım hedef 55 kıssssssssssssssss ama inşallah veririm hele bi yaz iyice gelsin

alla alla kocam tam evden çıktı bankamatiğe hoopp elektirk kesildi bende bende tırstım fekat aklıma elektrik giderken çıkan tik sesi geldi meğer sigorta atmış kaydirigubbakcemile3

aman kız dikkat et sende ilahi sibel vala güldürdün beni:roflol:yasakkelime:roflol::roflol::roflol::roflol:

bir soğanda ben içim bir o kaldı belki vesile olur

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşalllahh canımm
dene herşeydkaydirigubbakcemile3e bi hayır vardır

benim anlamadığım hamile kalmadan öncede 2.5 kilo aldım kimse şişkolandın demedi hatta zayıfladınmı sen diyolardı bumu kilo almış halin diyolardı şimdi 2 kilo daha aldım her gören ooo maşallah kilo almışsın iyi olmuş adama benzemişin diyolar ne kıl oluyorum bildiğiniz gibi değil
hele toton büyümüş diyenlere hepten sinirleniyorum alsanaalsanasmile

canım sen hamilesin ya onlarlamı bilecen adama benzemeyi adamı deli ediyorlar
bende kilo aldım aman ayşe zaten boyun yok kemiğinde yok diyor lar şimdide zayıflama diye çabalıyorlar
insanlarda bi alem valllaklava:klava:klava:

ben kalın kemikliyim sanırım bi deri bi kemik halim 43.44
evlendiğimde 45 kiloydum şuan 52 :umursamaz::umursamaz: kilo almaktan korkmuyorum şuanki halim iyi kocam hala zayıfsın çok diyo nerem zayıfsa eski halime göre çatlamaktan korkuyorum sadece kilo verilir ama o kilolara düşmek istemiyorum zate istesemde dönemem heralde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 benim için ideal 52 şuanki halim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…