- 27 Temmuz 2008
- 3.732
- 11
- 158
- 40
çok şükür canım duaların kabul oldu nasıl olusu varmı hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin sağsağlim bebişini kucana al inşallah analı babalı büyüsün allahım ne güzel dualarını bekliyorum bende 10gün sonra böyle bi haberle dönmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:teytey::teytey::teytey::teytey:
sen hangi doktora gidiodun bende bursadayımda medikale ahmet yılmaza git bence çok iyi bi doktor tavsiye ederim
canım tebrikler yaaa allah tamamnına erdirsin inşalla analı babalı büyütsün darısı başımıza:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyyt
tebrik ederim canım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin rabbim
günaydınnn kızlar....
gözün aydın cnm.Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda kısmet etsin inş.
darısı tüm isteyenlerin başına. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
gunaydın kızlar masalah hamılelerımız var ıkıtane teprık ederım kızlae:)
canım beniiiiiiiiiiiiiiiim cok sevindim allah kucagına almayıda nasip etsinnnnnnnnn:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
günaydın kızlar
ruyfeyde canım tebrik ederim seni :lepi: :dance:
gerçi özeldende tebrik etmiştim ama burdanda edeyim adet yerini bulsun :teytey: :teytey:
bugünü gösteren rabbime şükürler olsun
bizide sevindirsin inşallah :Saruboceq:
canlarım hepiniz çok sagoluncanlarım yeni hamişlerimiz varmış
rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip eder inşallah
darısı bize
rüfeydecim tebrikler tekrar canım
canım soğan kürü yapmıştın sen dimi
rufeyda vildan sizin sesiniz yok galiba
rüfüş bişey sormuştum canımm
dolan dolan zayıflıyon demek bende girmeye başlarım oraya 7.8 ay sora =(((
burdayım kızlar geçmişteydim
ben ocak ayında sogan kürü yaptım 15 gün şubattada zor geldi yarım bıraktım
2 aydır tedavi yoktu
çok şüür kendiliginden geiverdi meleğim
rabbim evladını sana bağışlasın canım benim
he ya başka nereleri dolancam şu 50_59 kilo olan kıslara takılıyom inşallah sabah tartılcam vermişimidir
ya kıslar vallah varya benim eltiler kendileri şişko şişkolar ya çekemiyorlar beni bana diyorlar kız fazla verme zarar edersin diyorlar sanki ne zarar etceksem resmen kıskanıyorlarklava: klava: klava: klava:kötükedihüsokötükedihüso
alla alla kocam tam evden çıktı bankamatiğe hoopp elektirk kesildi bende bende tırstım fekat aklıma elektrik giderken çıkan tik sesi geldi meğer sigorta atmış kaydirigubbakcemile3[/QUOTE
:roflol::roflol::roflol::roflol:
bencede kıskanıyolardır ne kadar verdinki şimdiye kadar bayağı fark ediliyomu yani verdiğin bakılınca
ben çok zayıf olduğumdan 2 kilo hemen fark ediliyo :umursamaz:
alla alla kocam tam evden çıktı bankamatiğe hoopp elektirk kesildi bende bende tırstım fekat aklıma elektrik giderken çıkan tik sesi geldi meğer sigorta atmış kaydirigubbakcemile3
bir soğanda ben içim bir o kaldı belki vesile olur
burdayım kızlar geçmişteydim
ben ocak ayında sogan kürü yaptım 15 gün şubattada zor geldi yarım bıraktım
2 aydır tedavi yoktu
çok şüür kendiliginden geiverdi meleğim
rabbim evladını sana bağışlasın canım benim
canım rufeydam alla h evladını sana bağışlasın tatlım bizlerede dua et unutma bak hemen
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşalllahh canımm
dene herşeydkaydirigubbakcemile3e bi hayır vardır
benim anlamadığım hamile kalmadan öncede 2.5 kilo aldım kimse şişkolandın demedi hatta zayıfladınmı sen diyolardı bumu kilo almış halin diyolardı şimdi 2 kilo daha aldım her gören ooo maşallah kilo almışsın iyi olmuş adama benzemişin diyolar ne kıl oluyorum bildiğiniz gibi değil
hele toton büyümüş diyenlere hepten sinirleniyorum alsanaalsanasmile
aaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım inşallah yoldaadır hepinizin melekleri inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?