Dokuz Doğuranlar

kızlar mart ayı bitti
kedilerin mesaiside bitti
aslında bitmeseydi keşke ne güzel gözlem yapıp taktik alıyorduk :roflol:

aman yok cnm ne bitmesi vallahi kedi kuş mart nisan dinlemiooo full time on line maşallah..iki gündür bizim sokak lambasının üstünde bir çift güvercin var bizde onları izliip gülüyoruz sırnaşık şey sırnaşık şey manzaraya karşı sırnaşık şey

benim onu dürbünle gözetlediğimi anlayan kedi :roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sapığlar :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ayşem hoşgeldin gülom

buda izlenmekten hoşlanmayan kedi :roflol:
kedilere taktım kafayı bugün
tabi özel hayatı röntgenlemekten mahkemelik olmazsak iyi kedilerin ne özel hayatı kaldı nede sex hayatı hepsini röntgenledim

aaaa lütfen meltemcim sapık değiliz doğanın kanunu bu cnm....biz sadece canlı belgesel izliyoruz :roflol:

ben bunu bilmiyordum canım gerçekten güzel bilgi oldu gerçekten de öğrenmemiz gereken okadar çok şey varki
ama bazıları varki bunu görse bile içi yanmaz öyle gaflet içindeler
zaten gıcığım bu 1 nisan olayına
o günü bütün kendini bilmezlerin gerizekalılıklarını tavana vurdukları gün olarak sayıyorum
ne saçma şakalar yapıyolar öyle o günü kutlayanların zekasından da şüphe ediyorum
saçında bişey var, cüzdanın düştü vs. vs. saçma sapan şeyler akannehir

kızlar benim çıkmam lazım sanırım tansiyonum çıktı ellerim titremeye başladı çarpıntım da vardı zaten benim kalp yine teklio sanırım....öptüm hepinizi biraz dinlenmem lazım

[/url][/IMG]

oğlum ve ben sizi selamlarrrrrrrrrrrr :))))

sinem çok hoşsun
kucağındaki bebekte çok sevimli maşallah
hiç kilo almamışsın formunu korumuşsun
ama sanki yüzün biraz şişmiş gibime geldi
hamilelikten dolayı şişiyonmu canım

buna bittim ya :roflol::roflol::roflol:

hoşbuldum kıslar ne o sapıklığınızmı tuttu ya
hahahah valla bi alemsiniz kılarrrrrrrrrrrrrrrr

aaaa lütfen meltemcim sapık değiliz doğanın kanunu bu cnm....biz sadece canlı belgesel izliyoruz :roflol:
aklinialirimsmile tabi canıııım...bak bu smileyide hiç sevmem çok yırtık bir smi ama konuyla alakalı olduğu için koydum aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
oooooooooooooooo masllahhhhhhhhhhh
ben nasıl kalkacam simdi burdan
hoşgeldin valerim kalkma gitme bizi bırakmaaaaaa olumunekankayizsmile

vereliniortak katılıyorum cnm
ama bilmeyenede öğretmek okutmak lazım
kızım okula giderken sana 1 nisan şakası yapacaktım unuttum dedi bende ona bu yazıyı okuttum
şimdiden girsin beynine oda anlatsın arkadaşlarına
bu saçma adet kalkmaz ama en azından biz yapmayız ...buda bizim farkımız olur süprizzzzz

maşalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tütütütütütü allah nazardan korusun topiğimizi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…