ASK KOUSU VAR HAVADA ASK KOKUSU VARRRRRRRRRRRR
kızlar benim çıkmam lazım sanırım tansiyonum çıktı ellerim titremeye başladı çarpıntım da vardı zaten benim kalp yine teklio sanırım....öptüm hepinizi biraz dinlenmem lazım
:roflol::roflol::roflol:SAPUKKKKKKKdivinity, dil_nur+, xaysex+, neslihan165+, vale_14+, vildan1, sinemis84+, orays+
şu dakka itibariyle sayımız seks oldu sekiz yani :roflol:
kulağımla elleşme lan vale yukarı çıkarsam kuyruğunu çekerim -tatlicadiarzu-
slmmmm kızlarrr
aklinialirimsmile tabi canıııım...bak bu smileyide hiç sevmem çok yırtık bir smi ama konuyla alakalı olduğu için koydum aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin valerim kalkma gitme bizi bırakmaaaaaa olumunekankayizsmile
vereliniortak katılıyorum cnm
ama bilmeyenede öğretmek okutmak lazım
kızım okula giderken sana 1 nisan şakası yapacaktım unuttum dedi bende ona bu yazıyı okuttum
şimdiden girsin beynine oda anlatsın arkadaşlarına
bu saçma adet kalkmaz ama en azından biz yapmayız ...buda bizim farkımız olur süprizzzzz
:roflol::roflol::roflol:SAPUKKKKKKK
gel len buraya baska yerinle ugrasmadıgıma sükret:roflol:
hem ben bayılırım kulakla oynasmayaaklinialirimsmile
saolun kıslar o sizin güzel bakışlarınız evet yüzüm şiş hamilelikten dolayı 11 kilo aldım ama hepi bebekte yani plesanta suyu bebiş vs rabbim herkese nasip etsin
divinity, dil_nur+, xaysex+, neslihan165+, vale_14+, vildan1, sinemis84+, orays+
şu dakka itibariyle sayımız seks oldu sekiz yani :roflol:
hoşgeldin canım naber nasılsın olumunekankayizsmile
nasıl da aklına gelir böyle şeyler :roflol::roflol::roflol:
hiç aklımdan çıkmıyor soğan libidomu yükseltti kedilere dadandım sırnaşık şey sırnaşık şeynasıl da aklına gelir böyle şeyler :roflol::roflol::roflol:
hoşbulduk canım ne var ne yok yeni hamişler var mı ben uzun zamandır bu topiğe giremedim sürekli engelledii opuyorumnanaktan
hoşbulduk canım ne var ne yok yeni hamişler var mı ben uzun zamandır bu topiğe giremedim sürekli engelledii opuyorumnanaktan
sapuk diyom diviyeaklinialirimsmile r kimse inanmıyo
baska kimin aklına gelir mart ayı kediler :roflol:
ben kedileri dikiz ederken onlarda beni dikizlemişler
kesin bu kedi kadınlar kulübünde dokuz doğuranlar topiğinde :roflol: :roflol:
hehhehh mart ayı boyunca kedilerden farkımız kalmadığı için hayatlarını kendime örnek almışidim :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?