Dokuz Doğuranlar

vildancım çok üzüldüm ben bilmiyordum ilk bebeğinin öldüğünü
rabbim bu bebişe uzun ömürler versin inşallah
senin tickerle beryal ilgileniyor cnm
listeyle bebek takvimi yapmak beryalin işi :lepi:

inşallah canım sağol güzel dilklerin için .kendimiz yapamıyoruz demek tamam beryal ablam yapar o zaman

neyse kızlar sise doyum olmuyor bana müsade arkadaşla papatya toplamaya gidicez beni bekliyo allaha emanet olun canlarım

bitte orays avatarlarınız aynı kızlar
kafam döndü resimler aynı olunca biran için bitte hamile aralık annelerine bakıyor falan anladım :1shok:

kafamçokkarıştı 10 sayfa kaldı bakmadığım
kesin benim fon en son sayfadadır laelaelaelaelae
güzel bir şey yok gerçekten
geçen sene o imzaları kullanıyoduk ne güzel şimdi niye kaldırmışlarki
pro üyelere herşey serbest dimi ama Çok üzgünüm çoook

kafam döndü resimler aynı olunca biran için bitte hamile aralık annelerine bakıyor falan anladım :1shok:

opuyorumnanaktan EVET CANIM ÖLE OLMUŞ AMA DEĞİŞTİRMEM İÇİN EVE GİTMEM LAZIM ÇÜNKİ EVDEKİ PC DE RESİMLERİM

güzel bir şey yok gerçekten
geçen sene o imzaları kullanıyoduk ne güzel şimdi niye kaldırmışlarki
pro üyelere herşey serbest dimi ama Çok üzgünüm çoook

kaydirigubbakcemile3 evet serbest kafam bozuluyo pro olacam dolduracam imzayı falan alsanaalsanasmile
biz imzaya el atsak site yine tekler en iyisi pro falan olmayalım

tam tahmin ettiğim gibi fonum son sayfadan çıktı kafamçokkarıştı
şimdi öpüşenleri bulmaya geldi :sinifsinif:

ayy evet aynıııı bende bi topikte görünce ne zaman girmişim falan diye şaşırmıştımmdelikafadulden

tamam canım sen hallet sorun olursa halletmeye çalışırız okiş
şimdi be gidiyorum soğanımı içeyim :içelim: kafamçokkarıştı
sonra msn açmam lazım bizimkiler özlemişlerde beni zemuszemus
birde yeğenim annemlerde onu göreyim nasılda büyümüş birde netten öyle gülücükler atıyoki beni görünce bir enerji geliyo çocuğa çıldırmış gibi kahkaha atıyo teyzesinin gülü Şeniz
neyse hepinize iyi muhabbetler kızlar kendinize iyi bakın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tamam cnm görüşürüz öpüyorum seni
kendine iyi bak Allaha emanet ol haftaya görüşürüz devamsızlık etmeyesin olumunekankayizsmile

ben de kaçıyım kızlar
takvimle uğraşıyım biraz
sizi seviyorum en kötü günümüz böyle olsun Allaha emanet olun hepinizde a.s.a.s.a.s.a.s.

ben de kaçıyım kızlar
takvimle uğraşıyım biraz
sizi seviyorum en kötü günümüz böyle olsun Allaha emanet olun hepinizde a.s.a.s.a.s.a.s.

KAÇMA CANIM ALLAHIN İZNİYLE GİT kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
GÜLE GÜLE CANIM GRŞRZ AMİN AEO

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…