Dokuz Doğuranlar

ben zekiyim dimi zemuszemus çevik vede ahlaklıyım guclubacismile
ben kendimi çok seviyorum yaaa opuyorumnanaktan
ay valla gene kendime olan sevgim kabardı :kedi:

ohh çok sevindim cnm inşallah görüp göreceğin son sıkıntı olur bir daha tekrarlamaz
kaldığın erden devam edersiniz çalışmalara :lepi:

Son düzenleme:
beryalcim sağol cnmm...ne demek teyzesi ye tabi.size herşey serbest :) benim kızımda doruk paşamızı öpüyormuş annesi haberin olsun.Şeniz

beryal abla teşekkür ederim eklediğin için zahmetoldu toruk paşa nasıllar iyidir inşallah bu arada sat 23şubat beryal abla msait zamanda eklersen sevinirim

ooo meltemcim maşalah cnm yaaa ne kadarda uzun zaman olmuş sen evleneli.aman Allah nazardan korusun sizi.daha nice mutlu seneler geçirirsiniz inş.evlatlarınızla
Allah bir yastıkta kocatsınnn yerimseniben
saol canım benim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim Şeniz
sebeb-i hayatımla 11 yıl 7 ay 7 gün oldu :asigim: :asigim:
ben bugün basladım canım ödevime 14 gün kaldı hem ben alıştım tiksinmiyom
dilnura diyom bahane ediyon diye kaydirigubbakcemile3

aferim adamım avukatım can dostum sırdaşım bitanem :asigim:
başlamak bitirmenin yarısıdır :lepi:
başlamak bile büyük cesaret guclubacismile

bak diloş vale alışmış tiksinmiyormuş sıra sende hihoyyyt

beryalcim sağol cnmm...ne demek teyzesi ye tabi.size herşey serbest :) benim kızımda doruk paşamızı öpüyormuş annesi haberin olsun.Şeniz

kız yavas kız annesi azıcık nazlı olur öyle her isteyene hemen vermezemuszemus
doruk pasanında masallahı var hangi kıza bakacagını sasıracak bizim topiğimizdedelikafadulden

zaten insan önce kendini sevecek zemuszemus
inşallah ilaç bitince başlamaz diğer ilaçlardan farklı temizlik yaptı bu seferkiler
inşallah birdaha olmaz ya ilaç bitince tekrar başlar diye korluyorum şimdi inşallah başlamaz :Saruboceq:
bizde dediğin gibi kaldığımız yerden devam ederiz :jeyyar::jeyyar:
adam zaten isyanlarda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dilnur takvimimi unutma öpüşen bebekler vardı hani arka planda mavi kalpler falan
araya laf katma unutacan
hatırlarsan bana geçen sene söz vermiştin
üstünden 1 yıl geçti lenn sen hala takvim yapacan
hayır kendi göbeğimi kendim kesiyim diyorum ama beceremedim bi türlü bu takvimi eklemeyi

saol meleğim ben daha önceki hamileliklerimde içmiştim alıştım artık:içelim:
bende carsamba günü profa gidiyom bakalım tetkikler baslıcak dua edin bana bişe cıkmasın:Saruboceq:

bunu eni gördüm k.bakma tatlım :kedi:
tamam yaparım ama o söylediklerini bulmam biraz zaman alır
yarın uyarmı sana akşam yaparım sabah sende bil kaydirigubbakcemile5

kız yavas kız annesi azıcık nazlı olur öyle her isteyene hemen vermezemuszemus
doruk pasanında masallahı var hangi kıza bakacagını sasıracak bizim topiğimizdedelikafadulden

yok kızzzz onlar kardeşşş öle büyük burunlu olmasın benim kızım sıcak kanlı olsun.. kaydirigubbakcemile2 o dediğini biz büyünce yapıcaz teyzesi kaydirigubbakcemile5

kişisel rütbemde de aşk kadınıyım yazıyor :asigim:

yarında sapuk diviş yaparım :roflol:

selam canım hayırlı olsun
yerim senin kızını ben.hatta oğlum öper o azra prensesi opuyorumnanaktan

ne demek kuşum .
Meleğin nasıl bu arada kontrollerini aksatma sakınklava:

iyidir herhalde
aksatmam canım saol en son hamile olduğumu öğrendiğimde gitmiştim
dr 1 ay sonra gel demişti nisanın sonunda gidicem

yok kızzzz onlar kardeşşş öle büyük burunlu olmasın benim kızım sıcak kanlı olsun.. kaydirigubbakcemile2 o dediğini biz büyünce yapıcaz teyzesi kaydirigubbakcemile5

hımmm anladım bziim kızımız o annesi talibi cıkarsa bizdende onay alacankaydirigubbakcemile5
ama benim oglum olursa kimseden onay almana gerek yok ver gitsinkaydirigubbakcemile3

saol meleğim ben daha önceki hamileliklerimde içmiştim alıştım artık:içelim:
bende carsamba günü profa gidiyom bakalım tetkikler baslıcak dua edin bana bişe cıkmasın:Saruboceq:
inşallah bişey çıkmaz cnm
artık seninde tedaviye başlama zamanın gelmişti
çok sevindim biran önce hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah :Saruboceq:
bunu eni gördüm k.bakma tatlım :kedi:
tamam yaparım ama o söylediklerini bulmam biraz zaman alır
yarın uyarmı sana akşam yaparım sabah sende bil kaydirigubbakcemile5

yaff nereyi kopyalayıp ekliyoruz onu bilsem ben kendim eklerim ama bilmiyorum yapamıyorum :çok üzgünüm:
sen biliyon heralde söylesene tarif etsene -tatlicadiarzu-

hımmm anladım bziim kızımız o annesi talibi cıkarsa bizdende onay alacankaydirigubbakcemile5
ama benim oglum olursa kimseden onay almana gerek yok ver gitsinkaydirigubbakcemile3

Allah da seni güldürsün inş...tabi cnm mutlaka sizlere sormadan verirmiyim hiç kızımı durum değerlendirmesi yaparız.talipleri elemelerden geçiricez...ama devir öyle gösteriyorki bizimkiler büyüyene kadar evlenme diye bir şey kalmayacak...şimdi bile kimse evlenmek istemiyor...bizim çocuklarımız o yaşa geldiğinde ne olur bilemem..boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…