olumunekankayizsmileolumunekankayizsmiledil_nur,meltem teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...önemsemiyorum zaten aklıma dahi gelmiyor... kaydirigubbakcemile5
haydi kızlar bana müsade
ben yapayım gelin hep birlikte götürelim cokacimcoookkaydirigubbakcemile3
hepinizi öptüm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5bak bu iyi teselli oldu işte Şeniz
buyrunnnnnnnnn bişey değil vereliniortakkolaymış yaa yeşillikleri yıkayana kadar bi baktım çekmiş suyunu bulguru ekledim kapadım altını kapağı şimdi ne zaman soğucak uuu
sağolun yardım melekleri
kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmiledil_nur,meltem teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...önemsemiyorum zaten aklıma dahi gelmiyor... kaydirigubbakcemile5
:kedi: bendede bol soğanlı nohutlu yarmalı ayran çorbası varmercimek köfteleri peynirli poğaçalar eeee kızlar başkaaa.bende istiyorum bak cokacimcoook cokacimcoook şutarafagitti
hoşgeldin cnm geçmişte hiçbişey yok gitme sakın kaydirigubbakcemile3ben döndüm kızlar geçmişi okuyamıcam varmı dicenişz bişiler arkamdan ne konuştunuz söyleyin bakemmmmmmmmmmmmmmmmmm
haydi kızlar bana müsade
ben yapayım gelin hep birlikte götürelim cokacimcoookkaydirigubbakcemile3
hepinizi öptüm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
gezdim tozdum havamı attım geldim ay durun temizlik yapıocam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bure oturursam kalkamam kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bide randövü alıyım kader anı yaklşaştı perşembe gidiyorum doktora perşembe cumada ehliyetimi alıyorum ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bu ara çok mutluyum yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 20günlük ayrıkta iyi geldi kocik çok özlemiş dibimden ayrılmıyo ama taaaaaaaaa1 de gelcek işten 4-12 bu hafta geceleri rahatım ama diziler açısından:)))
ayyyy meltem kızzz inat mı yapıyon.bana ne oldu bilmem ne olsa cnm istiyor bu hafta başladı bu da sempatiksalakcinni neysee Allah'dan evdede güzel yemeklerim var bende onları yicem sositososito
özür cnm valla bilerek yapmadım hamile olduğunu unutmuşum eyvahedigeldismile
ben hamileyken hiç aşermedim herkesi kendim gibi sanıyorum boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?