Dokuz Doğuranlar

mercimek köfteleri peynirli poğaçalar eeee kızlar başkaaa.bende istiyorum bak cokacimcoook cokacimcoook şutarafagitti

ben döndüm kızlar geçmişi okuyamıcam varmı dicenişz bişiler arkamdan ne konuştunuz söyleyin bakemmmmmmmmmmmmmmmmmm

haydi kızlar bana müsade
ben yapayım gelin hep birlikte götürelim cokacimcoookkaydirigubbakcemile3
hepinizi öptüm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gezdim tozdum havamı attım geldim ay durun temizlik yapıocam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bure oturursam kalkamam kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bide randövü alıyım kader anı yaklşaştı perşembe gidiyorum doktora perşembe cumada ehliyetimi alıyorum ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bu ara çok mutluyum yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 20günlük ayrıkta iyi geldi kocik çok özlemiş dibimden ayrılmıyo ama taaaaaaaaa1 de gelcek işten 4-12 bu hafta geceleri rahatım ama diziler açısından:)))

bak bu iyi teselli oldu işte Şeniz
kaydirigubbakcemile5
kolaymış yaa yeşillikleri yıkayana kadar bi baktım çekmiş suyunu bulguru ekledim kapadım altını kapağı şimdi ne zaman soğucak uuu
sağolun yardım melekleri
buyrunnnnnnnnn bişey değil vereliniortak
mercimekler şiştiyse eğer geniş bir kaba al orda soğur
dil_nur,meltem teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...önemsemiyorum zaten aklıma dahi gelmiyor... kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile
mercimek köfteleri peynirli poğaçalar eeee kızlar başkaaa.bende istiyorum bak cokacimcoook cokacimcoook şutarafagitti
:kedi: bendede bol soğanlı nohutlu yarmalı ayran çorbası var
ben döndüm kızlar geçmişi okuyamıcam varmı dicenişz bişiler arkamdan ne konuştunuz söyleyin bakemmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin cnm geçmişte hiçbişey yok gitme sakın kaydirigubbakcemile3
haydi kızlar bana müsade
ben yapayım gelin hep birlikte götürelim cokacimcoookkaydirigubbakcemile3
hepinizi öptüm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

güle güle diloşum görüşürüz cnm
az sonra bende çıkarım kızı okuldan alacam
akşamada kesin kaynanamlar gelirler demedi demeyin
çünkü çöpçatanımız yani bugün ölen adam onların eski komşu bizim akraba bana çok yakın oturuyorlar
banada uğrarlar bende bi pasta kurabiye falan yapıyım çayın yanına

oh maşallah neşen daim olsun cnm

kızlar ben soğanı hayatta ağzıma almazdım
evlendikten sonra zorla alıştırdı kocik
şimdide soğanın faydalarını okudum
kadın sağlığı için yani rahim için yaratılmış mucize bir bitkiymiş
artık yemeklere dolduruyorum soğanı
hatta o kadar sevdimki kaynatıp suyunu bile içiyorum sırnaşık şey sırnaşık şey

ayyyy meltem kızzz inat mı yapıyon.bana ne oldu bilmem ne olsa cnm istiyor bu hafta başladı bu da sempatiksalakcinni neysee Allah'dan evdede güzel yemeklerim var bende onları yicem sositososito

ayyyy meltem kızzz inat mı yapıyon.bana ne oldu bilmem ne olsa cnm istiyor bu hafta başladı bu da sempatiksalakcinni neysee Allah'dan evdede güzel yemeklerim var bende onları yicem sositososito

özür cnm valla bilerek yapmadım hamile olduğunu unutmuşum eyvahedigeldismile

ben hamileyken hiç aşermedim herkesi kendim gibi sanıyorum boshayallersmile

özür cnm valla bilerek yapmadım hamile olduğunu unutmuşum eyvahedigeldismile

ben hamileyken hiç aşermedim herkesi kendim gibi sanıyorum boshayallersmile

canın sağ olsun cnm..önemli değil bende hep meyve aş eriyorum.aslında pek aş ermek demeyelim öyle gecenin bir yarısı aklıma bir şeyler gelmez yemek için.sadece cnm istiyor arada..bu arada benim bu istediklerim gelir geçer özür dilemeye gerek yok meltemcim. olumunekankayizsmile
cnm sizlere doyum olmaz ama çıkmam lazım işleri toplayayım artık yavaş yavaş.akşam oluyor eve gitme zamanım geliyor.yarın görüşmek dileğiyle öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

kızlar ben çıkıyorum anca hazırlanırım markete uğramam lazım ordanda okula ancak yetişirim
öpüyorum hepinizi
bugünde böyle bitti gitti yarın görüşmek üzere (akşam belki gelirim)

[/URL][/IMG]kızlar odama yeni yaptım stikır

bak sibel yükleyebiliomusum dimi oh be sonunda oldu

hoşbuldum sibelcimmmmmmmmmmmmmmm naber kuzularınız nasıl yavrucuklarınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…