Dokuz Doğuranlar

ne yemek yapsam bulamadım hala sinir oldum ya benim için problem yok yerim bi çubuk kraker otururum ama kocam içeri bi giriyo çok açım karımmm diye kucağıma atlıyo kıyamam rejimde zaten off

:çok üzgünüm: yaa olmasın lütfen :umursamaz:

Öleceğim aklıma gelirdide bu gelmezdi
en son gitmiştim ya memlekete ananem için
ozamanlar babamı hiç beğenmedim eski babam değildi sanki hatta bir kaç kere sitem ettim geldik buraya bak annemde iyi değil sana ihtiyacı var bizi yanlız bırakıyosun falan dedim
sarıldı güzel şeyler söyledi zaten onu görünce kızmam mümkün değil ona karşı sevgim çok başkadır
annemde bu hep böyle artık bizle ilgilendiği yok ne yaptığı belli değil falan diye hafif kinayeli konuştu
ama ben ihtimal vermediğim için üstüne gitmedim babamın
ama şimdi kız kardeşim annemlerde ve hiç iyi değiller
geldiğime pişman oldum diyor ama konuyu tam açmıyor kavga ediyorlar diyor
bense neler olabileceğini tahmin ediyorum beni üzülmesin diye söylemiyorlar biliyorum
ama kadın işi çıkarsa babamı mahfederim

ayy mercimek köftesi bilen varsa hemen anlatsın mercimeği nasıl haşlıcam bulguru nasıl nezaman eklicem dün ypasana demişti bilmiyorum dedim güveniyorum sen yaparsın dedi bana hadi bilen varsa anlatsın
meltoş sen biliyosundur bilmediğin 5 vakit namaz oda işine gelmiyo =))

annenin adına sevindim cnm iradeli kadınmış :lepi:
tekrar evlenmedimi annen
şakkıdı çok benzer noktalarımız var çoooookkk sırnaşık şey
eeeeee daha daha nasılınız biz kızımla çok iyiyiz teyzeleriiiii hafta sonu ona ciciler aldık..havalarda maşallah çok güzel..
topiğimizin çiçeğine cicileride ne çok yakışır hayırlısıyla bir diloşun bir benim birde valerinin kızı olsa boshayallersmile anaları gibi güzel olurlar bizim bebişler süprizzzzz
havalar çok güzel dışarda güneşi gördükçe halı yıkayasım geliyor kaydirigubbakcemile3

nooldi rengin soldi konular açmadımı cnm
senin miden bulanıyor üstüne bizde ciğer böbrek dalak anlatıyoz demi sempatiksalakcinni

bende biliyorum canım istersen verebilirimkaydirigubbakcemile5

inşallah o aklından geçen değildir
cnm benim kocikte çok borç ettiği zaman öyleydi bizde sürekli kavga ediyorduk
belki başka bir derdi vardır borç falan etmiştir
aklına kötü şeyler getirme canım yaa
annene biraz üstelesen anlatmazmı acaba
ama senin şimdi moralede ihtiyacın var ne kötü zamanlama :1no2:

ben marulları taze soğanları maydonozları yıkıyım denenmeden öğrenilmez heralde yapa yapa öğrencez artık bakalım nasıl olcak

1 kase mercimeği iyice yıka az üstünü aşacak kadar su koyup ocağa koy
ağzını kapatma taşar
mercimeklerin pişip pişmediğini kontrol et altını kapat
çok az su kalmış olsun içinde
içine göz kararı bulgur koy ağzını kapat bulgurlar şişsin
biraz bekleyince geniş bir kaba al içine sevdiğin baharatları koy salça koy zeytinyağı koy yoğur
en sonunda yeşillikleri koy çiğ köfte gibi sık
tuzunu kontrol ederek at

meltemcim cnm annem evlendide ayrıldı hemen cnm adam çalışmadı evde anca yattı annemden para istedi hep...o yüzden benim annemlede aram açıldı o aralar..zaten evlenmeden önce anneannemlerde aklıyorduk annem evlenince kendi gitti o adamla kaldı ben gitmedim.hoş tabi annemde pek istedi diyemem Allah var yukarıda yalan söyleyemem..adam rahat edemiyormuş evde ben olduğumda..bun söyledi bana..o gün bu gündür annemlede sizin gibi anne kız değiliz..çok arıyor beni kızım cnm diye ama boşşş...yanlız kalınca herkes birilerini arar yanında...amannnnn çok dertlendim eşim anlasa bunları hatırladığımı çok kızar bana...elimde değil sitres yapıyorum...yani canlarım uzun lafın kısası benim hayatta eşim ve kızım haricinde kimsemm yokk...ayyyy bu konu artık 1 hafta aklımda kalırr neler gördük şu hayatta...

Anlatır anlatacak zaten geçen msn de görüştük gözleri falan şişti
ne oldu dedim başım ağrıyor falan dedi ama inanmadım ben annemi tanımazmıyım
eşim evde diye konuşturamadım onun olmadığı bir zaman görüşürüz dedi
bu sabah bizimki evde diyince yine birşey söylemedi tamam yarım saat sonra çıkacak ozaman ben ararım dedim az sonra çıkıcam doktora gidiyorrum başım geçmedi falan dedi
iyice pimpiriklendim ama kızkardeşim orda olduğu içi rahatım biraz
inşallah dediğin gibi olur ama ben sinyalleri o yönde almadım tatlım oyüzden kafam çok bulanıyo ve inananıyorum

kız biliyosan yazsanaaaa
mercimeği ve bulgurun nasıl yapılıyo gerisi kolay heralde soğanı kavuruyon malzemeleri atıyon tek bilmediğim mercimekle bulgur

divişim yazmış bile aynen canım çok kolay
valla benimde canım çektirdin şimdi iyimi cokacimcoook

boşver canım üzme tatlı canını sende herkese hakettiği kadar değer verirsin
eşin ve kızını sana bağışlasın yüce mevlam :Saruboceq:

benimki de peynirli poğaça istedi ama ben hala burda oturuyorum
hiç yapasım yok ya boshayallersmile

çok üzüldüm gerçekten hatırlatmak istemezdik
neyse geçmiş gitmiş Allah eşini başından eksik etmesin bebişini size bağışlasın mutlu ve huzurlu olun bundan sonra
geçmiş geçmişte kalmıştır değiştiremeyeceğimiz için yaşanmamış sayıp hayata devam etmek en iyisi

Allak korktuğuna uğratmasın inşallah yaf ne denir ne yazılır nasıl teselli edilir böyle bi konuda insan bilemiyorum cnm ama senin için ve annen için hep iyi ve güzel şeyler diliyorum
benimki de peynirli poğaça istedi ama ben hala burda oturuyorum
hiç yapasım yok ya boshayallersmile

ben yaparım sana aşkııımmm bitanem olumunekankayizsmile

bak bu iyi teselli oldu işte Şeniz

kolaymış yaa yeşillikleri yıkayana kadar bi baktım çekmiş suyunu bulguru ekledim kapadım altını kapağı şimdi ne zaman soğucak uuu
sağolun yardım melekleri

dil_nur,meltem teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...önemsemiyorum zaten aklıma dahi gelmiyor... kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…