Dokuz Doğuranlar

divişim burdamısın tatlım :hulya:

galiba gitmişsin canım burdaysan slm vermeden gitmiyim demiştim
neyse benimki çağırıyo kanal d de film var onu izlicez
öptüm seni iyi geceler opuyorumnanaktan
cnm bi bakıp çıkmıştım o ara gelmişsin demekki Şeniz

beloşum ben anlamıştım kabuğuna çekilmenden
bende bunalım takılıyım seni yalnız bırakmamış olurum beraber kardeş kardeş bunalırız kaydirigubbakcemile3

slm herkese kızlar nasılsınız dıvıntı canım varmı bı gelısme ınsalah ıyı gecer bu ay canımzemuszemus

hava kapalı ve yağmurlu...topiktede kimseler yok tam uyku zamanıııı mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

kıslar nerdesiniz ya hepiniz akşam geliyonuz galiba ozamanda ben giremiyorum gelin hadi

yiyorum yiyorum doymuyorum ya sürekli yemek yemek istiyorum.çok yiyincede midem rahatsız oluyo

günaydın kızlar
dün pek kimse uğramamış topiğe herkesinmi işi vardı acaba :uhm:
bu ara yatılı misafirim gelecek haber verdi bana bende o gelmeden evimi temizleyim dedim
kaloriferlerin sönmesini bekliyordum perdeler için
dün yıkadım ütüledim canım çıktı
sakal iplikli tülümlede malamat oldum :roflol: ilk yıkamam olduğu için bayaa acemilik çektim -tatlicadiarzu-

soğan kürüm bitti kızlar dün son günümdü :lepi:
aferin bana gerçekten kendimden hiç beklemezdim , tamamlayabileceğimi kestiremiyordum ama yaptım bitti şükür :hooray:
önümüzdeki ay incire başlıyorum
hayırlısı olsun inşallah tedaviye gerek kalmadan bebiş gelir :ecrin_bebek:

şimdi çıkıyorum ..azıcık işim daha var ara ara kaçamak yaparım ama topikte olursanız
yoksa bakıp kaçarım kapiş zemuszemus
görüşürüz

vildoş soğanın bitmiş gözünaydın canım..bak inciride yap muhakkak..rahmi güçlendiriyor çok güzel..sperm geldimi hopp diye tutuyorr....benim ilk yaptığımda rahmim okadar güçlenmişti ki çekirdeksiz yumurtam bile spermi tutmuştu hatırlıyorsan boşgebelik oldu tabi ama olsun..2.dede işe yaradı...yani aradaki aylar okadar uğraştım uğraştım olmadı nezaman incir yapsam oldu ben çok güveniyorum incir suyuna canım..ama dakişkasına göre yap 5dkmı ne kaynatıyorsun onu unuttum şimdi ama ibrahim saraçoğlu sitesinden bak dakikasına çünkü o çok önemli zamanı canım....

buarada kızımıza isim seçtik sonundaa..beliz olacak ksmetse bebişkooo
nasıl güzelmi kızımızın ismi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…