vildoş soğanın bitmiş gözünaydın canım..bak inciride yap muhakkak..rahmi güçlendiriyor çok güzel..sperm geldimi hopp diye tutuyorr....benim ilk yaptığımda rahmim okadar güçlenmişti ki çekirdeksiz yumurtam bile spermi tutmuştu hatırlıyorsan boşgebelik oldu tabi ama olsun..2.dede işe yaradı...yani aradaki aylar okadar uğraştım uğraştım olmadı nezaman incir yapsam oldu ben çok güveniyorum incir suyuna canım..ama dakişkasına göre yap 5dkmı ne kaynatıyorsun onu unuttum şimdi ama ibrahim saraçoğlu sitesinden bak dakikasına çünkü o çok önemli zamanı canım....
buarada kızımıza isim seçtik sonundaa..beliz olacak ksmetse bebişkooo
nasıl güzelmi kızımızın ismi
selam mopsym naber cnm Şeniz
soğan bitti çok şükür :lepi:
sen inciri tam 21 günmü yapmıştın cnm
dolapta bir kutu incirim var deniycem hemen hiç vakit kaybetmeden
tabi inciri saydım yetmiyor bir kutu 4 kutu daha lazım ohaoldumsmile
o kadar inciride israf etmek istemem artık bol bol incirli tatlı yapar yerim kafamçokkarıştı
beliz ismi çok güzel cnm adıyla yaşasın beliz :1hug: annesine babasına hayırlı evlat olsun inşallah
dün bende temizlik yaptım valembenim dün işim vardı valla divin dr gittim arastırmaya aldı bakalım sonuclar ne olacakfisfisfis
bugün gelirim 2 den sonra allah izin verirse bugünde topiğin nöbetçisi ben olayımkaydirigubbakcemile3
aferin kız soganı bitirmişsin darısı bize sanada kolay gelsin cicimŞeniz
günaydın bels naber Şenizgünaydın a.s.
sağol canım beğendiğine sevindim...
şeker ben inciri 10 gün yapmıştım ..biraz yarım yapmıştım ama sen tam yap istersen..ibrahim saraçoğlunda ne yazıyorsa bence öyle uygula...ben kaynatma dakikasına çok dikkat ediyordum.çünkü bikersinde ibrahim saraçoğlunu tv de ,zlemiştim o bitkisel şeylerin dakikasının çok önemli olduğundan bassediyordu...yoksa bir faydası olmaz falan demişti.onu hatırlıyorum...
bebek için şifa niyetine diyip içiyordum.canım..inş olacak busefer allahın izniyle canımcım
canlar nasılsınızzz opuyorumnanaktan
sürekli giremiyorum ama arada okuyorum sizi....tam yazacam işim çıkıyoo((
iyisiniz gördüğüm kadarı ilee....
dilnur delikafadulden
dilnur delikafadulden
pardon canım görmemişim ohaoldumsmile
naber bakim nasılsın Şeniz
iyiyiz bitanem sen nasılsın bakalım nasıl gidioolumunekankayizsmile
buarada herkese selam dostlar opuyorumnanaktan
Şenizolumunekankayizsmilevereliniortak:teselli::içelim:kaydirigubbakcemile5
heyaaaaa bu sefer dogru seçim divinnnnlaelaelaelaelae
buarada herkese selam dostlar opuyorumnanaktan
oooooo neslişimle beryalde burdaymış
hoşgeldiniz kızlar naber a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?