Dokuz Doğuranlar

selam mopsym naber cnm Şeniz
soğan bitti çok şükür :lepi:
sen inciri tam 21 günmü yapmıştın cnm
dolapta bir kutu incirim var deniycem hemen hiç vakit kaybetmeden
tabi inciri saydım yetmiyor bir kutu 4 kutu daha lazım ohaoldumsmile
o kadar inciride israf etmek istemem artık bol bol incirli tatlı yapar yerim kafamçokkarıştı

beliz ismi çok güzel cnm adıyla yaşasın beliz :1hug: annesine babasına hayırlı evlat olsun inşallah

benim dün işim vardı valla divin dr gittim arastırmaya aldı bakalım sonuclar ne olacakfisfisfis
bugün gelirim 2 den sonra allah izin verirse bugünde topiğin nöbetçisi ben olayımkaydirigubbakcemile3
aferin kız soganı bitirmişsin darısı bize sanada kolay gelsin cicimŞeniz

sağol canım beğendiğine sevindim...
şeker ben inciri 10 gün yapmıştım ..biraz yarım yapmıştım ama sen tam yap istersen..ibrahim saraçoğlunda ne yazıyorsa bence öyle uygula...ben kaynatma dakikasına çok dikkat ediyordum.çünkü bikersinde ibrahim saraçoğlunu tv de ,zlemiştim o bitkisel şeylerin dakikasının çok önemli olduğundan bassediyordu...yoksa bir faydası olmaz falan demişti.onu hatırlıyorum...
bebek için şifa niyetine diyip içiyordum.canım..inş olacak busefer allahın izniyle canımcım

dün bende temizlik yaptım valem
bugünde yapacam daha çok işim var ama 2 den sonra gelmeye çalışırım senin için Şeniz
günaydın bels naber Şeniz

tamam cnm yapmaya çalışırım inşallah aksamaz
evde olsam problem olmuyorda ben çok geziyorum işte onun için sorun oluyor içme saatleri karışıyor biraz -tatlicadiarzu-

misafirnen başbaşa kaldım ...ben sevmiyom bu davetsiz ,niksiz ,neüdüğü belirsiz misafiri
onun içinde gidiyom :dilcikar:

canlar nasılsınızzz opuyorumnanaktan

sürekli giremiyorum ama arada okuyorum sizi....tam yazacam işim çıkıyoo((

iyisiniz gördüğüm kadarı ilee....

pardon canım görmemişim ohaoldumsmile
naber bakim nasılsın Şeniz

iyiyim canım nasıl oluyum aynı diviş işte boshayallersmile
biraz mola verdim
topikte isyan bayrakları açılmak üzereydi :1ninca: bende mola veriyim biraz doztlarımla sohbet ediyim diye geldim
iş bekleyebilir nasıl olsa kocik gececi :teytey:

oooooo neslişimle beryalde burdaymış
hoşgeldiniz kızlar naber a.s.a.s.

oooooo neslişimle beryalde burdaymış
hoşgeldiniz kızlar naber a.s.a.s.

selam canlarım
nasılsınız
sizlere haberlerim var
ben izmire taşınıyorum
eşim yurt dışına gidiyor ben 2 yıl annemde kalıcam
bu arada iş buldum kendime
doruk paşa anneannesiyle kalacak bende çalışıcam
ama sizleri unutmam sizlerde beni unutmayın olurmu

kızlar halen kilo veremiyorum çünkü sıkamıyorum kendimiii...bu yüzden biraz moralim bozukkkk...
kendime hazirana kadar zmn verdimmm...kilo verip en az 7-8 kilo dr. gidicemmm...

bu arada glukofene devam ediyorum ettiğim halde 40-45 günde adet görüyorummm....olsun bunada şükürrr...hiç olmayabilirimdee.....

nilüşş kızına isim bulmuşsunnnn...Belizz ne kadar güsel bir ismm...[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…