ayşee sen nasılsın canımmmmm
iyi geceler kızlar biz kocikle barıştıkta şimdi beni çığırıyo gitmem lazım byy
sevindim canım ne güzel hasret gidrmişsindir
kac yıldır istiyodunuz canım siz unuttumda:kedi:
git ya bakalım ne dicek inşallah bişe cıkmaz :Saruboceq:
kız ben bi topik buldum gezinirken yumurtlama gününü hesaplıyomuş
günü gününe benim gecmişe bak ben mesaj yazdıydım sende bak belkim işine yararbilmiyorumkismile
az önce meltemi gördüm ama doğrumu gördüm bilemedim yaa nie ziyaretçi msjları kalkmış
iyi geceler kızlar biz kocikle barıştıkta şimdi beni çığırıyo gitmem lazım byy
canım bende cok özlemişim atık fazla giremiyom
iyi olmana sevindim kac aylı oldunuz melegim:CüvCüv:
bizede dua ettt:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
iyiyim maviş sen nasılsın canım geçen gün moralin çok kötü bozuktu iyiyisindir inşallah yeğenimiz nasıl
hımm iyi oldu vallah çok uzaktada değillerde bildiğin gibi malum kaynana var gidilmiyor işte
canım ben evleneli ağustosda 5 sene olacak o zamanadan beride istiyoz yokkk kız zannetmeyiyom bende tiroit varya eşimi onun düzene sokulmasını istiyor öfffffff
bu arada resimlerine baktım bayıldım aha böyleeeakannehirakannehir
inşallah birgün bende eklerim resimlerimi:Saruboceq::Saruboceq:
dimekki gerçekten görmüşüm hayal deilmiş sırnaşık şey
altı aylık olduk canım rabbim en kısa zamanda nasip etsin inş dualarımı hiç eksik etmiyorum tatlımmm allahım tez zamanda nasip etsin inş :Saruboceq:
biraz daha iyiyim tatlım o haftam çok kötü geçti yavaş yavaş düzeliyom oğlumda iyidir inş 26sında kntrolumuz var bakalım kaç kilo oldu paşam
hımm iyi oldu vallah çok uzaktada değillerde bildiğin gibi malum kaynana var gidilmiyor işte
canım ben evleneli ağustosda 5 sene olacak o zamanadan beride istiyoz yokkk kız zannetmeyiyom bende tiroit varya eşimi onun düzene sokulmasını istiyor öfffffff
bu arada resimlerine baktım bayıldım aha böyleeeakannehirakannehir
inşallah birgün bende eklerim resimlerimi:Saruboceq::Saruboceq:
he dogru gördün ama cıkmak zorunda kaldı kocası cagırıyomus agzına biber sürecekmiş:jeyyar:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
heya tatlı olanından :jeyyar:sositosositocanım benim ablamdada troitleri çok çalışıyomuş ilaç kullanıyo devamlı ama gebeliğine engelmiydi hiç bilmiyom çünkü anlatmaz sorsamda yanıt alamam yani sen bi doğum dr görün bence zamanın geldide geçiyo bile inş keşke demezsinn ama mutlka dogum dr görünn
heee tatlı olanından sürcek demii delikafaduldensırnaşık şey neyse gitsin bakemm :1closedeyes:
valecim ben bebemi düşünüyomda eşim düşünsün onu beni üzen oydu oğluşumun etkilenicegini bal gibi biliyorken ne die bunları yaşattı bana allahtan çabuk toparladım toparlamam gerekiyodu
heya tatlı olanından :jeyyar:sositososito
canım benim konuyu bilmiyom ama tabi eşinin size iyi bakması lazım üzmemesi lazım üzerse söyle ona burda kardeslerin var olumunekankayizsmilehepimiz döveriz onun devlette alamaz elimizde :mymeka:
kızlar ben cıktımmm byeeeeeeee
bilmiyorumkismilehımm dogru canım en iyisi düzene sokmak bakarsın bi anada hamile kalırsın kontrol altına alın tabi
saol bebem en cok hangisini begendin sempatiksalakcinni
nereye valem ya ben geçmişi okudum
valla kızları anasıda dedi oğlum ne demek doğum doktoruna gidemiyez dedi offfff
kadın haklı nerdeyse bir sene olacak gidip bakıtmayılıııııııı
mavişim iyi olmana çok sevindim valla benim tiroitler aksine az çalışırımş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?