Dokuz Doğuranlar

hımm iyi oldu vallah çok uzaktada değillerde bildiğin gibi malum kaynana var gidilmiyor işte
canım ben evleneli ağustosda 5 sene olacak o zamanadan beride istiyoz yokkk kız zannetmeyiyom bende tiroit varya eşimi onun düzene sokulmasını istiyor öfffffff
bu arada resimlerine baktım bayıldım aha böyleeeakannehirakannehir
inşallah birgün bende eklerim resimlerimi:Saruboceq::Saruboceq:

az önce meltemi gördüm ama doğrumu gördüm bilemedim yaa nie ziyaretçi msjları kalkmış

he dogru gördün ama cıkmak zorunda kaldı kocası cagırıyomus agzına biber sürecekmiş:jeyyar:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyi geceler kızlar biz kocikle barıştıkta şimdi beni çığırıyo gitmem lazım byy

dimekki gerçekten görmüşüm hayal deilmiş sırnaşık şey

canım bende cok özlemişim atık fazla giremiyom
iyi olmana sevindim kac aylı oldunuz melegim:CüvCüv:
bizede dua ettt:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

altı aylık olduk canım rabbim en kısa zamanda nasip etsin inş dualarımı hiç eksik etmiyorum tatlımmm allahım tez zamanda nasip etsin inş :Saruboceq:

iyiyim maviş sen nasılsın canım geçen gün moralin çok kötü bozuktu iyiyisindir inşallah yeğenimiz nasıl

biraz daha iyiyim tatlım o haftam çok kötü geçti yavaş yavaş düzeliyom oğlumda iyidir inş 26sında kntrolumuz var bakalım kaç kilo oldu paşam

meltemmmmmmmm hanım vale var maviş var bende varım sen gidicen öylemi hıhhh:mymeka:

bilmiyorumkismilehımm dogru canım en iyisi düzene sokmak bakarsın bi anada hamile kalırsın kontrol altına alın tabi
saol bebem en cok hangisini begendin sempatiksalakcinni

oyyy yirim ben onu iyi bak annesi üzme canını hiç bişeye bebeni düşünkaydirigubbakcemile5

canım benim ablamdada troitleri çok çalışıyomuş ilaç kullanıyo devamlı ama gebeliğine engelmiydi hiç bilmiyom çünkü anlatmaz sorsamda yanıt alamam yani sen bi doğum dr görün bence zamanın geldide geçiyo bile inş keşke demezsinn ama mutlka dogum dr görünn

he dogru gördün ama cıkmak zorunda kaldı kocası cagırıyomus agzına biber sürecekmiş:jeyyar:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

heee tatlı olanından sürcek demii delikafaduldensırnaşık şey neyse gitsin bakemm :1closedeyes:

valecim ben bebemi düşünüyomda eşim düşünsün onu beni üzen oydu oğluşumun etkilenicegini bal gibi biliyorken ne die bunları yaşattı bana allahtan çabuk toparladım toparlamam gerekiyodu

heya tatlı olanından :jeyyar:sositososito
valecim ben bebemi düşünüyomda eşim düşünsün onu beni üzen oydu oğluşumun etkilenicegini bal gibi biliyorken ne die bunları yaşattı bana allahtan çabuk toparladım toparlamam gerekiyodu

canım benim konuyu bilmiyom ama tabi eşinin size iyi bakması lazım üzmemesi lazım üzerse söyle ona burda kardeslerin var olumunekankayizsmilehepimiz döveriz onun devlette alamaz elimizde :mymeka:

saol canım benim konuyu açıkcası paylaşmak istmedim herkesin görmesini istemediğim için yazdım ama sildim geri

nereye valem ya ben geçmişi okudum
valla kızları anasıda dedi oğlum ne demek doğum doktoruna gidemiyez dedi offfff
kadın haklı nerdeyse bir sene olacak gidip bakıtmayılıııııııı
mavişim iyi olmana çok sevindim valla benim tiroitler aksine az çalışırımş

bilmiyorumkismilehımm dogru canım en iyisi düzene sokmak bakarsın bi anada hamile kalırsın kontrol altına alın tabi
saol bebem en cok hangisini begendin sempatiksalakcinni

hepsindeeeeeeeeee çokk göselsinnnnnnnnnnnnnn:lepi::lepi::lepi::teytey::teytey::teytey:

canım sen eşini ikna et mutlaka görün tamamm lmaz: ama böle git bi görün sonra yine istersen gitmee am önce bi muayene ol ne dicek bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…