Dokuz Doğuranlar

ne oldu hatcem kızzzzzzz bende bi bakayım die geldim ya aslnıda bi dünya işim var odamı temizlermen bakarım die geldim

adanada her tatlı meshur canım özellikle baklavasını ve künefesini çok seviyorum ben.genelde adananın kebapları mesur canım
:dilcikar: :dilcikar:

vet canım kımse gelmiyo nerde bu kıslar sende girip hemen çıkıyon kayınvaliden yok galiba evde

adanada her tatlı meshur canım özellikle baklavasını ve künefesini çok seviyorum ben.genelde adananın kebapları mesur canım
:dilcikar: :dilcikar:

ayyyyyyyyyy künüfeyi hiç yemedim ama tadını çok merak ediyommmmmmmmmm
eşime diyimmmde yarın gidince konyada yedirsin güya zayıflıyomyalülülülülülülülülülülülü

vet canım kımse gelmiyo nerde bu kıslar sende girip hemen çıkıyon kayınvaliden yok galiba evde

evde olmzmı kız ben odamı temizlecem bi bakam dedim oda namaz kılıyor daha dünya kdara işim varrrrr keşke işim bitse kayğanamda evde olmasa da doyasıya sohbeti etsem:1no2::1no2::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ayyyyyyyyyy künüfeyi hiç yemedim ama tadını çok merak ediyommmmmmmmmm
eşime diyimmmde yarın gidince konyada yedirsin güya zayıflıyomyalülülülülülülülülülülülü

benide götürün canım bak ağlarım.bişey olmaz canım ye gerçektende güzel
naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik
enişte az yesin yoksa akşama hiç durmaz
delikafadulden delikafadulden delikafadulden

kayınvaidene arada uyku ilacı versene canım ful uyusun
sositososito sositososito sende rahat et biraz

gel götürelim seni kız bin gel atla arabaya sen
bieşy olmaz annemlerde kalıyoz çünkü tatlımmmmmmmmmm:roflol::roflol:

bizde uyku ilacı vardı arkadaşın eşine akşamdan içirdik meyvesuyuna iki tane kattık hemde öğlene kadar uyumus sabahın altısında kalkan adam
sositososito sositososito sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…