Dokuz Doğuranlar

günaydın herkeseeeeeeeeeeeeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar az önce leke geldi ben adet oldum
geçen ayın 17 siydi bu ay 16 sında oldum
bana yine soğan yolları gözüktü
rufeydenin yaptığı gibi yapacam ondan sonraki ay incir yapıyım bari

hayırlı akşamlarr kızlarrrr....

:hulya: bebek için önce rejime devm ediyorummmm....:lepi:
iyi sonuçlar almaya başladımmm..
bu akşam bir bebek gördümmm süperrr tatlı bişiydee cnm bir çektiki sormayınnn...laelaelaelaelae

Herkesinn canı tatlı yemek vs. çekiyoo benim cnmda bebek çekiyooo...ne yapakkkk...boshayallersmile aklinialirimsmile

üfffffffff üffffffffffffff alsanaalsanasmile
kızımda olmasaaaa kimse yok sohbet etmeye :ecrin_bebek: teyzeleri nerdesiniz :1no2:

ben iki gün yokum bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bu akşam gemlikte yarında kocikimle yim tatil yaniiiiiiiiiiiiii ve koca kistimle beraber ayrılmaz üçlü olucaz hadi görüşürük buarada yollar benden soruluyo artıkın ehliyetimi aldıydım ya gezdiriom herkezi hep ben kullanıom şu acemiliği bi atsam tek te çıkıcam şimdilik kocike muhtacım yanımda kopilotluk yapıyo canım benim ödü kopuyo bazen ah ah ben ne zaman iki araba arasına park edicam ama şanslıyım hep dolu olan mahalleben gelince bomboş oluyo ehhhhhhhh şans işte bi bebekte gülmedi neysem hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…