Dokuz Doğuranlar

sağol cnm yok çok yormuyorum kendimi..eşim ve k.validem yapıyor çoğu şeyi ama yinede yoruluyor insan tabi...

seninde az kalmış doğumuna. sayılı gün çabuk geçer annesi..Allah sağlıcakla kucağımıza almayı kısmet etsin evlatlarımızı inş. :Saruboceq:

amiiiiiiiinnnnnnnnnnn canım inşallah hayırlısıylaaaaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sinemcim ben çıkıyorum cnm işlerle ilgileneyim biraz.kendine ve oğluşuna çok iyi bak a.e.o. cnm

çok şükür keseyide pıtpıtlarıda duymuşsun maaşşşallahhhhh rabbim sorunsuz bir dokuz ay nasip etsin inşallah :saruboceq::saruboceq::saruboceq:

amin canım saol
darısıda sana inş hayırlısıyla doğumunu yapar bebeğini kucağına alırsın inş

kızlar az önce leke geldi ben adet oldum
geçen ayın 17 siydi bu ay 16 sında oldum
bana yine soğan yolları gözüktü
rufeydenin yaptığı gibi yapacam ondan sonraki ay incir yapıyım bari

canım benim hayırlısı olsun bu ay adet olman normal bende ilk edetimi gördükten sonra hamile kalmıstım gelecek ayyyy innnnnnnnnnnnnnnssaaaaaaaaalllllllllllllllaaaaaaaaahhhhhh hamiş kalırsın:Saruboceq:

allahım bizlerede nasip eder insallahhhhhhhh:Saruboceq:

canım benim insallah sonuclarında güzel cıkar bebişini saglıklı bi şekilde dogurursun:Saruboceq:
ohhhhhhhh ohhhh cok güzel ne güzel sitres atmıssınınzdırrr
senin içinde cok iyi olmustur araba kullanman cok güzel darısı bana bi deben tam ögrenseydi:kedi:
amiiiiiiiinnnnnnnnnnn canım inşallah hayırlısıylaaaaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım son günlerin cabucacık gecip sag salim dogum yaparsın insallahhhhhhh:Saruboceq:

eeeeeeeeeeee bende anlatayımmm
bu hafta sonu cok güzeldi iki gün boyunca gezdik
hava cok güzeldi kocamla gezdik durduk
umarım herkesin cok güzel gecmiştir
benim tek canımın sıkıldıgı nokta eşimin
okuldan arkadası buraya yakın bi ilçede görev yapıyo
onun yanına gittik onu cok tatlı bi kızı vardı eşim onunla oyun falan oynayınca içim bi tuhaf oldu
allahım en yakın zamannnndaaaaaaaaaa bizede nasip eder inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

herkese selam kk ya devam
güzel bir hafta diliorum hepinize
şimdi kahvaltı yapacaz hastaneden geldik çok yorulduk
öğleden sonra görüşürüz

ben geldim hani ne gelen var ne giden

eskiden eliftimureren burda olurdu artık oda yok boshayallersmile

[/QUOTE]

hani ben??? senağlama

ulen ne mutluyum ne üzgün orta karışık bir haldeyim
oynak müzikte oynuyorum duygusalda ağlıyorum sapıttım yine ben

şimdi biri gelse üzgün olsa onunla ağlarım neşeli biri gelse onunla gülerim hadi neşeli biri gelsin yanıma hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…