Dokuz Doğuranlar

ay yine kimsecikler yok ayşede terk etmiş burları.nerlerdesiniz kızlarrrrrr

:lepi::lepi::lepi:

30/ 04/ 2010 CUMA

SAAT: 22:05

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

**** İSİM***_________***CİNSİYET***_________ DOĞUM _______ İSMİ ___

1.okyanus84:____________ KIZ ____________ 27 AĞUSTOS ______ İREM SU
2.hakca:________________ KIZ ____________ 11 EYLÜL _________ EYLÜL
3.süpriz_mucize: ________ KIZ ____________ 12 EKİM ___________ELİF YAĞMUR
4.beryal:________________ ERKEK _________ 5 EKİM ___________ SEMİH DORUK
5.bircan:________________ KIZ _____________28 EKİM___________HÜMA
6.tatlibebek: ____________ KIZ_______________________________ BERRA ZEYNEP
7.hlymms:______________ ERKEK ___________ 11 ARALIK ______ FATİH KEMAL
8.sevgii:) _______________ ERKEK ___________
9.sessizdeniz: __________ ERKEK VE KIZ ____ 2 ARALIK ________ EYMEN EFE & ESLEM NUR
10.yaren35:_____________ ERKEK ____________________________ YAĞIZ
11.benbilirim: ___________ ERKEK ___________
12.muhasebe22 : ________ ERKEK __________
13.ESCALES: __________ ERKEK __________ 15 OCAK ________ ATEŞ TAMER
14.serra84: _____________ ERKEK __________
15.chen :_______________ ERKEK __________
16.firdevs2006: __________ ERKEK __________ 11 ŞUBAT ________ MEHMET KÜRŞAT
17.yeb2004: ____________ ERKEK _________
18.limonnnnn: ___________ KIZ _____________
19.nilaykisir: ____________ ERKEK __________ 26 ŞUBAT ________ ALİ TOPRAK
20.burcinn: _____________ ERKEK VE KIZ ____15 ŞUBAT________ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
21.megryann : __________ KIZ ________________ 5 MART _________AYŞENUR
22.elif_ba: _________________________________
23.BEBEGIMIZ: ____________________________
24.k.a.y.r.a. : ___________ KIZ _______________________________ ZEYNEP

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: CİCİ HAMİLELERİMİZ **** ANNE ADAYLARIMIZ

**** İSİM***____________*** SAT***__________***CİNSİYET***_________ DOĞUM _______ İSMİ ___

1.mutluyum1111 : ________ 8 AĞUSTOS _________ERKEK
2.acrinsu : ______________ 11 AĞUSTOS ________ERKEK ______________________ BULUT
3.dezy : ________________ 12 AĞUSTOS ________
4.sirrinenur : _____________14 AĞUSTOS ________ KIZ __________________________ EMİNE CEYLİN
5.siyahinci1 : ____________ 26 AĞUSTOS ________
6.bebis02 : ______________ 1 EYLÜL ____________
7.huzeyfe:_______________ 7 EYLÜL ___________ ERKEK ______________________ AHMET YASİR
8.abyosun:______________ 10 EYLÜL ___________ERKEK
9.sinemis84:____________ 20 EYLÜL __________ ERKEK________________________ POYRAZ AKIN
10.ozbek83:______________ 22 EYLÜL __________ KIZ ___________________________ EBRU
11.gize:__________________15 EKİM ____________
12.sumos23:_____________ 19EKİM_____________ KIZ ___________________________
13.mavı_gozlü____________ 22 EKİM ____________ ERKEK _______________________ MURAT KAAN
14.elif..timureren _________ 22 EKİM ____________ KIZ ___________________________ AZRA
15.papatya0_____________ 30 KASIM ___________
16:mopsy_______________ 2 ARALIK____________ KIZ___________________________
17.cmrm _______________ 9 OCAK ____________
18.johnnybravo __________ 9 OCAK ____________
19.orays _______________ 25 ŞUBAT ___________
20.olcayelis _____________
21.rufeyde serra _________ 20 ŞUBAT
22.vildan1 _______________ 23 ŞUBAT ___________

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.divinity vildangel )
2.belenay:
3.neslihan165:
4.dil_nur:
5.sulezehra:
6:&ayla&:
7.bilgen35:
8.dyd
9.vale14 (osmaniye 80)
10,bitte
11.mercanayse
12.gelevera
13.xaysex
14.azra2
15:eleyna
16:rozalin
17.sekerkiz67
18.haksever
19.Niran77
20. lightlife

LİSTEYİ GÜNCELLEDİM

UZUN SÜRE TOPİĞE GELMEYENLERİ SİLECEĞİM[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

slm kızlar sayfalar hiç ilerlemiyor..bu kadarda boşlamayın topiği...madem kimse gelmeyecekti divinity'e neden topik açtırdınız döviimmmm miii şimdi siziiiiii klava:
şaka bir yana bu hafta topikde kötü geçti umarım önümüzde ki hafta böyle sessiz geçmez....bol bol hamile haberi alırız inş. :Saruboceq:

merhaba dokuz doğuranlar topiği nasılsınız bakalım aplanız sizi görmeye geldi ama kimsecikler yok varmı bir gelişme vildan1 de bırakmıştım bıraktığım yerde duruyorsunuz kız tembeller çalışın bakim işleyen demir ışıldar ışıldarda benim demir paslandı galiba ışıldamıyor hala tık yok kısmet hayırlısı bkalım zaten demiri ışıldatacak çalışmada yok he he he güzel haberler duymaya ihtiyacım var bir gün bu topiği açınca bakayım ki listedeki bütün kıslar hamiş şok olayım hadi bakalım çalışın çalışın

slm kızlar
1 haftadır giremedim geçen hafta pazartesi hastaneye yattım nst ağrım çıktığı için dr 1 gece yatırdı sabaha kadar kolumda serum yattım salı akşamı çıktım çarşamba günü tekrar dr çağırdı nst tekrar çekildim ve yine ağrım çıktı malesef
dr 1 hafta hastanede yatmamı söyledi özel hastane olduğu için biraz ağır gelecek diye başka hastaneye gittik orada muayene oldum ve hastanede yatmamı gerektirecek bişey olmadığı söylendi pre-par ve isoptin içiyordum bu ilaçları bile içmeme gerek olmadığını söyledi dr.
kendi dr suyumun azaldığını söylemişti diğer has.dr suyumun normal olduğunu bebeğimin hiçbir sorunu olmadığını söyledi kendi dr bıraktık maddiyat için bizi gittikçe yıprattı olmadık şeyler uydurmaya başlıyo bu günlerde doğum olursa küvezde yaşama şansı düşük olduğunu söyledi diğer dr bu haftalarda doğsa bile hiçbir riskin olmadığını söyledi
anlıcanız kızlar para için insan hayatını hiçe sayıyolar sadece para almak için olmadık şeyler söyleyip bizi bu hafta sıkıntı strese soktular ağlamaktan içim içimi yedi
şimdi başka hastane ve dr gidiyoz salı günü tekrar gidicem dua edin kızlar hayırlısıyla sağ salim kızımı kucağıma alayım şu son ayımızda çok strese girdim

iyi geceler kızlar ne oluyo topiğe yaaaaa:sinifsinif:
kimse yokkk belenay ablam seni bizde özledik
güzel dileklerin için cok saol canım benimŞeniz
sirrinenur canını sıkma tatlım yaaa bu dr nasıl biliyosds öyle yapsınalsanaalsanasmile
para için insanları strese sokmaya degermi umarım kızın
sag salim dogar sende kokusunu içine doya doya cekersinnnnnnn insalaaaaaaahhhhh:Saruboceq:
kızlar hepinizi kocaman öpüyommmmm cok özledim sohbet etmeyivereliniortak
ama ev toparlıyom malum tasınmak cok zorrrrrboshayallersmile

kızlar naber
topik niye boş yaw
şimdi yazamıyorum hepinizi öpüyorum çok özledim sizi görüşmek üzere opuyorumnanaktan

canım benim güzel dileklerin için sağol allah razı olsun böyle güzel şeyler duymaya şu aralar o kadar ihtiyacım varki anlatamam
allah'ın izniyle bebeğimin sağlığından şüphem yok ama dr ların söyledikleri ne kadarda olsa insanın moralini bozuyo işte
rabbim sanada sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah canım
a.e.o opuyorumnanaktan

canım benim cok haklısın ama inanıyorum hersey normal gidecek
bakma sen dr lara umarım hersey gönlünce olur
sen stres olmaki meleginde olmasın annenin hissetiği bütün duyguları oda yasıyo
biliyosun o simdi seni görmek için sabırsızlanıyodur ama üzgün olarak degil
hersey gönlünce olsun meleginede sagsalim kavustursunnnn öpüldünnnopuyorumnanaktan

şirinenur rahat ol bebeğim sen ve kızın güle oynaya ever geliceksiniz ve mutlu huzurlu bi şekilde büyüteceksin yavrunu bun ları düşün bidanem sen bekma herkezin sözüne hiç bi doktora güven olmuyor bizim anaokulundfa bi çocuk annesine bu çocuk sakat demişler bi bacağı yok ve beyninde problem var demişler hemde karnında 6aylıkken kadın krizlere girmiş ama allahtan korkusuna aldırmamış 3ay zehir gb geçmiş bi doğmuş maşallah boylu poslu kilolu sağlıklı bi bebek gene sevinememişler beyninde sorun olur die biraz ilerlemiş zaman hiç bişi olmadığı anlaşılmış okulun en akıllı çocuğu 6yaşında 95 çocuk içinde ilk kuranı kerime geçti ben okul öncesi, dersine giriyorum kitapların altını kendi okumaya başladı ben onu öğretmen yapıp bazen oturuyorum o kadar zeki ezberi mütiş yani dicam oki allah bize neyi nasip ettiyse onu görüyoruz rabbim bizi bunaltmasın hayırlı salih sağlıklı evlatlar versin canım benim sen kızına iyi bak gerisini allaha tevekkül et dua edicam senin i,çin

selam kıslar bu hafta netimde sorun vardı giremedim.çok sıkıldım ya doktora gittik perşembe günü kızım olacakmış cinsiyetini öğrendik üçlü test için kan verdim salı günü sonucu alacağım dua edin inşallah bişey çıkmaz

meleğim çok hareketli ya doktorum dahi dedi cadı bir kızın olacak diye ellerini bir açıp kapıyo kı görünce çok şaşırdım parmakları çok küçük meleğimin

kıslar rabbim isteyen herkese bu duyguyu en kısa zamanda yaşatır inşallah.çok güzel bir duygu her ay ultrasyonda büyüdüğünü gördükce çok heyecanlanıp seviniyorum hemen meleğimi kucağıma alasım geliyo bide meleğim çok hareketli ultrasyonda baktıkca bakasım geliyo

cnm çpok sevindim kız senesi galiba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…