Dokuz Doğuranlar

slm canım giriyorum ama zar zor evde net yok adamı ikna eder gibi oldum valla şimdi annemlerdeyimde o yüzden girebildim be gülüm senden nbr anacım

Valla canım o arkadaşlardan biride benim.30. haftada öğrendim oğlum olcağını.yani 7.5aydan sonra kızım değil oğlum olcağını ögrendik.hayırlısı olsun inşallah

ben herşeyi kıza göre hazırlıyorum desene bir erkek derse doktor son aylara doğru herşeyi yeniden düzeceğim kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

Mutluyum kolay gelsin canım allah kurtarsın allah bi avazda kurtarsın denmez sana allah dikişlerini hemen geçirsin meleğin sağ salim kucana gelsin inşallah sütüğn dolsun taşsın yavrunu besle büyüt güzel fotolarını ekle bizde sevelim bvizede dua et bitanem bende hayıtı bıraktım 115gün içtim maşallah bana tarihi geçti daha içerdim ama neysem:))))
bakalım bu ay iyi gelcekmi adet olabilcammı kocaman kistim varmış ya kasıklarımda öle ağrıyo korkuyorum büyüdümü daha çok die hakkımızda hayırlısı olsun canlarım görüşürüz

Valla canım o arkadaşlardan biride benim.30. haftada öğrendim oğlum olcağını.yani 7.5aydan sonra kızım değil oğlum olcağını ögrendik.hayırlısı olsun inşallah

ciddimisin yaa
ama ben ağlarım bana 7.aydan sora erkek derse daha şimdiden öle güzel ciciler aldımki üüüü varmı öle bi ihtimal
ama orasında hiç bişe görünmedi ben bile anladım kız oldunu kesindir heralde benimki ya

cmrm gözün aydın
kızıma arkadaş geliyo çok sevindim
ayy ekim annelerinde 14kız 20nin üstünde erkek var sen nie gelmiyon

haksever kist kötü bişe değil okadar ya kistle hamile kalan okadar çok kadın varki
şuan benim bebeğimin yanında bile kist çıktı bi problem teşkil etmezmiş ama korkmuştum ilk duyduğumda

haksever kist kötü bişe değil okadar ya kistle hamile kalan okadar çok kadın varki
şuan benim bebeğimin yanında bile kist çıktı bi problem teşkil etmezmiş ama korkmuştum ilk duyduğumda

valla bendede vardi kist hemde iki tane biri 26mm biri 27mm hemde kesenin etrafındada kanamam gözüküyodu.gerçi hiç alttan kanamam olmadı.kistlerinde hiiiiçbi zararını görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…