Dokuz Doğuranlar

günaydın herkese
28 nisan çrş günü doğum yaptım acil sezeryan sancım çıktı kalp atışı hızlanmıştı meleğimin 10 gün erken oldu şimdi ikimizde iyiyiz rabbime şükür

günaydın kızlar sezeryan olacam gün almaya gidiyorum ama büyük ihtimal yarın olurum

canım uğur geliyor öylemi yaaaaaa
sezen yarın herkes için dua edermisin canım yaaaa
doğuma girerken rabbim kolay doğumlar nasbip etsin tatlım ya ayyy ben bilem heyeceanlandım bak gördü
bizleri unutmaaaaaaaaaaaa:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın herkese
28 nisan çrş günü doğum yaptım acil sezeryan sancım çıktı kalp atışı hızlanmıştı meleğimin 10 gün erken oldu şimdi ikimizde iyiyiz rabbime şükür

herkeste kayradan haber varmı diyordu meğer sen doğum bilem yapmışsın
neyse canım allah analı babalı büyütsün inşallah kızın ismi zeynep dimi allah onu da size bağışlısın canım :ecrin_bebek::ecrin_bebek::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar bu arada günaydınlarrrrrrrrr nasılsınız
ben bugün yine annemlere gidicem birzdan yarında geçen günden kalan tahlilleri vercez sonucu ne zaman alıcaz bilmiyom
bide ultrasan var ehhh artık yarın belli olur inşallah
kızlar dua edinde tsh düzelmişmit tiroit illit şey
kızlar sizleri sefiyommmmmm
aslında girmiycektim ama neysemmmmmmm hepinizi öptümmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

günaydın herkese

hayırlı olsun canım oy yeriz biz o meleğini ne tatlıdır şimdi
:teytey: :teytey: :teytey:

canım benim ya kız topiği oldu burasıhihoyyyt hayırlı olsunnnn hayırlı ve saglıkla dogar insalaaaahhhhhhhhhhh:Saruboceq:

mutluyum insallahhh dogumun cokkolay gecer ve sagsalim gelirsiniz
kayracııııııım canım benim hayırlı olsun zeyneb geldi sonunda demek
en kısa zamanda görmek istiyommm

mutluyum cnm Allah kurtarsın..oğlunda sende Allah'a emanet olun.

kayracım gözün aydın cnm..Allah analı babalı büyütsün..darısı bizlerin ve tüm hamile arkadaşlarımızın başına.

cmrm kızın oluyormuş hayırlı olsun cnm.benim kızıma bir sürü arkadaş geliyor.sanırım bu sene kız senesi..topiğimiz prenseslerle doldu maşallah

cmrm kızın oluyormuş hayırlı olsun cnm.benim kızıma bir sürü arkadaş geliyor.sanırım bu sene kız senesi..topiğimiz prenseslerle doldu maşallah
saol canım allah razı olsun evet benim kızımında birsürü teyzelerinin kısları olacak galiba
doktordan cinsiyetini öğrenir öğrenmez çıkışta eltimle hemen kıyafet almaya çıktım 4 tane elbize aldım çok şekerler ya hemen olsada giydirsem
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

cmrm tebrik ederim canım kızına talip olabiliriz valla..

MUTLUYUM ALLAHIM kolay doğumlar versin inşallah.sağ salim bebişini kucağına al annesiii.dularım seninle

cmrm tebrik ederim canım kızına talip olabiliriz valla..

çok saol canım şimdiden kızımın okadar talibi oldukı.eşim diyo kimseye vermem zor bulduk biz onu tabi sonradan cinsiyeti değişmessen bir arkadaşıma doktoru kıs demişti yedinci aydan sonra erkek demiş delikafadulden delikafadulden delikafadulden

kızlar naber
bugün annemi çıkarıyoruz eve çok şükür
yarın görüşürüz artık ,geçen hafta çok devamsızlık yaptım bu hafta bol bol sohbet ederiz :lepi:

haklısın canım benim iyi olmam gerekiyoki meleğimde iyi olsun bende meleğimi kucağıma almak için çok sabırsızlanıyorum desteğin için sağol canım rabbim senide tez zamanda sevindirsin inşallah

canım benim güzel duaların için sağol
dediğin gibi her dr güven olmuyo artık çıkar uğruna insan hayatını bile hiçe sayıyorlar okuldaki çocuğunda sağlığının yerinde olmasına çok sevindim annesinin o üzücü haberi söylediklerindeki durumunu düşünmek bile istemiyorum ne kadar zor bir sınav ama bu sınavı başarıyla geçmiş rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah
allah'ın izniyle herşey yolunda buna inanıyorum rabbim dualarımızı hayırlı zamanda kabul etsin inşallah opuyorumnanaktan

aramıza bi cici kız daha geliyo ne güzel rabbim sağlıkla hayırlısıyla kurtarsın
üçlü testinde iyi çıkcak inşallah kalbini ferah tut canım opuyorumnanaktan

günaydın herkese

ne mutlu sağ salim kızına kavuşmuşsun kayracım inanki gözlerim doldu mis gibi kokusunu içene çekiyorsundur şimdi ikinizinde iyi olduğuna sevindim
rabbim bizede tüm hamile kardeşlerimizede o günleri göstersin inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlar sezeryan olacam gün almaya gidiyorum ama büyük ihtimal yarın olurum

sezencim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah iyi haberlerinizi bekliyoruz oğluşunun kokusunu duymaya az kaldı desene dualarımız senin için rabbim bi solukta kurtarsın opuyorumnanaktan

kızlar naber
bugün annemi çıkarıyoruz eve çok şükür
yarın görüşürüz artık ,geçen hafta çok devamsızlık yaptım bu hafta bol bol sohbet ederiz :lepi:

divincim rabbim annene acil şifalar versin durumu iyidir inşallah
a.e.o opuyorumnanaktan

Valla canım o arkadaşlardan biride benim.30. haftada öğrendim oğlum olcağını.yani 7.5aydan sonra kızım değil oğlum olcağını ögrendik.hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…