günaydın kızlar sezeryan olacam gün almaya gidiyorum ama büyük ihtimal yarın olurum
günaydın herkese
28 nisan çrş günü doğum yaptım acil sezeryan sancım çıktı kalp atışı hızlanmıştı meleğimin 10 gün erken oldu şimdi ikimizde iyiyiz rabbime şükür
günaydın kızlar sezeryan olacam gün almaya gidiyorum ama büyük ihtimal yarın olurum
günaydın herkese
28 nisan çrş günü doğum yaptım acil sezeryan sancım çıktı kalp atışı hızlanmıştı meleğimin 10 gün erken oldu şimdi ikimizde iyiyiz rabbime şükür
selam kıslar bu hafta netimde sorun vardı giremedim.çok sıkıldım ya doktora gittik perşembe günü kızım olacakmış cinsiyetini öğrendik üçlü test için kan verdim salı günü sonucu alacağım dua edin inşallah bişey çıkmaz
canım benim ya kız topiği oldu burasıhihoyyyt hayırlı olsunnnn hayırlı ve saglıkla dogar insalaaaahhhhhhhhhhh:Saruboceq:
saol canım allah razı olsun evet benim kızımında birsürü teyzelerinin kısları olacak galibacmrm kızın oluyormuş hayırlı olsun cnm.benim kızıma bir sürü arkadaş geliyor.sanırım bu sene kız senesi..topiğimiz prenseslerle doldu maşallah
cmrm tebrik ederim canım kızına talip olabiliriz valla..
canım benim cok haklısın ama inanıyorum hersey normal gidecek
bakma sen dr lara umarım hersey gönlünce olur
sen stres olmaki meleginde olmasın annenin hissetiği bütün duyguları oda yasıyo
biliyosun o simdi seni görmek için sabırsızlanıyodur ama üzgün olarak degil
hersey gönlünce olsun meleginede sagsalim kavustursunnnn öpüldünnnopuyorumnanaktan
şirinenur rahat ol bebeğim sen ve kızın güle oynaya ever geliceksiniz ve mutlu huzurlu bi şekilde büyüteceksin yavrunu bun ları düşün bidanem sen bekma herkezin sözüne hiç bi doktora güven olmuyor bizim anaokulundfa bi çocuk annesine bu çocuk sakat demişler bi bacağı yok ve beyninde problem var demişler hemde karnında 6aylıkken kadın krizlere girmiş ama allahtan korkusuna aldırmamış 3ay zehir gb geçmiş bi doğmuş maşallah boylu poslu kilolu sağlıklı bi bebek gene sevinememişler beyninde sorun olur die biraz ilerlemiş zaman hiç bişi olmadığı anlaşılmış okulun en akıllı çocuğu 6yaşında 95 çocuk içinde ilk kuranı kerime geçti ben okul öncesi, dersine giriyorum kitapların altını kendi okumaya başladı ben onu öğretmen yapıp bazen oturuyorum o kadar zeki ezberi mütiş yani dicam oki allah bize neyi nasip ettiyse onu görüyoruz rabbim bizi bunaltmasın hayırlı salih sağlıklı evlatlar versin canım benim sen kızına iyi bak gerisini allaha tevekkül et dua edicam senin i,çin
selam kıslar bu hafta netimde sorun vardı giremedim.çok sıkıldım ya doktora gittik perşembe günü kızım olacakmış cinsiyetini öğrendik üçlü test için kan verdim salı günü sonucu alacağım dua edin inşallah bişey çıkmaz
günaydın herkese
kızlar naber
bugün annemi çıkarıyoruz eve çok şükür
yarın görüşürüz artık ,geçen hafta çok devamsızlık yaptım bu hafta bol bol sohbet ederiz :lepi:
çok saol canım şimdiden kızımın okadar talibi oldukı.eşim diyo kimseye vermem zor bulduk biz onu tabi sonradan cinsiyeti değişmessen bir arkadaşıma doktoru kıs demişti yedinci aydan sonra erkek demiş delikafadulden delikafadulden delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?