Dokuz Doğuranlar

günaydın kızlar çok kararsızım eşimlede konuştum oda sildirme dursun dio niye sildiriyon diyo ama ben netin başına çok oturuyom herşeyi takar oldum ne güzel kafam rahattı halen kararsızım valla
neyse dün yeşilim die bi üye kazene söylüm dedi herhalde giderim ama neyse
eğer gelmessem bilinki gitmişimidir hakkınızı helal edin sonra eğer hameile kalırda o günleri gelirsem buraya koşa koşa gelicem söz size allah nasip ederse kızlar gitmemin sebebi durumlar hiç iyi değil değerlerim azda olsa yüksek kist illeti hiç erimimiş işte böyle kızlarrrrrrr

inşallah tezin doğrudur ayşecim burdan ayrıldığında psikolojinin düzelip bebişin gelceğine inanıyosan git çevrende seni dinlicek yardım edicek birileri vardır biz yardımcı olamıyoruz çok üzgünüm boşa konuşuyoz demek
buraya muhabbete kafa dağıtmaya geliyoz

sibelciğim sizlerde bende şimdiye kadar hiç birimiz boşa konuşmadık ama en uyğun olanı bu canım kızmayın ne olur daha haticenin elifin hiç haberi yok
ben inanıyorum bu sene gelicek bebeğim hemde en kısa süre içinde
bende buraya koşa koşa gelicem yeni nickimle mutlu bi şekildi
hepinizi çok seviyommmmmmmm:gitme::gitme::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ayşecim cnm bende senin dediğin gibi yaptım ama ben üyeliğimi sildirmedim sadece sık sık siteye girmedim...ama bu siteye girmediğim için hamile kaldım anlamına gelmiyor..psikolojin mutlaka etkileniyordur ama neden biraz kader gözüyle bakmıyorsun cnm...takma kafana alnında ne zaman yazıyorsa o zaman gelecek bebeğin.bende çok taktım bir aralar birde benim her ay gecikirdi adetim her ay heveslenirdim.ama olmazdı...
sonra önemsemedim işime yöneldim..ve birde baktımki hamileyim :) inan cnm önemli olan çok isteyip arzulamak değil vakit saatin gelmesi....Allah'ın izniyle gelecek bebeğin inş.üzülme çok düşünme yeter....

ayşe gidiyonmu :çok üzgünüm:
temelli gitmesen olmazmıydı cnm :gitme:

ayşe gidiyonmu :çok üzgünüm:
temelli gitmesen olmazmıydı cnm :gitme:

hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:sm_cool::sm_cool:temmellli gitmiyommmmmmmmmm
üyeliğimi sildircektim ama vazgeçtimmmmmmmmmŞenizŞeniz:sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyyt
ama kızlarrrrrr bi ara vermik gelmemek uzun süre kaç gün dayaabilirsemmmm:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ha kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr cumanız mubarek olsunnnnnnnnnnn haydi hep beraber el açalım dua edelim hepinizi çok seviyommmmmmmm
ama biraz uzak kalsam daha iyi olucakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

hayırlı cumalar kızlar
ayşecim dün sana msj yazdım ama cvp vermedin sanırım farketmedin. bende bebek düşüncesinin üzerinde yoğunlaşmamak için zayıflama topicinde takılıyorum hem kilo veriyorum hem kafamı dağıtıyorum hemde arada bir buradaki arkadaşlara yazıyorum hemde kilo vererek vucudumu hamileliğe hazırlıyorum.. sende böyle yapsan nasıl olur?

gördüm canım ama inan cevab yazacak gibi değildim ama gitmiyorummmmmmm
yok ben kkdan uzak durucam girersemde oyun oynuycam takmıycammmmmmmmmmmm kız sende takma bak nasıl geliyor bizim sıpalar
e hade öptüm seni bayyyyyyyyyyŞenizŞeniz

kızlar test yaptım negatttiiiff :) hayırlısı bakalım ne zaman gelicek bizim bebiş :) bide millet diyoya yarım saat 1 saat sonra silik çizgi diye bende yanıma koydum arada bakıyorum yarım saat oldu ama ne silik ne de silinmeyik çıkmıyo bi cızgı :)

ben anneme gidicam bu gün bayyyyyyyyyyyyyyyy hafta sonu ordayım kayınvalideme ütü alıcam annler gününe görümcemde ütü masası alıcak kendi anneme bişi bulamıyorum herşeyi var çamta almayı düşünüyorum hışçakalın annelerin annler günü kutluı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…