Dokuz Doğuranlar

iyi geceler kızlar nasılsınız geçmişi okuduğum kadarıyla iyisiniz allah daha daha iyiliğinizi artırsın
ayşecim çok takıyosun nolur bu kadar takma bende 6 yılımda aldım mucizemin haberini 7 yılımızdada inşallah 3 aylık olarak kucağımıza alıcaz yavrumuzu rabbim tüm isteyenlerede benim gibi bekleyenlerede nasip etsin sağlıkla hayırlısıyla
gecen çarşamba günü rutin kontrollerimize gittik oğluşum adam olmuş teyzeleri 2.300 gram boyuda 45.cm
şu anlık herşey yolunda gibi gözüküyo inşallahta sonuna kadar hep böyle gider sorunsuz sağlıklı bişekilde alırız onu kucağımıza
benden şimdilik bu kadar tekrar anneme geldiğimde yazarım hepinizi öpüyorum allaha emanet olun canyoldaşlar

günaydın kızlarrrrr....
kimse yok ama olsun ben yinede yazıcam.kızlar bu sabaha karşı rüyamda doğum yaptığımı gördüm.ama erken doğumdu 7 aylık doğum yapıyordum.bebeğimin kilosuda çok iyi hatırlıyorum 2500 gr dı.bana öyle söylüyorlardı.birde kızım değil oğlum oluyordu rüyamda.hayır olsun ama çok tatlıydı kızlar yaaaaa...öptüm kokladım bebeğimi.pamuk gibi beyazdı.çok etkisinde kaldım hayır olsun inş.korktum da hani erken doğum vs...Allah korusun.

maşallah cnm oğluşuna.kocaman olmuş.doğumada az kaldı cnm Allah bir nefeste kurtarsın senide tüm hamile arkadaşlarımızıda inş.sende oğlunda Allah'a emanet olun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…