çok şükür iyiyim ayşecim..evet uzun zamandır karşılaşamadık seninle..umarım sende iyisindir. olumunekankayizsmile
dualarım her zaman sizlerle..Rabbim isteyen tüm kullarınada sizlere tez saatte sağlıklı sıhhatli evlatlar verir inş.Rabbim açılan elleri geri çevirmezmiş.inş.en yakın zamanda sizlerde yaşarsınız bu güzel duyguyu.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
günaydın kızlar bana kızcaksınız ama bazı nedenlrden dolayı uzaklaşmak zorundaydım şimdi aranızdayım nasılsınız kızlar
ayşee nerdesin sen 1 seneden beri
kesin hamileymiş kızlar çitos.çokk sevindim.inşallah bu sefer sağlıkla bebişini kucağına alır
kızlar özbeke diyom ama benimde üyeliğimi sildirmek istiyom nolur bana kızmayın buraya girdimmi her topiği görüyom moralim daha çok bozuluyor doktorum bile kızıyor takma diyor 3 günden berii düşündün taşındım ne zaman hamile kalırsam o zaman geleyim kayıt yaptırayım üye olayım nolur kızmayın hepinizi çok seviyorum ben doktorun morali bilem iyi değildi ufffffff uffffffffffffffffffffff
slm canım iyiyim çok şükür sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyorselam sulezehra nasılsın canım
ne için bende çok aradım bebiş ama hiç bi zaman her topikte bebek görüyorum die çıkmayı düşünmedim
eğer bi rahatsızlık veriyosak biz gelmeyiz okey dastykaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?