Dokuz Doğuranlar

firdevs slm canım nasılsın oğluşunu büyüttün ne güzel tecrübelerini bekliyoruz artık vereliniortak

çok sağol canım allah razı olsun benim durm zor gibi sanki ben hamile kalamıcak gibiyim ane olamıcak gibiyim hayırlısı olsunnn:1no2::1no2::1no2:

günaydın kızlar bana kızcaksınız ama bazı nedenlrden dolayı uzaklaşmak zorundaydım şimdi aranızdayım nasılsınız kızlar

sana kızmakmı hemde seni aha böyle dövmek lazımm:mymeka::mymeka:aradada bi böyleeklava:klava:
hoşgeldin ee gidip uzun bi aradan sonra gelmenin sebebini anlatırmısın bi mahsuru yoksaaaa:kedi::kedi:

kesin hamileymiş kızlar çitos.çokk sevindim.inşallah bu sefer sağlıkla bebişini kucağına alır

canım bende çok sevindim uzun zamandır girimyordu zaten ya bendemi girmesem yaaaaa akannehirakannehir
ufffffffffff neyse darısı başımızaaaaaa:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar özbeke diyom ama benimde üyeliğimi sildirmek istiyom nolur bana kızmayın buraya girdimmi her topiği görüyom moralim daha çok bozuluyor doktorum bile kızıyor takma diyor 3 günden berii düşündün taşındım ne zaman hamile kalırsam o zaman geleyim kayıt yaptırayım üye olayım nolur kızmayın hepinizi çok seviyorum ben doktorun morali bilem iyi değildi ufffffff uffffffffffffffffffffff

kızlar ne diyorsunuz bakın kazene başvuru yapacammmmmmmmm kızmayınnnnnnnnnn hade akşama görüşürüzzzzzzz resmen bunalımdayımmmmmmmmm

ne için bende çok aradım bebiş ama hiç bi zaman her topikte bebek görüyorum die çıkmayı düşünmedim
eğer bi rahatsızlık veriyosak biz gelmeyiz okey dastykaydirigubbakcemile5

selam kıslar sonunda annemede net aldım burdanda size bağlanabileceğim oleyyyyyyyyyy nasılsınızzzzzz bakimmm varmı yeni hamişler

ne için bende çok aradım bebiş ama hiç bi zaman her topikte bebek görüyorum die çıkmayı düşünmedim
eğer bi rahatsızlık veriyosak biz gelmeyiz okey dastykaydirigubbakcemile5

yok canım olurmu hiç öyle şey siz bana asla ve asla rahatsızlık etmiyonuz bir süren etin başından kafamı toparlamak istiyomm sibelllllllllllllll
sen aradın 3 sene ben arıyom 5 sene ne farkederde allah hepinizin bebeğini bağışlasınnnnnnn sağsalim kucağınıza almayı nasip etsinnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…