Dokuz Doğuranlar

nasılsın canım meleğin nasıl uyuyomu yaramaz gamyoncuiremsu

iyiyim canım sen nasılsın.babamız göreve gitti bir haftalığına bizde oğlumla mecbur markete gidip geldik.yıkadım sonra uyuttum.şimdi uyuyo teyzesi...

sen nasılsın canım prensesin napıyo.valla iyi günlerin bunlar bolll boll dinlen..

iyiyim canım sen nasılsın.babamız göreve gitti bir haftalığına bizde oğlumla mecbur markete gidip geldik.yıkadım sonra uyuttum.şimdi uyuyo teyzesi...

oy canım oğlunu banyo yaptırıyosun yalnız olarak ay ben hiç cesaret edemem galiba.bir hafta oğlunla teksin ooo ne zor olur

sen nasılsın canım prensesin napıyo.valla iyi günlerin bunlar bolll boll dinlen..

prensesimle bugün çarşıya çıktık her gördüğümüzden alasımız geldi.baylıyorum ya bebek kıyafetlerine meleğime alışveriş yaptık bugün.canım inşallah bugünlerimi aramam çünkü artık yalnızlıktan bunalıma girdim oldum

valla baktım canım ama bende kız gözüküyo.oğlum var ama.gerçi 7.5aya kadar kızdı son anda döndü oğlum..

oy canım oğlunu banyo yaptırıyosun yalnız olarak ay ben hiç cesaret edemem galiba.bir hafta oğlunla teksin ooo ne zor olur

tekiz valla teyzesi eşimin işleri böyle askerle evlenirsen böyle olur işte. vala iş başa düşünce yıkanıyo canım ya.tabi bende onla beraber ıslanıyorum ama olsun.bıcı bıcı yapınca baya bi uyuyo benim oğluşum.rahatlıyo heralde ondan

valla baktım canım ama bende kız gözüküyo.oğlum var ama.gerçi 7.5aya kadar kızdı son anda döndü oğlum..

:) hamile kalmak için birlikte olduğunuz ayı yazdın dimi? mesela eylülde çalışma yapıp ekimde hamile olduğunu öğreniyoruzya. oradaki hamile kalınan ay demek eylülü kastediyor ben o şekilde yaptım diğer kişilere nedense doğru çıktı :uhm:

bende de kız gözüküyo ama ultrasyonda oglumun pipisini gördüm:dance::dance::dance::teytey::teytey:lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…