lightlife tebrik ederim valla topiğe bunalım saçmaya gelmiştim ama moral buldum yuppiiiiiiiiiiiii :teytey:
kızlarrrrr hamileyiiiimmm.. ama aramızda kalsın sadece sizler biliyorsunuz.. kese ve kalp atışı duyulunca söylicem etrafıma :)) Darısı isteyen herkeze olsun Allah yokluğunu aratmasın mafoldumben
cok şükür gelinin iyi canım biraz mankenliğe özenmiş boy uzun kilo az:)
artık 2 aftada bir kontrole gidiyoz
coooook özledim valla seni ahhhh gecen yaz ne güzel kalabalıktık herkesler dagıldı
sen işe başlıcaktın noldu kuşum
sırnaşık şey teşekkür ederim divinity :) Allah tez zamanda sana da sahlıklı sıhhatli hayırlı bir bebek versin vildancım.
HOŞGELDıN CANIM NASILSIN .canım benimmmmmmmmmmmmm dualarım seninle
hayırlı olsuuuuuuuuuuunnnn allah bizlerede nasip etsin inşalllllllllaaaaaaaaaaaaaahhh:teytey::teytey::teytey:
EVET KARDEŞ OLACAKLARTeşekkür ederim beryal :) kardeş kelimesi nedense çok hoşuma gitti sırnaşık şey
HEMEN SAT TARıHıNı EKLıYORUM TATLIM .ellerine sağlık beryal :) sat tarihim 6 nisan.
TEKRARDAN HAYIRLI OLSUN
BU ARADA TAKVıMıNı DEĞıŞTıR BAKıM .BEBıŞ TAKVıMı YAP
lightlife tebrik ederim valla topiğe bunalım saçmaya gelmiştim ama moral buldum yuppiiiiiiiiiiiii :teytey:
HOŞGELDıN CANıKOM .
NASILSIN BAKALIM BUGÜN .bilmiyorumkismile
HOŞGELDİN CANİKOM .
NASILSIN BAKALIM BUGÜN .bilmiyorumkismile
canım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok sevindim
hayırlısıyla kucagına alırsn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
hoşbuldum cnm sende hoşgeldin
iyi olmaya çalışıyorum
sen nasılsın çalışıyormusun şimdi
amin cnm hayırlısı olsun inşallah
ben şu ev işini halletsem benim bebek kendiliğinden gelecek inanıyorum ama ben evi çok problem yaptım kafaya taktım
bende evdeyim canikom .
Doruk üşütmüş biraz keyfi yok.
Ben çalışmıyorum .
Istediğim maaşı alamadım
şu an evdeyim.
Bodrumda daha yüksek alıyordum burda biraz daha düşük bende düşünüyorum şu an yada istediğim maaşı verecek yer bulursam çalışıcam .
bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile valla sıkıntı yapma dicem ama insan elinde olmadan kafaya takıyo ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?