hoşgeldiniz maviş ,papatya naber
hoşgeldiniz maviş ,papatya naber
vale yerleştinizmi yeni evinize net bağlattınızmı artık hergün gelirmisin cnm
dışarı çık dışarda havalar güzelhoşbulduk canım benim iyiyim saol sen nasılsınnn sıcaklar başladı bunaldım evdee bi gram esmiyo hava nası dayanıcam bilmiyom
iyi diyelim iyi olalım cnm ne olsun hayat yormaya devam ediyoriii tatlım sennasılsın
yerleştim canımcım herseyimi bitirdim ben anamın kızıyım tasındım iki günde evin her işini hallettim bugünde canımcım neti baglattı aslında evde kocikim ama hasret gider sen dedi kendisi uyuyor bende daldım buraya eeeeeee anlatın bakem ben yokken ne oldu buralardazemuszemus
dışarı çık dışarda havalar güzel
biz geçen sene istanbulda evde bunaldık dışarı serindi esiyordu
hatta ben pişik oldum boynum boğazım pişmişti eşarptan kaydirigubbakcemile3
iyi diyelim iyi olalım cnm ne olsun hayat yormaya devam ediyor
güle güle otur anam darısı bana ev taşıma deyince tüylerim diken diken oluyor
haziranda okullar kapanacak 20sinden sonrada günüm var gündeki misafirleri yolcu edip evi toplamaya başlıycam bende :bbo: çok heyecanlıyım bunalımdayım kafaya taktım daraldım offf pofffffff kafamçokkarıştı sanki hiç ev taşımadım
evelallah eşyaları eve bi atsaydık yerleşmek sorun değil isterse 1 ay sürsün
yeterki hayırlısıyla gidiyim başka bişey istemiyom
eeeee bugünde kimsenin keyfi yok bi benmi neşeliyimmmm
ne oldu herkese yawssssssbilmiyorumkismile
kızlarrrrr hamileyiiiimmm.. ama aramızda kalsın sadece sizler biliyorsunuz.. kese ve kalp atışı duyulunca söylicem etrafıma :)) Darısı isteyen herkeze olsun Allah yokluğunu aratmasın mafoldumben
selam kızlar anam beryal hangi arada derede taşındın sen zmire maşallah sana allah kavuştursun eşine canım
2 hafta oluyo şekerim
eşimde gitti yurt dışına 6 ayda bir göreceğiz birbirimizi((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?