kıslar bir sorum olacak hamilelik kaçıncı ayda giyilmeye başlanıyo.benim göbeğim baya büyüdü.pantolonlarım olmuyo zaten hamilelik pantolonu giyiyorum.göbeğimdende normal kıyafetimi giyemiyorum bugün ilk hamilelik tuniğimi diktirdim kafama göre olmuş bide pantolon verdim dikim için.acaba şimdiden giysem görmemişin çocuğu olmuş gibimi olur.
slm kıslaarrr bişi sorcam ya kıslar ben eşimi cok kıskanıyorum sevgimden mi bilmiyorum hiç bi kadınla samimi olmasını istemiyorum ya nasıl anlatılır kiii kıskanclıgım var bu kıskançlık baskalarına diiil sadece eşime karsı bu cok mu garip ???benim gibi olan arkadaslar var mııııı
tek bir tane bile hamile kıyafeti ne aldım ne giydim 9ay hamilelikten önce giydiğim kotlarımı giydim..bi türlü heves edip gerek duymadım.çokta rahattım canım ya..baya baya büyük bi göbeğim olmasına ragmen hep kotla gezdim.üstelik sadece 7kilo aldım hamileğimde. 70le kaldım 77-78le doğuma girdim.doğumdan sonra 67ye kadar düştüm bir haftada.şimdi yine eski kilomdayım..ama sen giy ben bayılıyorum giyenlerede hiç içinde kalmasın.allah nasip eder bitane daha bebiş verirse onda giyerim inşallah.ilerde içimde kalmasın bari
canım çok hevesleniyorum galiba bide uzun yıllar bekledim hamile kalmayı ondanda olabilir.bir arkadaştan geliyoduk arkadaşlarla terzicinin önünden geçerken aklıma geldi hemen girdim aklımdakı hamilelik modelinin çizimini yaptırdım tam istediğim gibi dikilmiş oda.ben kolay kolay istediğim modeli nedense bulamıyorum dikim çok iyi oluyomus. :icecream:
güle güle giy canım benim.allah içine sindirsin inşallah...inanırmısın benim dogru dürüst hamile resmim bile yok.bende bi acayibim canım.doğuma giderken bikaç tane çekilmiştim.oda görsen doğuma değil düğüne gidiyom sanki kotlar çizmeler makyaj..dogumhanede beklerken doktorum geldi dediki ee artık istersen çizmeleri çıkarda bi terlik giy ne gülmüştük ama bi görsen.bi gram panik yok heyecan yok.allah yardımızmı oluyo ne..
oo panik olmaya ben üstüme tanımamda zaten kaç kerede boğuluyodu zor yetiştirdik hastaneye.ama doğuma giderken rahattım yani.belkide kavuşucam artık acı vız gelir dediğim içindir..
kıslar bir sorum olacak hamilelik kaçıncı ayda giyilmeye başlanıyo.benim göbeğim baya büyüdü.pantolonlarım olmuyo zaten hamilelik pantolonu giyiyorum.göbeğimdende normal kıyafetimi giyemiyorum bugün ilk hamilelik tuniğimi diktirdim kafama göre olmuş bide pantolon verdim dikim için.acaba şimdiden giysem görmemişin çocuğu olmuş gibimi olur.
KIZLAR BUGÜN DOKTORA GİTTİM 3 TANE YUMURTA OLUŞMUŞ SÜPER DEDİ DOKTOR BEN BİDAHAKİ AYA OKULLAR KAPANINCA İSTİYODUM AŞILAMA DOKTOR ÜÇÜDE ÇATLICAK GB OLURSA AŞILAMA YAPARIZ DEDİ ŞANS YÜKSEK OLUR DEDİ EŞİMDE HEMEN TABİ YAPALIM DEDDİ BEN YATMAK FALAN GEREKMİYOMU DEDİ DOKTOR YOK DEDİ YARIM SAAT BURDA YATICAKSINIZ BAŞKA YATMAYA GEREK YOK EĞER DÖLLENİRSE 6GÜN SONRA ATILIYO DEDİ KESEYA ÖLE YANİ BAKALIM CUMARTESİ GENE GİDİCAM DUA EDİN KIZLAR ŞİMDİ 15,5 - 14 -15 MM MİŞ ÜÇ TANE CUMARTESİ 22 FALAN OLSUN LAR İMNŞALLAH KIZLAR DUA EDİN NOLURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:Saruboceq:
KIZLAR BUGÜN DOKTORA GİTTİM 3 TANE YUMURTA OLUŞMUŞ SÜPER DEDİ DOKTOR BEN BİDAHAKİ AYA OKULLAR KAPANINCA İSTİYODUM AŞILAMA DOKTOR ÜÇÜDE ÇATLICAK GB OLURSA AŞILAMA YAPARIZ DEDİ ŞANS YÜKSEK OLUR DEDİ EŞİMDE HEMEN TABİ YAPALIM DEDDİ BEN YATMAK FALAN GEREKMİYOMU DEDİ DOKTOR YOK DEDİ YARIM SAAT BURDA YATICAKSINIZ BAŞKA YATMAYA GEREK YOK EĞER DÖLLENİRSE 6GÜN SONRA ATILIYO DEDİ KESEYA ÖLE YANİ BAKALIM CUMARTESİ GENE GİDİCAM DUA EDİN KIZLAR ŞİMDİ 15,5 - 14 -15 MM MİŞ ÜÇ TANE CUMARTESİ 22 FALAN OLSUN LAR İMNŞALLAH KIZLAR DUA EDİN NOLURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:Saruboceq:
slm kıslaarrr bişi sorcam ya kıslar ben eşimi cok kıskanıyorum sevgimden mi bilmiyorum hiç bi kadınla samimi olmasını istemiyorum ya nasıl anlatılır kiii kıskanclıgım var bu kıskançlık baskalarına diiil sadece eşime karsı bu cok mu garip ???benim gibi olan arkadaslar var mııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?