Dokuz Doğuranlar

sebepli kıskançlıkmı sebepsiz kıskançlıkmı olduguna bağlı canım**

tek bir tane bile hamile kıyafeti ne aldım ne giydim 9ay hamilelikten önce giydiğim kotlarımı giydim..bi türlü heves edip gerek duymadım.çokta rahattım canım ya..baya baya büyük bi göbeğim olmasına ragmen hep kotla gezdim.üstelik sadece 7kilo aldım hamileğimde. 70le kaldım 77-78le doğuma girdim.doğumdan sonra 67ye kadar düştüm bir haftada.şimdi yine eski kilomdayım..ama sen giy ben bayılıyorum giyenlerede hiç içinde kalmasın.allah nasip eder bitane daha bebiş verirse onda giyerim inşallah.ilerde içimde kalmasın bari

canım kıskanman çok normal heleki hamilelik döneminde galiba kıskançlık dahada artıyo.bende kıskanıyorum ama çok fazla değil bazı insanlar kendini yıpratacak kadar kıskanç oluyo ay o hem seni hem eşini üzer

canım çok hevesleniyorum galiba bide uzun yıllar bekledim hamile kalmayı ondanda olabilir.bir arkadaştan geliyoduk arkadaşlarla terzicinin önünden geçerken aklıma geldi hemen girdim aklımdakı hamilelik modelinin çizimini yaptırdım tam istediğim gibi dikilmiş oda.ben kolay kolay istediğim modeli nedense bulamıyorum dikim çok iyi oluyomus. :icecream:

güle güle giy canım benim.allah içine sindirsin inşallah...inanırmısın benim dogru dürüst hamile resmim bile yok.bende bi acayibim canım.doğuma giderken bikaç tane çekilmiştim.oda görsen doğuma değil düğüne gidiyom sanki kotlar çizmeler makyaj..dogumhanede beklerken doktorum geldi dediki ee artık istersen çizmeleri çıkarda bi terlik giy ne gülmüştük ama bi görsen.bi gram panik yok heyecan yok.allah yardımızmı oluyo ne..

allah razı olsun canım.şimdiden fotoraf çektirmeye başladım ben.iyi sakinsin ben azıcık sancım başlasa dünyayı ayağa kaldırırım galiba panikliğimle çok panik biriyim.bebeğim olunca genzinine kaçr diye sor emziririm galiba korkumdan

oo panik olmaya ben üstüme tanımamda zaten kaç kerede boğuluyodu zor yetiştirdik hastaneye.ama doğuma giderken rahattım yani.belkide kavuşucam artık acı vız gelir dediğim içindir..

oo panik olmaya ben üstüme tanımamda zaten kaç kerede boğuluyodu zor yetiştirdik hastaneye.ama doğuma giderken rahattım yani.belkide kavuşucam artık acı vız gelir dediğim içindir..

ay canım haklısın kavuşma sevinci belkide paniği alıyordur.ay bebeklerde boğulma gibi seylerden çok korkarım inan oan bayılırım galiba allahım esirgesin meleklerimizi :Saruboceq: :Saruboceq: ben yalnızken evde nasıl karnını doyururum diye düşünüyorum şimdiden galiba bir saatte zor emziririm boğulur diye.

karnın büyüdüyse giycen tabi deli ben aldım çoktan ama giyemiyorum utanıyorum zaten kocaman oluyo eşofman falan giyiyorum genelde bisürü elbise aldı kocam hevesli hevesli ama giyemiyorum hem göbeğim yok hem utanıyorum =)
elbiseyi sevmiyorumya bikere ondan heralde ölede güzel ve sevimlilerki

KIZLAR BUGÜN DOKTORA GıTTıM 3 TANE YUMURTA OLUŞMUŞ SÜPER DEDı DOKTOR BEN BıDAHAKı AYA OKULLAR KAPANINCA ıSTıYODUM AŞILAMA DOKTOR ÜÇÜDE ÇATLICAK GB OLURSA AŞILAMA YAPARIZ DEDı ŞANS YÜKSEK OLUR DEDı EŞıMDE HEMEN TABı YAPALIM DEDDı BEN YATMAK FALAN GEREKMıYOMU DEDı DOKTOR YOK DEDı YARIM SAAT BURDA YATICAKSINIZ BAŞKA YATMAYA GEREK YOK EĞER DÖLLENıRSE 6GÜN SONRA ATILIYO DEDı KESEYA ÖLE YANı BAKALIM CUMARTESı GENE GıDıCAM DUA EDıN KIZLAR ŞıMDı 15,5 - 14 -15 MM MıŞ ÜÇ TANE CUMARTESı 22 FALAN OLSUN LAR ıMNŞALLAH KIZLAR DUA EDıN NOLURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:Saruboceq:

Allah gonlyune gore versin bacim :Saruboceq: utandirmasin insallahhh :Saruboceq:

inş.cnm inş..Rabbim gönlüne göre versin her şeyi..inş.sende bu aşılama ile hamile kalırsın cnm :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Herkese hayırlı Cumalar....

sinemcim umarım iyisindir.uzun zamandır karşılaşamadık halini hatrını soramadım...

mutluyumdan haber yok sanırım..tabi şimdi bebişiyle zaman geçiriyordur.doya doya seviyordur oğluşunu :)

divinity de unuttu buraları.. boshayallersmile neyse..........

ay ayyyyy yerim ikinizide hamilelik stresi sarmış ikisinide
canlarım şöyle söylim hamilelerin göbişleri kişiden ki
şiye değişir.kiminin 3 aylık çıkar göbeği kiminin 6 aylıkken belli olmaya başlar.
nasıl rahat ediyorsanız öle giyinin ve unutmayın ki bebeğinizin ve sizin sağlığınız hiçbirşeyden önemli değil.
ne istiyorsanız onu giyin .
ben çok spor ve rahat giyindim.hamile tşört hamile elb
isesi tunik hamnile kapri herşey giydim wallah .
çok ta hoşuma gitti.
bu günler geri gelmiyor giyin wallahi
kıskançlık olayına gelince.
şu an kendinizi hamilelikten dolayı şişmiş ,kilo almış gibi görenler oluyo .ama ben kilolu olmama rağmen kendimi çok iyi ve seksi hisstmiştim .
çünkü hamilelik çok özel ve güzel bir duygu .eşleri kıskanmak iyi ama yerinde ve dozunda .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…