kaydirigubbakcemile3 zaten o istiyo diye giyiyoyrum nası hoşuna gidiyo allahım nasıl bi aşkla bakıyo varya ya giysene aldıklarımı dio hep ama daha minik resim eklemiştim ama sildim az önce
2010 ekim göbüşlerindeki duruyı sadece
selammmm herkese canlarımm herkesin bu mübarek günde rabbim dualarını kabuletsin inş nasılsınız arkadaşlar çok şükğr sizi yakaldım
hgdin sumoş canım nasılsın nerelerdesin sen ya.inşallah meleğinde çok iyidir
hoşgeldin sumoş cum amin inşallah:Saruboceq:
merak etme cmrm ben ilk geçtimiz ctesi hissettim doktor sırasını beklerken iki defa pıt yaptı soldan
doktora sordum ne zaman başlıcak die başlar bundan sora yavaş yavaş dedi en yoğunu bugündü ama ya çok değişikl bişedi resmen poposunu kaldırıp yer değiştirmiş gibi oyy
en kısa zamanda hiseedersin sende sabırlı ol seninki benimkinden daha tembel ve uslu işte hehe
çok şükür canım bende kızımda iyiyiz allaha şükür.hazırlıklara başlıyoruz yavaş yavaş aynı zmanda heyecan korku herşey başladı bende memlekette yapacam doğumu inş o yüzden memlekete gittim ve orada doktor hastane ayarladık bakalım artık hayırlısı rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize. göbüşleriniz çıktımı sizin ayy şimdi ne tatlı duruyodur beni görenler doğum ne zman diyolar 2 ay sonra diyorum kimse inanmıyo 5 aylık sandık diyolar ayy çok hoşuma gidiyo öyle ama halbuki bayağı kilo aldım boyum uzun diye göstermiyo
canım inşallah en kısa zamanda hareketlerini duyarım.ay ayın 29 bekliyorum doktora gitsemde meleğimin nasıl olduğunu görsem diye.ultrasyonda bakmak hoşuma gidiyo
canım doğumunu normalmi düşünüyosun.ben korkuyorum ya epidural normal doğum düşünüyorum.fazla kilo almamışın ozaman kaç kilo aldın göbeğim yemek yiyince top gibi oluyo benim.çok geriliyo delikafadulden delikafadulden
valla bende çok korkuyorum ondan sezaryan istedim sonra doktorum epidural normal doğumu anlatınca aklıma yattı bakalım artık hangisi olursa aslında çok kilo aldım 55 kiloyla hamile kaldım şimdi 70 olmuşumdur daha dartılmadımda olmuşumdur yani sen kaç kilo aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?