GÜNAYDIN CANLARIM
HAYIRLI CUMALAR OLSUN HERKESE
DORUK BÜTÜN TEYZELERİNİN ELLERİNDEN ÖPÜYOR gamyoncuiremsu
benide umut listesine ekleyebilirsiniz canlar boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
günaydın beryalcim nasılsın?doruk paşamız nasıl.sanada hayırlı Cumalar canım.bende doruğu güzel yanaklarından öpüyorum.
hoşgeldin kuşum .sanada hayırlı cumalar.
prenses eylül nasıl
resimlerini bekliyoruz.
benide umut listesine ekleyebilirsiniz canlar boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
selam herkese hayırlı cumalar
karnın büyüdüyse giycen tabi deli ben aldım çoktan ama giyemiyorum utanıyorum zaten kocaman oluyo eşofman falan giyiyorum genelde bisürü elbise aldı kocam hevesli hevesli ama giyemiyorum hem göbeğim yok hem utanıyorum =)
elbiseyi sevmiyorumya bikere ondan heralde ölede güzel ve sevimlilerki
KIZLAR BUGÜN DOKTORA GİTTİM 3 TANE YUMURTA OLUŞMUŞ SÜPER DEDİ DOKTOR BEN BİDAHAKİ AYA OKULLAR KAPANINCA İSTİYODUM AŞILAMA DOKTOR ÜÇÜDE ÇATLICAK GB OLURSA AŞILAMA YAPARIZ DEDİ ŞANS YÜKSEK OLUR DEDİ EŞİMDE HEMEN TABİ YAPALIM DEDDİ BEN YATMAK FALAN GEREKMİYOMU DEDİ DOKTOR YOK DEDİ YARIM SAAT BURDA YATICAKSINIZ BAŞKA YATMAYA GEREK YOK EĞER DÖLLENİRSE 6GÜN SONRA ATILIYO DEDİ KESEYA ÖLE YANİ BAKALIM CUMARTESİ GENE GİDİCAM DUA EDİN KIZLAR ŞİMDİ 15,5 - 14 -15 MM MİŞ ÜÇ TANE CUMARTESİ 22 FALAN OLSUN LAR İMNŞALLAH KIZLAR DUA EDİN NOLURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:Saruboceq:
ay ayyyyy yerim ikinizide hamilelik stresi sarmış ikisinide
canlarım şöyle söylim hamilelerin göbişleri kişiden ki
şiye değişir.kiminin 3 aylık çıkar göbeği kiminin 6 aylıkken belli olmaya başlar.
nasıl rahat ediyorsanız öle giyinin ve unutmayın ki bebeğinizin ve sizin sağlığınız hiçbirşeyden önemli değil.
ne istiyorsanız onu giyin .
ben çok spor ve rahat giyindim.hamile tşört hamile elb
isesi tunik hamnile kapri herşey giydim wallah .
çok ta hoşuma gitti.
bu günler geri gelmiyor giyin wallahi
kıskançlık olayına gelince.
şu an kendinizi hamilelikten dolayı şişmiş ,kilo almış gibi görenler oluyo .ama ben kilolu olmama rağmen kendimi çok iyi ve seksi hisstmiştim .
çünkü hamilelik çok özel ve güzel bir duygu .eşleri kıskanmak iyi ama yerinde ve dozunda .
ay canım aynen bende utanıyorum ya dün akşam eşim işten geldiğinde üzerimdeydi tuniğim eşim bayıldı.çok tatlı olmusun dedi yatana kadar çıkarttırmadı :kedi: :kedi:
hg johnnybravo,cmrm nasılsınız?sizlerede hayırlı Cumalar.bebişleriniz nasıl bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?