Dokuz Doğuranlar

çok haklısın canım doğru diyosun benimde buraya üye olalı iki sene olacak hep burdaydım aranızdan hiç çıkmadım beraber güldük beraber ağladık beraber üzüldük ben hep tek topiğe takıldım oda burası siz nerde ben orda inan burdaki arkadaşlarımın dışında hiç arkadaşım yok iyiki varsınız halimize çok şükür bugünleride gördük rabbim umut listesindeki bütün arkadaslarımın en kısa zamanda meleğine kavuşmasını nasip etsin inş en kısa zamanda onlar adınada sevincez HEPİMİZ BİRİMİZ BİRİMİZ HEPİMİZ İÇİNN olumunekankayizsmile

canım ben şimdiden beştane elbisesini aldım
aldıklarımı yazayım
iki paket hazır bez
iki tane tulum
iki tane sadece alt tulum
dört tane çorap
beştane elbise
dalin şampuan seti
birtane yelek ördüm
birtane bez ayakkabı
4 tane alt eşorfman
bunlar benim aldıklarım
annemler ve ablamların aldıkları hariç onlarda almış baya bundan sonra fazla almıycam zaten kıyafeti annemler çok almış.benim meleğim biraz geç geldiği için annemler hersey almak istiyo onlar benden hevesli.ablam laylay takımını dahi almış.galiba geç gelen bebiş kıymetli oluyo

güle güle giyidr canım bide bebek bezi en az 10 paket bulundur evde en çok o lazım olacak bebekler tabi kıymeyli oluyor canımm allah hepsini giydirmeyi nasip etsin inş sende günlük deiştirirsin bi günde iki kıyafet giyer ayrı ayrı en azından giyinilmiş olur sonra kenarda kalmasınn için sine sine giydir annesi

yavaş yavaş dağlımaya başladık sanıırımm ben biraz oyunla kafa dağıtıcam kızlarr uykum geldide uyumamak için azcık oyunuyum gözüm açılsınn yine görüşürüzzz inşş hep böle birarada ollalımm allaha emanet olunn

canım ben heray bir paket hazır bez almayı düşünüyorum.ama kaçlık alacağım iki paketinide 3-6 lık aldım.bundan sonra 4- 9 luk alayım diyorum.rabbim herkese nasip etsin ya hele umut listemizde kimse kalmaz inşallah.

oooooo maaa şşallah sulezehra beryal vede ceylangözlüm selam kıslar ne güzel birilerini görmek burada

:))))) naber teyzoşlar birazdan kontrolümüze gidicez bebeişimi görcem hayırlısıyla :)))
HAYIRLISIYLA GİT GEL CANIM .
AZ KALDI SENİNDE DİKKAT ET .
BEBİŞİMİZE İYİ BAK ANNESİ.
DOĞUM İÇİN GÜN BELLİ OLDUMU TATLIM
insallahhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: isteyen herkese Rabbim versin en yakin zamanda :kedi:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
slm canım ben hergün bakıyorum malesef kimse yok
ev saibide evi terketmiş misafirler dururmu divin nerelerde

SELAM KUŞUM NASILSIN

hayırlı cumalar kızlar dualarınızda banada yer verin inşallah üç yumurtada büyürde şansım çoğalır nolur birbirimize duamız kabul olur allah hepimize olmayanlara nasip etsin olanlarında hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah benimde olsun bu yaz benim bayramım olsun inşallah içim kıpır kıpır allahım nolur daha faz<la boynu bükük bırakma nolur allahım nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…