Dokuz Doğuranlar

5kilo aldım şimdiden resmimi ekliyim tekrar

maşallah sibel canım bende anormallikmi var acaba.ama fazla almaktanda korkuyorum ben.zaten akşam yürüyüşlerine başladık eşimle bir hafta sonrada sabahta yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum.ama eşim yalnız gitmemi istemiyo

ohooo kız siz onlara kilomu diyosunuz amannn ben ilk haftalarda başladım almaya bulantı felan olmayınca aldı başını gitti kilolar allahtan boydan kurtarıyorum herkes oğlunmu olacak diyo yok kız diyorum ama çok güzelleşmişsin çok yakışmış diyolar kızlarda çirkinleşirmiş anne güyaa

hoşgeldin mavişim nasılsın kuzum nasıl gidiyo oğluşun napıyo bakalım

hoşbulduk canım sende hoşgeldin dönmüşsün memleketten iyiyim canım gece uykusuz kalmam dışında oğluşum iyi maşallah kıpır kıpır geceleri uyutmuyo annesini yarın kntrolumuz var kaç kilo olmuş oğluşum bakalım sen nasılsın kızın nasıl yaramazlık yapıyomu

eski resmilerimi görenler 5 kilonun nerde oldunu sölesin kabul ediyorum 2 kilosu memelerimde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sorma teyzesi maşşallah çok hareketli bizim kız bende geceleri nefes almakta zorlanıyorum artık ya canım senin göbüşünde yavaş yavaş aşağı inmeye başladımı sanki benimki biraz indi gibi

cümleten hoşbuldum kızlarr nasılsınızz sibel kıss daha pek belli olmuyo göbişin ama maşallah canımm çok güzel çıkmışınn cemremm sen nasılsın canım kilolardan bahsediyosunuzz hmm ben 59la hamile kaldım en son 72dim şimdi 75 filan olmuşumdurr beni görende sen doğurcan yakında diyo karnım aşagıda oldugu için ama basından beri oğluşum aşagıdaydı hiç çıkmadı öle diyenlere allah korusun daha iki ayım var diyom

anlamadığım adam gibi yemekde yemiyorum ne çikolotoo ne tatlı sürekli meyv ekmekte yemiyorum doğru düzgün sinir olduğum o yesemde alsam gam yemicem bebeğim sağlıklı olsunda zaten kilo lazımdı bana biraz

sorma teyzesi maşşallah çok hareketli bizim kız bende geceleri nefes almakta zorlanıyorum artık ya canım senin göbüşünde yavaş yavaş aşağı inmeye başladımı sanki benimki biraz indi gibi

maşallah kızına canımm benim göbiş hep aşagıdaydı ben anlamıyom ama gören öle diyo düşmüş karnın diyo bende hep böleydi diyom inanmıyolar gecen kadının biri akşama doğum yaparsın dedi hala burdayımm milleti takmıyomm valla dünde mevlütteydim dokuz aylık gibi duruyomuş karnım daha yedi diyincee daha şişicen o zaman sen diyolar

bu resimde 5 kilo fazlam var işte anlamadığımda o zaten kimse inanmıyo nerde 5kilo diye bende bilmiyoum kalçalar aynı gibi bacaklar aynı
kıyafetlerim çoğu oluyo sadece pantolonlarımın düğmesi bağlanmıyo okadarda olsun dimi dapdar pantlardı

canım senin boyun uzundu galiba bende fazla boy olmayınca kilo alınca hemen belli oluyo.bana yakışan kilo 48 ondan yukarısı biraz fazla oluyo hele son aylarıma doğru top şeklinde olurum galiba.meleğin sana kavuşmak için hiç yukarıya çıkmamış nıyetide yok galiba

:lepi::lepi::lepi:

21/ 05/ 2010

CUMA

SAAT: 12:30

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

**** İSİM***_________***CİNSİYET***_________ DOĞUM _______ İSMİ ___

1.okyanus84:____________ KIZ ____________ 27 AĞUSTOS ______ İREM SU
2.hakca:________________ KIZ ____________ 11 EYLÜL _________ EYLÜL
3.süpriz_mucize: ________ KIZ ____________ 12 EKİM ___________ELİF YAĞMUR
4.beryal:________________ ERKEK _________ 5 EKİM ___________ SEMİH DORUK
5.bircan:________________ KIZ _____________28 EKİM___________HÜMA
6.tatlibebek: ____________ KIZ_______________________________ BERRA ZEYNEP
7.hlymms:______________ ERKEK ___________ 11 ARALIK ______ FATİH KEMAL
8.sevgii:) _______________ ERKEK ___________
9.sessizdeniz: __________ ERKEK VE KIZ ____ 2 ARALIK ________ EYMEN EFE & ESLEM NUR
10.yaren35:_____________ ERKEK __________ 27 ARALIK __________ YAĞIZ
11.benbilirim: ___________ ERKEK ___________
12.muhasebe22 : ________ ERKEK __________
13.ESCALES: __________ ERKEK __________ 15 OCAK ________ ATEŞ TAMER
14.serra84: _____________ ERKEK __________
15.chen :_______________ ERKEK __________
16.firdevs2006: __________ ERKEK __________ 11 ŞUBAT ________ MEHMET KÜRŞAT
17.yeb2004: ____________ ERKEK _________
18.limonnnnn: ___________ KIZ _____________
19.nilaykisir: ____________ ERKEK __________ 26 ŞUBAT ________ ALİ TOPRAK
20.burcinn: _____________ ERKEK VE KIZ ____15 ŞUBAT________ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
21.megryann : __________ KIZ ________________ 5 MART _________AYŞENUR
22.elif_ba: _________________________________
23.BEBEGIMIZ: ____________________________
24.k.a.y.r.a. : ___________ KIZ ______________ 28 NİSAN _________ ZEYNEP
25.mutluyum1111 : ______ ERKEK ___________ 03 MAYIS _________ UĞUR
26.acrinsu : ____________ ERKEK _____________________________ BULUT
27.dezy : ______________
28.sirrinenur : __________ KIZ _________________________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : ____________________________________________
30.bebis02 : ______________________________________________

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: CİCİ HAMİLELERİMİZ **** ANNE ADAYLARIMIZ

**** İSİM***____________*** SAT***__________***CİNSİYET***_________ DOĞUM _______ İSMİ ___

1.huzeyfe:_______________ 7 EYLÜL ___________ ERKEK ______________________ AHMET YASİR
2.abyosun:______________ 10 EYLÜL ___________ERKEK
3.sinemis84:____________ 20 EYLÜL __________ ERKEK________________________ POYRAZ AKIN
4.ozbek83:______________ 22 EYLÜL __________ KIZ ___________________________ EBRU
5.gize:__________________15 EKİM ____________
6.sumos23:_____________ 19EKİM_____________ KIZ ___________________________
7.mavı_gozlü____________ 22 EKİM ____________ ERKEK _______________________ MURAT KAAN
8.elif..timureren _________ 22 EKİM ____________ KIZ ___________________________ AZRA
9.papatya0_____________ 30 KASIM __________ ERKEK ________________________ YAHYA YİĞİT
10.mopsy_______________ 2 ARALIK____________ KIZ___________________________ ALİSA
11.cmrm _______________ 9 OCAK ____________
12.johnnybravo __________ 9 OCAK ____________
13.orays _______________ 25 ŞUBAT ___________
14.olcayelis _____________
15.rufeyde serra _________ 20 ŞUBAT
16.vildan1 _______________ 23 ŞUBAT ___________

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.divinity vildangel )
2.belenay:
3.neslihan165:
4.dil_nur:
5.sulezehra:
6:&ayla&:
7.bilgen35:
8.dyd
9.vale14 (osmaniye 80)
10,bitte
11.mercanayse
12.gelevera
13.xaysex
14.azra2
15:eleyna
16:rozalin
17.sekerkiz67
18.haksever
19.Niran77
20. lightlife
21.ceylagozlum

LİSTEYİ GÜNCELLEDİM

UZUN SÜRE TOPİĞE GELMEYENLERİ SİLECEĞİM[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…