beryalcim hoşgeldin nasılsın canım doruk paşa nasıl annesi şimdi çok tatlı olmuştur maşallah
hgdin beryal canım
canım senin boyun uzundu galiba bende fazla boy olmayınca kilo alınca hemen belli oluyo.bana yakışan kilo 48 ondan yukarısı biraz fazla oluyo hele son aylarıma doğru top şeklinde olurum galiba.meleğin sana kavuşmak için hiç yukarıya çıkmamış nıyetide yok galiba
kızlarr kilo almaktan korkmayınn yiyebildiğiniz kadar yiyin yani kesmeyin yemekten kendinizi yarın olsada oğluşun kilosunu öğrensem çok merak ediyomm
beryalim nasılsın kuzum bizim kızımızın adı selinay efsa olacak inş listeye eklermisin
hoşbulduk canlarım .
doruk paşa ve ben çok iyiyiz.
babamız yurt dışında bizde anneannemizde kalıyoruz izmirdeyiz.
sizler nasılsınız.
bebişler nasıl[/Q
rabbim kavuştursun canım.ay ne zordur ya eşten ayrı olmak maşallah dorukta büyümüş daha dün doğduğu haberini almıştık yakında çapkınlığada başlar :lepi:
oyyyyyyy yerim ben o prensesi
hemen ekliyorum listeye
ismiyle yaşasın inşallah.
sağlıkla..
hoşbulduk canlarım .
doruk paşa ve ben çok iyiyiz.
babamız yurt dışında bizde anneannemizde kalıyoruz izmirdeyiz.
sizler nasılsınız.
bebişler nasıl
en iyisini yapıyorsun kuşum .
bol bol taze sebze meyve.
bol bol su maden suyu
taze sıkılmış portakal suyu için.
haftada 3 kez balık tavuk yada et yiyin.
hergün ceviz fındık fıstık.
Hayde kızlar bu topİk sahİpsİz deĞİl.
Sakın terkedİlmİŞ gİbİ bırakmayın burayı
kaÇ kİŞİ bu topİkle beraber hamİle kaldı .
Lİsteye bakıyorumda kaÇ tane bebeĞİmİz oldu.
Bu Çok gÜzel
her anımız buradaydı.
Ben kopamıyoprum burdan.
Sİzlerİ Çok sevİyorum .
Ve İnanıyorum kİ umut lİstemİzdekİ tÜm arkadaŞlarımız da en hayırlı zamanlarda meleklerİne kavuŞacaklardır.
Rabbİm bÜyÜktÜr unutmayalım
doktor banada kıs dedi ama sonradan değişirmi acaba cinsiyeti.kıyafetlerini hep ona göre alıyorum.
cmrm bana herkes kesin oğlan bak görürsün diğer ay giitiğinde oğlan diyecek diyolardı ama hala kız ben çok mutluyum yaa kız olmasından tabi oğlanda olsa çok mutlu olacaktım annem hep oğlan istiyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?