Dokuz Doğuranlar

kızlarr kilo almaktan korkmayınn yiyebildiğiniz kadar yiyin yani kesmeyin yemekten kendinizi yarın olsada oğluşun kilosunu öğrensem çok merak ediyomm

beryalim nasılsın kuzum bizim kızımızın adı selinay efsa olacak inş listeye eklermisin

canım evet 1.70 boyum ama yanaklarım tombiş oldu gören nereye aldın bu kiloyu diyo kalçalarıma aldım tabi nereye alcam birazda yüzde var oğluşum yukarı çıkmadı canım çıkmasıda iyi deil nie biliyomusun nefes darlığı mide yanmları kaburga ağrıları çok oluyo yukarda oldugu zaman ama ben şanslıyım çok rahatım çünkü çok nadir mide yanmalarım oluyo rahatım yani şimdilik buraya kadar inş bölede devam eder sen kilonu takma canım bebekler 4 aydan sonra almaya başlıyo kiloyu şimdi alsan kendine alırsın rahatınıza bakın doya doya yaşayın ben hangi ara bugüne geldim anlamadım valla siz bari anlayın canımm

kızlarr kilo almaktan korkmayınn yiyebildiğiniz kadar yiyin yani kesmeyin yemekten kendinizi yarın olsada oğluşun kilosunu öğrensem çok merak ediyomm

en iyisini yapıyorsun kuşum .
bol bol taze sebze meyve.
bol bol su maden suyu
taze sıkılmış portakal suyu için.
haftada 3 kez balık tavuk yada et yiyin.
hergün ceviz fındık fıstık.

:lepi::lepi::lepi:

21/ 05/ 2010

CUMA

SAAT: 12:40

DOĞUM YAPAN ÇıÇEĞı BURNUNDA ANNELERıMıZ

**** ıSıM***_________***CıNSıYET***_________ DOĞUM _______ ıSMı ___

1.okyanus84:____________ KIZ ____________ 27 AĞUSTOS ______ ıREM SU
2.hakca:________________ KIZ ____________ 11 EYLÜL _________ EYLÜL
3.süpriz_mucize: ________ KIZ ____________ 12 EKıM ___________ELıF YAĞMUR
4.beryal:________________ ERKEK _________ 5 EKıM ___________ SEMıH DORUK
5.bircan:________________ KIZ _____________28 EKıM___________HÜMA
6.tatlibebek: ____________ KIZ_______________________________ BERRA ZEYNEP
7.hlymms:______________ ERKEK ___________ 11 ARALIK ______ FATıH KEMAL
8.sevgii:) _______________ ERKEK ___________
9.sessizdeniz: __________ ERKEK VE KIZ ____ 2 ARALIK ________ EYMEN EFE & ESLEM NUR
10.yaren35:_____________ ERKEK __________ 27 ARALIK __________ YAĞIZ
11.benbilirim: ___________ ERKEK ___________
12.muhasebe22 : ________ ERKEK __________
13.ESCALES: __________ ERKEK __________ 15 OCAK ________ ATEŞ TAMER
14.serra84: _____________ ERKEK __________
15.chen :_______________ ERKEK __________
16.firdevs2006: __________ ERKEK __________ 11 ŞUBAT ________ MEHMET KÜRŞAT
17.yeb2004: ____________ ERKEK _________
18.limonnnnn: ___________ KIZ _____________
19.nilaykisir: ____________ ERKEK __________ 26 ŞUBAT ________ ALı TOPRAK
20.burcinn: _____________ ERKEK VE KIZ ____15 ŞUBAT________ ÇINAR EMıR & AYŞENUR
21.megryann : __________ KIZ ________________ 5 MART _________AYŞENUR
22.elif_ba: _________________________________
23.BEBEGIMIZ: ____________________________
24.k.a.y.r.a. : ___________ KIZ ______________ 28 NıSAN _________ ZEYNEP
25.mutluyum1111 : ______ ERKEK ___________ 03 MAYIS _________ UĞUR
26.acrinsu : ____________ ERKEK _____________________________ BULUT
27.dezy : ______________
28.sirrinenur : __________ KIZ _________________________________ EMıNE CEYLıN
29.siyahinci1 : ____________________________________________
30.bebis02 : ______________________________________________

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: CıCı HAMıLELERıMıZ **** ANNE ADAYLARIMIZ

**** ıSıM***____________*** SAT***__________***CıNSıYET***_________ DOĞUM _______ ıSMı ___

1.huzeyfe:_______________ 7 EYLÜL ___________ ERKEK ______________________ AHMET YASıR
2.abyosun:______________ 10 EYLÜL ___________ERKEK
3.sinemis84:____________ 20 EYLÜL __________ ERKEK________________________ POYRAZ AKIN
4.ozbek83:______________ 22 EYLÜL __________ KIZ ___________________________ EBRU
5.gize:__________________15 EKıM ____________
6.sumos23:_____________ 19EKıM_____________ KIZ ___________________________ SELıNAY EFSA
7.mavı_gozlü____________ 22 EKıM ____________ ERKEK _______________________ MURAT KAAN
8.elif..timureren _________ 22 EKıM ____________ KIZ ___________________________ AZRA
9.papatya0_____________ 30 KASIM __________ ERKEK ________________________ YAHYA YıĞıT
10.mopsy_______________ 2 ARALIK____________ KIZ___________________________ ALıSA
11.cmrm _______________ 9 OCAK ____________
12.johnnybravo __________ 9 OCAK ____________
13.orays _______________ 25 ŞUBAT ___________
14.olcayelis _____________
15.rufeyde serra _________ 20 ŞUBAT
16.vildan1 _______________ 23 ŞUBAT ___________

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: UMUT LıSTESı (RABBıM ıSTEYEN HERKESE NASıP ETSıN )

1.divinity vildangel )
2.belenay:
3.neslihan165:
4.dil_nur:
5.sulezehra:
6:&ayla&:
7.bilgen35:
8.dyd
9.vale14 (osmaniye 80)
10,bitte
11.mercanayse
12.gelevera
13.xaysex
14.azra2
15:eleyna
16:rozalin
17.sekerkiz67
18.haksever
19.Niran77
20. lightlife
21.ceylagozlum

LıSTEYı GÜNCELLEDıM

UZUN SÜRE TOPıĞE GELMEYENLERı SıLECEĞıM[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

doktor banada kıs dedi ama sonradan değişirmi acaba cinsiyeti.kıyafetlerini hep ona göre alıyorum.

hoşbulduk canlarım .
doruk paşa ve ben çok iyiyiz.
babamız yurt dışında bizde anneannemizde kalıyoruz izmirdeyiz.
sizler nasılsınız.
bebişler nasıl

en iyisini yapıyorsun kuşum .
bol bol taze sebze meyve.
bol bol su maden suyu
taze sıkılmış portakal suyu için.
haftada 3 kez balık tavuk yada et yiyin.
hergün ceviz fındık fıstık.

allah kavuştursun canım zordur şimdi eşinden ayrı olman ama oğluşun unutturuyodur yokluğunu benim oğlum iyi çok şükür beryalcim ben balık hiç yemedim tavuk arada yiyom etde çok nadir sebze meyve ağırlıklı beslendim hep hiç bişiden kısmadım kendimi ceviz dünya kadar ceviz yedim fındık bunlardan gına geldi artık yiye yiye balığı yiyemedim canım hamilelikten önce yerdim ama hamile kalınca tiksindim kokusundan eşimde sevmiyo benim sanırım oğlusumda sevmedi ondan yiyemedim

Hayde kızlar bu topık sahıpsız deĞıl.
Sakın terkedılmıŞ gıbı bırakmayın burayı
kaÇ kıŞı bu topıkle beraber hamıle kaldı .
Lısteye bakıyorumda kaÇ tane bebeĞımız oldu.
Bu Çok gÜzel
her anımız buradaydı.
Ben kopamıyoprum burdan.
Sızlerı Çok sevıyorum .
Ve ınanıyorum kı umut lıstemızdekı tÜm arkadaŞlarımız da en hayırlı zamanlarda meleklerıne kavuŞacaklardır.
Rabbım bÜyÜktÜr unutmayalım

cmrm bana herkes kesin oğlan bak görürsün diğer ay giitiğinde oğlan diyecek diyolardı ama hala kız ben çok mutluyum yaa kız olmasından tabi oğlanda olsa çok mutlu olacaktım annem hep oğlan istiyodu

evet bu topikte okadar şeyler yaşayıp anlattım ki.hep ağlıyodum heray allahım kımsenin yuvasınıda bebeksiz bırakmasın.üzüntülerimi sevinçlerimi buraya anlattım.ne günlerdi ya

ah beryal ahh neydi o günler azmı ağladım buraya girip yazdığımda çok şükür rabbime bize bu günleri nasip etti

doktor banada kıs dedi ama sonradan değişirmi acaba cinsiyeti.kıyafetlerini hep ona göre alıyorum.

canım kıyafet alma ama insan görünce almadan edemiyo biliyorum bady falan al takım yerine kıyafetide 7 aydan başlka almaya ama öle çokda alma giyinilmiyo inanki hemen büyüyolar kıyafetler küçülüyo hep elinde kalacak ben üç beş parca aldım daha almadım beşiğini yeni aldık bu aydan sonra hastane çıkışını filan alıcam çanta için alınması gerekenleri yavaş yavaş alıp hazır edicem cantamı ben hiç bişi almadım sadece iki takım var bady var tek alt pantolunu var ayaklı iki tane başka bişi almadım gerek yok yani doğumdan sonra kilosuna boyuna göre alırsın giydirirsin hemen

cmrm bana herkes kesin oğlan bak görürsün diğer ay giitiğinde oğlan diyecek diyolardı ama hala kız ben çok mutluyum yaa kız olmasından tabi oğlanda olsa çok mutlu olacaktım annem hep oğlan istiyodu

eşim ilk aydan meleğimi severken hep prensesim diye seviyodu.bende hadi erkek olursa diyodum ozamanda prensim derim diyodu.ben hep kıs için isim düşünüyodum cinsiyetini öğrenmeden dahi niye bilmiyorum.kızımın ismi inşallah duru olacak bakalım bize süpriz yapıp oğluşum olmassa ama ben erkekte olsa kısda olsa çok sevinirim.

beryal benimkide kız eklersen sevinirim isim şimdilik berrak değişceğini sanmıyorum eşim berrak berfn diyo başka bişe demiyo ama ben sadece berrak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…