Cİmrmmmmm cnm sen hangİ hastaneye gİdİyon kontrollerİn Ücretlerİ ne kadar
ya kıslar eşim gittiğim hastaneden doğum fiyatlarını öğrendi sezeryan epidural doğuma 275 tl dediler.telefonla arayıp sordu ama.bize çok ucuz geldi ücretler acaba bir tuhaflıkmı var.sezeryan veya epidural doğum yapanlar nekadar ödediler
maşallah size:teytey::teytey:slm canlarımmmmmm nasılsınız:teytey::teytey:biz iyiyiz bebişimle teyzoşlarrrrr 29.haftaya girdik rabbim benim ve tüm annelerin anne adaylarının bebişlerini bagışlasın:Saruboceq::Saruboceq:sizi cokk seviyoruz
sıkı tutun bebiş annenecanım baktırdım yükselmiş
pazartesi bi daha bakılacak
simdilik bi sorun yok inşallaaaaaaaaahhhh olmazda
sen nasılsın canımcımŞeniz
selamlar kızlar valeciğim nasısın kız beryal sende nasılsınız
valem ya değerlerine baktırıyonmu hiç ne durumda
ben sezeryan olum 2750 tl ödedik.
ama benim hastanemde ssk geçerli değildi.
KIZLAR ÖZLEMİMSİN HAMİLE.:lepi::lepi:
mercanayse topiğinden arkadaşımız.
daha önce 8 aylıkken erken doğum yapıp bebeğini kaybetmişti bugün haber geldi hamileymiş.süper ya
rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
KIZLAR ÖZLEMİMSİN HAMİLE.:lepi::lepi:
mercanayse topiğinden arkadaşımız.
daha önce 8 aylıkken erken doğum yapıp bebeğini kaybetmişti bugün haber geldi hamileymiş.süper ya
rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
canım bana sormusun galiba ben özel adana hastanesine gidiyorum.önceki adıyla üniversal hastanesi.ücretler 22 ytl veriyorum ama her gidişimde veriyorum ücret.
sigortalılara böyle olmayanlara nekadar onuda bilmiyorum.çok memnunum ben hastaneden ve doktorumdan.haftaya gideceğim tekrar
herkese selam kıslar ben yarın sabah saat 8 de sezeryana giriyorum dün gece çok sancım vardı hastanede 3 saat kaldık ama açılma olmuyo rahimde plesanta yaşlanmaya başlamış doktorum alalım yarın dedi dualarınızı esirgemeyin hepinize dua edicem doğumdan önce rabbim herkese nasip etsin sağlıkla yavrularını kucaklarına almayı nasip etsin ve şimdiden herkesin yarınki regaip kandili mübarek olsun allaha emanet olun
cnm benim bi arada beraber gidelim bende oraya gitmek istyorum da dr için karar verememiştim olmazsa senin dr giderimm:1hug::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?